Superservice en maken belofte meer dan waar!

Zeer kortdag contact opgenomen om last-minute nog bidons te regelen als sponsorpresent. Netjes te woord gestaan en toelichting gekregen hoe dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Binnen anderhalf uur de bevestiging gekregen dat de order werd opgepakt en 3 dagen later 130 bidons in ontvangst mogen nemen. Top service!

Vlotte behandeling van de vraag en snelle uitwerking

ons idee werd meteen opgenomen. Er werd heel snel actie ondernomen. Kort na ons telefoontje werd via mail alles verder geregeld. Twee dagen na het eerste contact was onze bestelling op bestemming

Top service en producten

Bestellen makkelijk en duidelijk ,op verzoek werdt mijn logo snel aangepast aan het ontwerp voor het product. Voor de 2e keer besteld.. En de volgende keer weer bij pinkcube.

Geweldige service! Top

Goede service, vriendelijk en doen al het mogelijke voor de bestelling op tijd te versturen !

Snelle levering, prima prijzen

Fijne ervaring met de klantenservice. Goed en snel geholpen.

Ik ben blij dat ik Pinkcube leren kennen heb!

Ik kwam op het idee balpennen te schenken aan al onze leden als kadootje voor het nieuwe jaar. De tijd tussen het idee en de receptie was 2 dagen. Dankzij Pincube heb ik mijn leden het nieuwjaarsgeschenkje kunnen overhandigen.

Lekker snelle reactie en goede duidelijke offertes

Lekker snelle reactie en goede duidelijke offertes. Had er meerder lopen en maakt niet uit hoeveel je er aanvroeg kreeg snel en duidelijk de offerte en levertijd. Wat ook lekker is dat als je de voor offerte vraagt de levertijd gemeld word en deze bijna altijd gehaald word.

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering. Ook een vlotte communicatie met de medewerkers.

Mooie kwaliteit keycords en duidelijke communicatie over levering.

Duidelijke website en je wordt goed geholpen door de klantenservice. Keycord is van hele mooie kwaliteit dus heb nu al voor de tweede keer een groot aantal besteld. Ik ben heel tevreden!

Vlot en met ondersteuning

Het gekozen product kon op de site niet zo goed in verschillende kleuren aangeduid worden om alsnog in één groter aantal berekend te worden. Na een initiële mail aan Pinkcube kwam dat vlotjes in orde. Ook met mijn pdf ondersteunde men mij vlot (ontbrekend lettertype) en plaatste men mijn tekst netjes zoals de voorziene layout. Ondanks de feestdagen leverde men met een duidelijke communicatie op een strakke termijn. Goed zo.

best tevreden van het product

Zeer gebruiksvriendelijke site en alles volgens plan gegaan

Top prijs-kwaliteit

Altijd al goede ervaring gehad met de producten. Mooie kwaliteit, fijne service.

Prima service en goede snelle aflevering

De service is hoog altijd helpen en de snelle levering. De pen zelf is prima en mooi om aan onze partners mee te kunnen geven. Een aanrader.

Goede stevige kwaliteit

Wij hebben de herbruikbare koffiebeker laten bedrukken met ons logo. Dat ziet er perfect uit. Levering gebeurde in overleg op het moment dat het voor ons goed uitkwam. Mooie stevige beker, wij zijn zeer tevreden met het geleverde product.

Zeer behulpzaam & vlot

Het was even zoeken om mijn bestelling te plaatsen, maar het team van Pinkcube heeft mij zeer goed geholpen en de levering was picco bello.

Snelle en correcte service!

Handige site en snelle levering. Ook vlak voor de feestdagen.

Quick delivery, good customer support

Also good price to quality ratio

Perfecte bestelling, gravering en levering tegen mooie prijs

Ik bestelde de lichtgroene stylo met gravering erop. Ik vroeg me af of dit wel voldoende leesbaar ging zijn. Contact opgenomen met de klantendienst en hebben me vriendelijk verder geholpen en me gerustgesteld dat dit geen problemen zou geven. Eenmaal de bestelling toegekomen, kwam de gravering heel mooi uit. Heel tevreden mee, bedankt.

Super snelle service en bij vragen direct contact!

Super goeie ervaring met Pinkcube! Een grote bestelling geplaatst, bij onduidelijkheden werd er direct contact opgenomen over het issue. Direct opgelost waardoor de levering snel geleverd is. Erg tevreden!

Goede hulp en kwaliteit!

Vooraf twijfelde ik over de scherpte van het logo. Er is goed meegekeken en het resultaat is prachtig!

Alles in orde

Wij zijn zeer tevreden over deze bestelling, alles is op tijd en snel geleverd geweest.

Zeer vlot proces van ontwerp naar realisatie. Levering op beloofde dag. Aanrader

Prima service en mooi product

Ik werd goed geholpen bij het maken van het juiste ontwerp en bij het doorzetten van de bestelling. De levering ging snel! Alleen de dozen waar de levering in zat, waren slap waardoor een aantal keer verplaatsen niet mogelijk was.

Snelle service en een top product.

Fijne samenwerking met de firma Pinkcube , Medewerkers zijn enorm meedenkend en oplossingsgericht. Fijne producten met goeie kwaliteit en super snel geleverd.

Goede service en hulp en mooi eindproduct

De medewerkers hebben me ontzettend snel en goed geholpen bij het maken van een ontwerp. mijn wensen werden snel omgezet in een mooi ontwerp

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.