Nette en sterke notitieblokken

De bestelling en levering gingen helemaal geweldig. De notitieblokken waren goed verpakt en beschermd.

Makkelijk te bestellen uit een groot assortiment. Binnen enkele uren een voorbeeld via de mail. En een snelle levering. Top!

Quick and simple

Pink cube is perfect if you know what you want and you don't want to fuss around. I wanted to order simple branded pens. The process is fairly simple. I uploaded my design and received a pdf impression within 1h. After that, within 2-3 feedback rounds with Pinkcube, we finalized the design and ordered. All was done in a timely manner.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering.

aanrader

Goed product, makkelijk te personaliseren, snel geleverd.

Prima service en snelle levering

Al meerdere producten besteld bij pincube, Gaat eigenlijk altijd goed. goede service en vriendelijke mensen. levering op tijd wat ze beloven. Zeker een bedrijf die in mijn vaste leveranciers zit. Gewoon top.

Vlot en mooi resultaat!

Een voorbeeld aangevraagd en deze was er mega snel. Toen nog 1 aanpassing gedaan aan de grootte van de opdruk en dit hebben jullie binnen no time verwerkt. Product ook snel ontvangen en precies wat wij ons hadden voorgesteld!

Super tevreden

Mooi resultaat en stipte levering. Een aanrader ECHT

Top product

Heel fijn, glanzend notitieboekje. Logo prima geprint

Overall een dikke prima!

Heldere offerte, duidelijke communicatie en wijzigingen worden snel doorgevoerd. Vlotte levering en, het belangrijkste van allemaal, een mooie bedrukte pen voor een goede prijs.

Prima ervaring!

Een batch met pennen met ons logo besteld, ontwerp snel binnen en netjes op de hoogte gehouden van de levering.

Prima pennen

Snelle bezorging, lekker schrijvende pennen. Prima product.

Snelle levering - zeer meedenkend team voor een geweldige service!

De eerste keer dat ik namens ons bedrijf bij Pinkcube heb besteld. Er waren korte lijntjes mbt tot het design en de facturering. Zeer meedenkend en dat alles voor een uitstekende prijs. De levering was heel snel. Van harte aanbevolen!

Geweldige service, snelle levering, zeer meedenkend

Superleuk presentje voor de kerst!

Weet zeker dat mijn cliënten daar erg blij mee zijn!

Fantastisch!

Snelle en goede service, door deskundig personeel!

Snelle levering, mooi resultaat

Keycords laten bedrukken met ons logo. Het resultaat is heel mooi. Alles werd snel geleverd. Ik heb ook een vlot en vriendelijk contact gehad met de klantenservice en de ontwerper. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super tevreden van de service en het product!

Wij hebben in het verleden reeds bestellingen geplaatst bij Pinkcube en waren steeds zeer tevreden. Een duidelijk en vriendelijke communicatie. Direct antwoord op je vragen. Ook de producten zelf zijn van goede kwaliteit! Zeker een aanrader voor wie nog opzoek is naar leuke promotieartikelen!

Helemaal Top !

Makkelijk uploaden van mijn logo en razendsnelle levering van een uitstekende kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs.

Snel geregeld voor goede prijs

Goede service en prijs

Zeer goede ervaring

Het goed oplossen van verzending pennen naar de goede kleur.Hartelijk dank daarvoor.Groeten FC Franken.

Vlotte en snelle levering.

Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke en behulpzame persoon aan de telefoon. Het bestellen en de levering verliep vlot. Tevreden van het resultaat, enkel spijtig dat de balpennen zwart schrijven.

Mooi!

Eenvoudige, mooie pennen met eigen logo! Ik ben er erg blij mee!! Klantenservice heeft me ook goed geholpen, fijn!

Duidelijk, prettig, snel en goed.

Fijne ervaring. Sneller geleverd als gezegd. Ook snelle afhandeling. Erg prettig bestellen op deze manier.

Precies zoals beschereven

Snelle service, een duidelijk en kloppend ontwerp en een elegant product. Super!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.