supersnel en goed geregeld

we kregen heel snel een respons op ons ontwerp, en de bestelling hebben we erg snel, naar tevredenheid ontvangen!

Gemakkelijk en snel

Ruime keuze en proefdruk wordt snel gemaakt. Bestelling is snel geleverd en naar wens. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Heel snel en makkelijk mooie tasjes kunnen bestellen met het bedrijfslogo en het was ook snel binnen. Daarnaast super kwaliteit. Helemaal happy!

Blij mee

Mooi drukwerk en snelle verwerking ! Ik ga opnieuw bestellen :)

Leuk gepersonaliseerd cadeau!

Leuk gepersonaliseerd cadeau en goede service

Opnieuw een zeer vlotte bestelling en levering!

Mijn tweede bestelling bij Pinkcue was opnieuw een positieve ervaring. Van bestelling over drukproef tot levering: alles verliep correct én snel.

Geweldig! Snelle en perfecte service!

Makkelijk een bestelling te plaatsen en vervolgens krijg je snel het ontwerp aangeleverd ter goedkeuring. Eenmaal goedgekeurd ontvang je de bestelling snel. Beter kan niet.

Na veel heen en weer gemail alles goed gekomen!

Het duurde even en er gingen wat mailtjes en telefoontjes aan af, maar alles is goed gekomen! Mooie kwaliteit beker met goeie opdruk,

great

all done perfectly

Uitstekend!!!

Vriendelijk en hulpvaardig tijdens ontwerpfase, op tijd geleverd en een goede kwaliteit voor een correcte prijs.

Supersnel en makkelijk orderproces

Boekjes waren snel en mooi. Fijn dat je goedkeuring over ontwerp kunt geven voor ze beginnen. Super makkelijk.

Perfect!

Bestelling verliep vlot. De vooropgestelde Arie voor de levering werd meegegeven bij de bestelling. De levering kwam zelfs vroeger dan voorzien in deze drukke kersttijd. Steeds met melding via mail. Zeer aangenaam!

zeer goede chocolade en snelle service

Zeer goede chocolade en zeer goed bedrukte logo's.

Mooi product van man met eeuwige twijfel

Eerste keer dat ik met Pinkcube samen werk en moet zeggen het zal de laatste keer niet zijn. Ik heb eens zitten zoeken bij een paar andere adressen maar Pinkcube vond mijn online vertrouwen terug. Pinkcube heeft een ontwerp gemaakt en daarbij was is heel blij, naargelang de tijd en communicatie ben ik heel tevreden met het resultaat geleverd bij mij thuis. Bij deze topbedrijf met mooie producten

Vlot en correcte geleverd

Duidelijk ontwerp, snelle service en goede opvolging. Realiteit beantwoorde aan het verwachtte product.

Keurig verzorgd en snel geleverd!

Makkelijke site, snel besteld, snel geleverd. Zeer tevreden.

Fijne service, goede kwaliteit

Paraplu's laten bedrukken, supersnelle service en het eindresultaat is prachtig.

Fijn!

Goed geholpen en geadviseerd. Wat wij in gedachten hadden was niet realiseerbaar maar goede service die ons geholpen hebben met het alternatief! En blij met het resultaat!

prima website met een diversiteit aan artikelen

al een aantal keren artikelen besteld, wordt vlot geregeld, maar ook bij vragen wordt er snel en oplossingsgericht gecommuniceerd. Kortom een win win situatie waardoor ik altijd eerst op de site van pinkcube kijk of zij de artikellen die ik zoek verkopen.

Pinkcube, duidelijk, snelle reactie en levering en een mooi resultaat.

Offerte en drukproeven altijd supersnel binnen. Eindresultaat, tot nog toe, altijd naar volle tevredenheid. Prettige samenwerking

Snel geleverd en goed product

Ik vond de communicatie niet goed

Na levering bleek dat de op maat gemaakte wikkel gewoon over de reguliere Tony's Chocolonely wordt gewikkeld en dat oogt niet mooi. De foto is niet zoals het resultaat.

Snelle levering, fijne medewerkers, en mooi product voor een nette prijs.

Leuke thermomokken voor alle collega's!

Nu de kartonnen bekertjes in de ban zijn in het ziekenhuis, hebben we als kerstgeschenk al onze medewerkers een thermomokje gegeven met opdruk van onze afdeling. Dit is zo enthousiast ontvangen, ik kan het iedereen aanraden!

Snel en goed

Snelle levering, pennen schrijven goed en dat alles voor een scherpe prijs!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.