Vorig jaar een bestelling gedaan en dit jaar had ik hetzelfde nodig. Ben hierbij door Pinkcube uitstekend geholpen. Goede communicatie, Houden je ook goed op de hoogte.

Goed product en precies geleverd op vermelde datum

Goed product en precies geleverd op vermelde datum. Digitale proefdruk vooraf is ook heel fijn!

Zeer tevreden: supersnelle actie/reactie!! mooie materialen geleverd!!

Wij bestellen al een aantal jaren onze kerst-relatiegeschenken bij Pinkcube en hebben goede ervaringen hiermee: snelle reactie, voorbeeld wordt gestuurd en bij akkoord snelle levering. Wij zijn tevreden!!

Snelle levering, product voldoet aan verwachting.

Ik kende Pinkcube nog niet, maar na deze kennismaking kan ik het bedrijf van harte aanbevelen. Er is snel geleverd en het product voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

prima !!!!!!!!!!!!!!!!!

supersnel geleverd, super geholpen met logo aanpassen

Erg prettige ervaring.

Goed mailcontact en het 2e ontwerp was precies wat we zochten.

Goed geregeld.

Erg prettige omgang via mail en daarnaast precies ontworpen wat we zochten.

Snelle en fijne service!

Je krijgt snel reactie, en maken gauw het voorbeeld voor je klaar. Duidelijk email contact, en erg vriendelijk.

TOP!

Ik ben super goed geholpen met mijn bestelling waar qua levering voor mij best wat druk op zat en zij hebben zelfs binnen de aangegeven levertijd geleverd. Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben en zeker voor degelijke promotionele zaken hier terug kom!

Heel goed!

Fijne chatfunctie, sneller bezorgd dan verwacht. Ook eenvoudig om een eerdere bestelling te nogmaals te bestellen, allemaal op factuur mogelijk.

Ik heb pen gebesteld.

Ik heb gegraveerde penen gebesteld. Kwaliteit is goed en leveren is perfect.

Snelle goede kwaliteit

Ontwerpen en bestellen was eenvoudig, en wijzigingen die we voor ons zagen werden goed doorgevoerd.

De bestelling plaatsen ging perfect

De bestelling plaatsen ging perfect. Heen en weer mailen tot een mooi resultaat. Pinkcube laat je niet wachten. Ze herinneren je zelfs en dat was goed. Een aanrader om hier te bestellen.

Top service ! Snelle opvolging , zeer tevreden .

Wij werken reeds enkele jaren met pink cube om onze eindejaars gadgets voor de klanten te laten maken . We zijn dan ook zeer tevreden over hun aanpak , snelle en correcte opvolging . Volgend jaar kiezen we weer voor pinkcube .

zo snel en goed geholpen en Super meegedacht.

Wat had ik snel een pen met logo en extra tekst in mijn bezit. De hulp die ik online kreeg met het ontwerp verliep vlot en fijn. Ben super tevreden met het eind resultaat!! En ze schrijven ook nog eens heel fijn.

Pennen zijn razendsnel geleverd en met de juiste bedrukking en posities van de belettering en het logo

Meedenkend en fijn bedrijf!

De verzending ging erg snel en het eindresultaat is top! Heel erg blij mee.

Zeer prettig

Ik heb pennen laten bedrukken met mijn bedrijfslogo, echt heel mooi! Ze zien er heel goed uit, en heel scherp! Dankzij het gratis ontwerp dat je kan laten ontwerpen kon ik het goed beoordelen hoe mijn pennen er uit zouden zien! Een echte aanrader als je iets wilt laten bedrukken

zeer prettige service en super kwaliteit!

Hun vermogen om jouw beeld voor het eindproduct nauwkeurig te vertalen is verbazingwekkend. Vanaf de eerste ontwerpopzet kun je moeiteloos aanpassingen maken totdat je het gewenste resultaat bereikt. Bovendien zijn ze bereid om actief mee te denken wanneer je een snelle levering nodig hebt. Over het algemeen is het een zeer aangename ervaring, waarbij ze hun belofte van snelle levering waarmaken.

Perfect!

Pennen besteld met eigen logo. Zijn erg mooi en schrijven heel fijn!

service en kwaliteit top!

Wat ik heel fijn vind is dat het bedrijf goed te bereiken is voor vragen. Denken ook met je mee. Bidons en broodtrommels zijn erg mooi geworden!

Steeds snelle reactie en snel geleverd

De bestelling was snel geplaatst en het product was precies zoals op de website!

Zeer slechte bedrukking

500 aanstekers besteld en naar één week gaat de reclame bedrukking al van de aanstekers af. Zeer ontevreden dus !!! Eerste keer en ook tevens de laatste keer dat ik hier iets bestel.

The printing quality is fine but the color is not the right one

The printing quality is fine but the color is not the right one. Customer service is really responsive and fast.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit balpen. Voldoende keus en helder drukwerk. Dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat, is mooi meegenomen. Bestel hier zeker vaker.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.