goede service & vlotte levering

Snelle communicatie, persoonlijke service en vlotte levering. Geen opmerkingen.

Ik ben altijd weer tevreden met wat ze leveren.

Kwaliteit goed en vaak met korte levertijden.

Super professionele en snelle service

Zeer makkelijk benaderbare organisatie met een goede communicatie en heldere afspraken. Zitten zelf goed op de aanvragen checken of alles klopt en naar wens is. Als je belt goed bereikbaar en kennis van de opdrachten goed terug te vinden voor de collega's binnen het bedrijf. Snelle levering.

Precies wat ik ervan verwacht had

Goede service en advies.

super!

Snelle levering, goed verpakt en artikelen helemaal in orde. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Snelle service, goed contact en het gewenste resultaat!

Snelle service, goed contact en het gewenste resultaat!

Een super service!

Voor het eerst bij Pinkcube pennen besteld voor ons bedrijf. Wat een fijne samenwerking met de ontwerpen, 2 voorbeelden gekregen en uiteindelijk 500 pennen besteld. En ze schrijven nog eens heerlijk ook, onze chauffeurs zijn er ook onwijs blij mee. En een goede service en levering. bedankt hiervoor.

Snel contact, goede service en top kwaliteit!

Snel contact, goede service en top kwaliteit!

Dacht ga iets bestellen voor dag van de klant ,had een paar uur later mijn voorontwerp op mail prijs kwaliteit is echt goed ook zeer snelle levering zal er in de toekomst nog bij bestelling een aanrader

Fantastisch!

Goede communicatie en snelle levering!

Handige website, snel antwoord, goede service en vlotte levering

Als je een keuze gemaakt hebt uit het ruime aanbod met goede foto's is een offerte zo aangevraagd en ontvangen. De sample die ik had aangevraagd was door een tikfout op het verkeerde adres geleverd, maar dat werd snel en zonder problemen opgelost na een telefoontje. Tussendoor ontvang je een reminder van je openstaande offerte. Na bevestiging was de bestelling met ons logo dezelfde week nog binnen, netjes verpakt in handzame aantallen. Zeer tevreden over het hele proces.

Na snel voorbeeld snel geleverd

Komen afspraken na

Altijd een duidelijk verhaal, goede prijs/kwaliteit.

Heerlijke chocolaatjes en snel geleverd!

Prima! Mooi bedrukt met ons logo chocolaatjes voor een onze open dag. Ook niet onbelangrijk.... de chocolade smaakt heerlijk!

Van bestelproces tot product erg tevreden.

Omdat wij erg tevreden waren over onze eerste bestelling een herhaalbestelling geplaatst welke binnen 2 dagen werd verzonden. De pennen schrijven wederom heerlijk, bedrukkingskwaliteit zeer goed en als mooie extra middels deze bestelling een bijdrage aan cliniclowns.

Topservice

Perfecte kwaliteit en snelle levering ! zeer tevreden

Topservice

Perfecte kwaliteit en snelle levering ! zeer tevreden

Mooie bellenblaassticks

De bellenblaassticks waren groter en robuuster dan we verwacht hadden, dat was dus een aangename verrassing toen we de dozen openmaakten. De kinderen konden het product goed in hun handen houden en er mooie bellen mee blazen. Het logo was ook goed afgedrukt.

Het zijn mooie notitieboeken en ons eigen design is er mooi opgedrukt

Het zijn mooie notitieboeken en ons eigen design is er mooi opgedrukt. Ook een fijne klantenservice! Goed geholpen door de medewerker met onze bestelling.

Boekjes kwamen beschadigd aan

Veel van de boekjes in de bestelling hadden al krassen er op zitten. Ook leek de inkt op te zijn, want de helft van de boeken waren in een veel vagere kleur dan de rest van de boeken. Echt zonde voor een bestelling van 100 boeken

Super snel geregeld. Offerte dezelfde dag nog binnen. Ik heb 100 mokken besteld en deze waren dezelfde week nog bij ons binnen. Goed ingepakt! Enige is dat inkt op sommige niet helemaal mooi is. Echter is het maar op paar mokken van de 100.

Prachtige notitieboekjes voor een prima prijs

Ik vond bij PinkCube precies de notitieboekjes die ik zocht. Lekker knalgeel, perfect passend bij mijn merk. Bij de meeste partijen is de levertijd op deze boekjes vrij lang, maar bij PinkCube kon ik ze binnen een paar dagen in huis hebben. Da's gelukt, perfect op tijd voor mijn workshop. Superblij mee!

Mooie producten

Mooie producten en op tijd geleverd

Top ervaring

prima service

Netjes volgens afspraak, vlotte levering. Klant is nog koning!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.