Helemaal prima

Via de mail contact gezocht voor een proefdruk. Zeer snelle reactie met daarin wat adviezen ivm de bedrukking, daarna meteen besteld. Zeer klantvriendelijk en kundig bedrijf.

Meewerkend en direct contact

Last-minute dingen besteld. Die bleken niet tijdig leverbaar. Direct contact met een medewerker die meedacht over alternatieven die we uiteindelijk ook vonden. Alles keurig (ruim) op tijd geleverd hoewel de tijdslijnen krap waren. Prima service!

Snelle antwoorden, goed te bereiken.

Prima service, snelle levering.

Perfect volgens afspraak!

Helemaal correct verlopen, kleine vertraging op de levering, echter geen probleem! Bestelling perfect in orde, mooie bedrukking.

geweldig

Het zag er allemaal picobello uit en goede service.

Nette balpen en vlot geregeld!

Nette balpen en vlot geregel door Pinkcube.

zeer goed

snelle levering, goed sjabloon fijne samenwerking snel antwoord op mijn vragen

top!

Zeer vlotte en snelle service. Zowel in hun communicatie als bij productie en verzending.

PinkCube is een aanrader

Mooie kwaliteit van relatiegeschenken en attente customer support.

Fijne persoonlijke en snelle service!

Voordat wij een juiste keuze hadden gemaakt voor een design en het type tas, hebben wij van tevoren vaker telefonisch en per mail contact gehad. Persoonlijke, vriendelijke en snelle service was de uitkomst! Zeer prettig! En de canvas tassen met opdruk zijn prachtig en kwalitatief! 100% aanbeveling!

super service

Ik heb een aantal koffiebekers laten bedrukken. zeer snelle reactie op al mijn vragen en wensen. Goede ondersteuning tijdens de uitwerking. De levering keurig op tijd volgens plan. Dank jullie wel!

Goede ervaring en top resultaat!

Een veelzijdigheid aan leuke en goede producten die je kan personaliseren op een zeer makkelijke en overzichtelijke manier. Resultaat en serves is top en personeel heel blij met hun kado!

Super, blij met de drinkflessen

De offerte zit binnen enkele seconden in je mail na bevestiging waren de de drinkflessen enkele dagen later al binnen. Weer een mooi kerstgeschenk voor onze leden. De opdruk is ook erg mooi en blijft goed zitten (zelfs in de vaatwasser).

Goede prijsafspraak

Na opvraag van een offerte en bij opdracht was er een afwijkende (hogere) prijs berekend, maar na goed overleg konden wij voor de eerder aangeboden prijs de order plaatsen. Fijn meegedacht.

Mooie kwaliteit producten

Het bestelproces liep voorspoedig. Veel mogelijkheden en duidelijke tekst en uitleg. Het afleveren van de bestelling werd helaas later dan was aangegeven maar het eindproduct mag er zijn!

Prime vlotte levering.

De bestelling en levering zijn allemaal volgens plan verlopen.

Blij mee

Stichting Feet of Light Ministries heeft in december het eerste kerst event - en daar horen natuurlijk mooie pennen bij. Binnen no-time gereed, goede kwaliteit en een acceptabele prijs. Mooi geregeld.

Fijne communicatie en prachtig product geleverd!

Op het moment dat wij als organisatie op zoek waren naar een kerstcadeau voor onze medewerkers zijn wij erg goed geholpen. Snelle reactie en offerte en vervolgens volgens afspraak geleverd. Het cadeau ziet er prachtig uit!

product was ok. Ik moest wel extra betalen voor een tijdige levering.

Bij bestelling kreeg ik een verwachte leverdatum. Nadien werd die achteruit geschoven en om dan toch nog zeker te zijn van die latere datum heb ik 20€ extra moeten betalen.

Erg tevreden

Niks op aan te merken

Ondanks de drukte toch nog door super service thuis gekregen. Heel blij mee!

Snel en correct

De service is exact wat op de website beloofd wordt. Van persoonlijk ontwerp met een correcte offerte naar een snelle service. Bovendien was alles heel degelijk verpakt. Heel tevreden met het eindresultaat. Dit was exact zoals op het ontwerp.

Servicegericht en meedenkend

Doordat blijkbaar ons logo niet voldeed aan de juiste hoeveelheid pixels, werden we vanuit het bedrijf hierop geattendeerd dat de bedrukking niet netjes erop zou komen. Hierop een ander logo verstuurd wat wel voldeed. Snelle levering van de producten.

fijn te bestellen en goed geleverd

Het was gemakkelijk om te bestellen , goede hulp en alles is goed geleverd

Correct

Alles fijnnin orde , vehalve levering , met dhl 3cdagen onderweg

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.