Top product - schitterende kwaliteit

Heel stipte levering van een handige gadget

Prima aanbod, goede adviezen en snelle levering

Prima aanbod, goede adviezen en snelle levering

Snelle levering en goede service

Ze hadden inderdaad binnen het uur een voorbeeld en daarna ook binnen de afgesproken tijd geleverd. Dit was echt heel snel

Zeer goede kwaliteit en snelle service

Ik heb voor mijn bedrijf make-up tasjes laten bedrukken met mijn logo. De proef-layout kwam al dezelfde dag binnen en ook de levering was er binnen 8 werkdagen. Ben erg blij met het resultaat, super bedankt!

Uitstekende en supersnelle service!

Heel professioneel en super snel geholpen door PinkCube. Van offerte tot ontwerp in een paar uurtjes. Knap staaltje service!

Snel en goed geregeld

Ik had met spoed een paar items nodig met logo. Voorbeelden kwamen snel en kleine gevraagde aanpassingen werden snel doorgevoerde Binnen 3 dagen van bestelling tot levering!!

snelle levering, goede kwaliteit, prima service

Binnen 1 week geleverd, aanpassingen logo prima verwerkt. Nadat het leek dat het iets later geleverd zou worden, na telefonisch contact werd dit gelijk opgelost dat het eerder zou komen. Klasse!

Goede service en prachtige fijne bidons

Pinckney heeft goed meegedacht bij het ontwerp en de bidons zien er super uit! Volgende keer weer pinkcube!!! We kunnen deze dus van harte aanbevelen

Goeie snelle service en prima kwaliteit

De communicatie was goed, en een keurig resultaat

Ik ben zeer tevreden

Zeer goede service.

Producten zoals omschreven, gemakkelijk te bestellen en goede kwaliteit.

Snelle levering, alles perfect

Perfect geholpen

Ik heb een goede ervaring met pinkcube! Ze hebben we advies gegeven en vriendelijk en snel te woord gestaan. Superfijn!

perfecte afhandeling

perfecte afhandeling en snelle levering

snel, behulpzaam en correct

Op het moment dat je wat vraagt of stuurt dan is het product al bijna klaar! Meedenken met de klant!

Betrouwbare partij met kwalitatieve leveringen

We hebben voor ons bedrijf bestellingen geplaatst van onder andere pennen en paraplu's. Beide zijn kwalitatief dik in orde. Ik vind de communicatie vlot en professioneel. Tevreden dus.

Great quality and service

Pinkcube always delivers great quality. It might be a little bit more expensive than other providers but the difference in price is worth it.

Bestelling niet na gekomen

Vanuit onze stichting Kindervakantiewerk/Summerkids hadden wij Bidons besteld, zonder opdruk. Op de website staat Next day levering, maar dat maken ze niet waar. Een week later krijgen we ze, net te laat voor kindervakantiewerk, jammer. Na deze melding hebben ze contact gezocht en uitgelegd wat het probleem was, daarvoor hebben ze hun excuses aangeboden en een passende oplossing gegeven. Fijn dat het zo is opgelost, thans!!

top geregeld

zoals altijd zeer goede service van Pink Cube! Kwaliteit, service, snelheid!

Goed en Snel!

Van aanvraag tot levering zeer positief! Ook de werkwijze vond ik heel fijn. Proefdrukken werden goed aangeleverd en aanpassingen werden snel opgepakt en doorgevoerd. Prijs ook top! Echt een aanrader.

deze keer teleurstellend - maar perfect opgepakt voor Pinkcube!

eerder goede ervaringen, deze keer was de bedrukking heel summier. Op een BBQ set werd logo 1x afgedrukt, verwachting was op alles van de set. Deze keer niet zo tevreden, vorige keer wel. Gesproken met Pinkcube en eerlijk aangegeven wat beter had gekund. Snelle reactie en keurige oplossing. Graag weer tot de volgende keer!

De zeer snelle afhandeling, de kwaliteit en support maken dat Pinkcube een trouwe partner is voor al je promotie artikelen SamAc vzw

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.