Great service

I had a quick reply even after changing different times the design and logo.

Kwaliteit, Snelheid en Stijl in Één

Pinkcube heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun geweldige service. De pennen die ze hebben geleverd, zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook prachtig ontworpen. Hun respons en productiesnelheid zijn indrukwekkend. Ik beveel Pinkcube ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige gepersonaliseerde producten. Met waardering, SEWA

Goede en snelle service

Top product. Ideaal om aan klantenrelaties te geven. Snelle en goede service.

Heel goede service

Ik bestelde bedrukte potloden bij Pinkcube. Heel vlotte communicatie en snelle levering.

snelle en kwalitatief goede leveering

Ik heb 50 pennen besteld met logo en tekst. De levering was snel en van prima kwaliteit, We zijn er zeer tevreden over. We komen zeker terug voor verdere levering(en).

Persoonlijk en kwaliteit!

Ik heb goede ervaringen met Pinkcube. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kwam ik erachter dat er een klein foutje in het ontwerp zat. Middels telefonisch contact en per mail is dit heel goed verholpen. Al met al, zeer tevreden over de service en de kwaliteit van Pinkcube!

Goede service en snelle levering.

Producten met hoge kwaliteit. Ze reageren direct op mail contact en passen direct het design aan naar wens. Het product werd sneller geleverd dan de verwachting. Al met al top service!

Super snelle service

Het was de eerste maal dat ik een dergelijke soort bestelling plaatste, ik werd vlot doorheen het proces van offerte en bestellen geleid. Op mijn vraag om hulp kreeg ik binnen de kortste keren het correcte antwoord. Als dan je bestelling binnen de 48 u geleverd wordt is er geen enkele reden tot klagen.

Snelle levering van de producten

Snelle levertijd van onze bestelde producten. Zorgzaam verpakt.

Snelle levering en goede hulp bij opmaak

Toffe pennen, voor een goede prijs. Snelle en goede hulp bij de opmaak.

Zeer vlot & prima materiaal

Balpennen zijn perfect. Naam en nummer op de goede plaats zoals online gemaakt. Ze schrijven erg goed, aanrader! Bij grote aantallen, zeer scherpe prijs!

perfecte en snelle levering

Gemakkelijk je product uitzoeken op de website en vervolgens bestellen. Levering super snel en goed product. Dank jullie wel voor de goede zorgen.

Het resultaat is helemaal top!

Wij hebben na 4 jaar een nieuwe bestelling gedaan voor gadgets. In overleg met PinkCube is de afbeelding aangepast, en zij hebben ons daarbij goed en snel geholpen en goed advies gegeven mbt kleurstelling en grootte van de afbeelding. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Heel erg bedankt!

goeie service

denken mee en reageren netjes op de vragen. en staan gelijk klaar voor je. we hebben alles besteld bij dit bedrijf!!!

snel en goede service

duidelijke site en voorbeelden van hoe het product er zal uitzien kloppen ook met de werkelijkheid.

Super snelle reactie en mooi product

Het ontwerpen en aanpassen van een ontwerp ging erg gemakkelijk. De communicatie was goed, snel en vriendelijk. Ik had pennen besteld, maar per ongeluk 100 stuks teveel besteld. Na een mailtje richting Pinkcube kreeg ik meteen een reactie en het teveel betaalde geld teruggestort. De pennen werden supre snel geleverd en zagen er prima uit! Ben je op zoek naar een promotieartikel: ik raad Pinkcube aan!!! Daar krijg je geen spijt van! Marian

uitstekend!

30 drinkflessen besteld, goede prijs, snelle levering, goede kwaliteit, mooi afgewerkt, goede service, ... NIETS op aan te merken!

Super snelle geweldige service!!!

Super snel geholpen en mooie voorbeelden gemaakt en waar nodig gelijk aanpassingen gemaakt, super snelle reactie en verzending

Uitstekende klantenservice

Ik werd zeer goed geholpen door het Support Team van Pinkcube. De goederen werden snel geleverd en zien er zeer professioneel uit.

Mooie kwalitatieve pennen en snel geleverd

Pink cube levert een snelle service met daarbij veel oog voor de klant. Tijdens het ontwerp proces wordt continu feedback gevraagd aan de klant en is pink cube erg meedenkend. Het ontwerp was er zeer snel en vervolgens werden de pennen ook zeer snel geleverd. De producten zijn van goede kwaliteiten. Ik ben erg tevreden met pink cube en raad het iedereen aan!

Goede service, heel mooi product, ook snel bereikbaar met snelle oplossingen en alternatieven!

top, aanradertje!

perfect in orde

Ze hadden te weinig stuks geleverd. En dit is perfect recht gezet.

Hele fijne ervaring en goed meegedacht!

Er werd snel geschakeld en ik kreeg snel een reactie op vragen of verzoeken. Daarnaast werd er ook goed nagedacht nadat bleek dat een bepaald artikel mogelijk later (te laat) beschikbaar zou zijn. Heel fijn dat hier proactief op gereageerd is!

Vlotte service!

Goeie kwaliteit balpennen, vlotte communicatie, mooie opdruk en snel geleverd!

Supersnelle "Coole:" levering

Bestellen gaat supermakkelijk, proefdruk duidelijk en snel gecommuniceerd, betalen via credit card ook zeer handig en dan erg vlug alle artikelen geleverd. Heel mooi!! Relaties vonden het een mooi geschenk en ook onze medewerkers zijn er blij mee.

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.