prima service

Netjes volgens afspraak, vlotte levering. Klant is nog koning!

Top Service Wij hebben 150 paraplu's laten drukken. Snelle service en goede kwaliteit.

Mooie designs & producten

Goede producten. Levering van de katoenen draagtas was perfect in orde. Bij de levering van de keycords misten er enkele details over de levering met foute informatie.

Leuke zakken, en goede service!

Je komt heel gemakkelijk in contact met medewerkers van Pinkcube. Ze helpen je verder en reageren op regelmatige basis. De draagtassen werden snel geleverd. Toen we de doos openmaakten kwam er wel een hele sterke geur uit. We vermoeden dat dit met de productie te maken heeft. Na de tassen wat te verluchten is de geur weggetrokken!

Snelle service met een mooi eind resultaat

Toen ik een aanvraag had gedaan bij Pinkcube, kreeg ik al snel een mail met een voorbeeld A5 schrijfblok. Deze zag er precies uit zoals ik hem wilde. Ik heb hem direct besteld. Bij aankomst was ik zeer tevreden met het eindresultaat.

prima product

Balpennen met logo besteld, Pen schrijft lekker, prijs kwaliteit verhouding uitstekend, Had de pen dubbel laten bedrukken, alleen jammer dat je de pen eerst om moet draaien , als je aan de zelfde kant kijkt staat ie op zijn kop. Maar daar valt mee te leven

Snelle goede service met mooi product

Snelle levering van 250 bidons! Goede bidons met opdruk die er goed uit blijft zien.

Goede communicatie snelle levering

Erg blij met de snijplanken. Mijn ontwerp is keurig gegraveerd.

tevreden

vlotte afhandeling van onze bestelling, enkel de levering gaf wat problemen.

Supermooi product

We hadden paraplu's met bedrukking besteld en die zien er helemaal super uit.

Altijd fijn om bij Pinkcube te bestellen! Zeker met een herhaalbestelling hebben we de artikelen snel in huis. Ook als je met de klantenservice contact opneemt, wordt er altijd snel gereageerd!

Mooie pennen, snel geleverd.

Binnen een paar uur had ik een ontwerp van de pennen. Deze zijn in dezelfde week nog geleverd. De pennen zijn van goede kwaliteit, we zijn zeer content.

Snelle en kwaliteitsvolle service

Ik had een ontwerp om een pen te bedrukken, die pasten zij de dag zelf nog aan, vroegen om mijn feedback en nadien ging de procedure vanzelf. Mooie print gekregen, merci!

Goede snelle levering!

Pepermuntblikjes goed en snel geleverd met mooi resultaat!

Snelle levering, goede service

Wij hebben goede ervaringen met Pinkcube. Er is een snelle levering van bestelde promotie-items en een goede service vooraf.

Snelle levering en goede kwaliteit

Onze bedrukte strandballen werden snel geleverd en wij zijn zeer tevreden van de kwaliteit. Zeker na een eerdere slechte ervaring met een andere leverancier.

Doen wat ze beloven

Prettige site, duidelijk weergegeven stappen, komen belofte na

Subliem

Uitstekende service! Geleverde artikelen zoals gevraagd. Echt een aanrader!

100 bestellen en 99 ontvangen

Ondanks de extra kosten voor spoeddelivery was de bestelling maar net op tijd. Uiteindelijk 99 stressballen ontvangen in plaats van 100. Niet belangrijk genoeg om over te klagen, maar toch jammer. Kleur is mooi en bedrukking is goed. Stiksels laten snel los, dus benieuwd hoe hoe ze er over een paar weken uitzien.

Geinig

De katoenen tas is precies zoals het moet zijn en voor mij een mooie metafoor naar mijn bedrijf. Katoen slijt niet snel en ook LEAM gaat nog wel een poosje mee. Katoen voelt natuurlijk aan op je lichaam. Dit is geen service die LEAM aanbiedt, maar de service die LEAM wel aan jouw organisatie biedt fits as a glove. Katoen absorbeert vocht en is luchtdoorlatend. LEAM maakt complexiteit graag wat luchtiger. Katoen is gemakkelijk te reinigen. LEAM laat organisaties en medewerkers stralen. Katoen is een redelijk stroef, maar sterk materiaal; LEAM kiest niet voor de makkelijkste oplossing, maar de oplossing die het beste past. Dat gaat lang mee. Katoen kan gemakkelijk worden geverfd; LEAM is creatief met kleur. Er zijn er al vier gekoppeld aan vier thema’s. Kijk maar op het tasje. Katoen is kreukgevoelig. LEAM maakt kreukels in een organisatie zichtbaar… Om ze vervolgens samen eruit te strijken. Katoen is een zeer stevige stof door de innerlijke structuur ervan. LEAM staat stevig in de schoenen, juist door de innerlijke structuur. Een katoenen draagtas biedt ruimte voor bagage; LEAM heeft een schat aan bagage in de draagtas. Denk aan tools, methodieken, kennis en ervaring. Maar de echte reden van een katoenen tasje is dat ik het heel leuk vind om een eigen tasje te hebben waar je een tijdje mee vooruit kunt. En ik deel ze graag met mijn opdrachtgevers. Dankzij Pinkcube! Kom zeker weer terug

Toffe drinkbekers/bidons

Uitvoering en kwaliteit is top! Kinderen van onze school waren er erg blij mee. Jammer dat de levering later was dan aangegeven.

Super geholpen door Gianni Mooie kwaliteit tas

Snelle en vriendelijke service

Ik word altijd snel geholpen, de offertes en digitale drukproeven zijn ook altijd snel binnen en items zijn altijd op tijd binnen. Ik ben erg tevreden.

Zeer snelle en goede levering

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.