Mooie kwaliteit en snelle levering

Wij hebben oranje linnen tassen besteld zonder bedrukking. We hadden ze supersnel in huis, de kwaliteit en de kleur zijn heel mooi.

Besteld en snel geleverd, top!

Fijne en duidelijke manier van bestellen van artikelen met een snel traject om tot het eindresultaat te komen. Binnen een week hadden we onze pennen met bedrijfslogo ontvangen!

Snelle antwoorden en ontwerpen. Ook levering snel

Naast dat de bidonnen soms wel iets lekkage hebben (wat heel jammer is omdat bidonnen gewoon goed bedrukt zijn) is het een goed product. Wel goed je ontwerp controleren, bij mij was de tekst in eerste instantie omgedraaid waardoor het niet goed op de bidon zou staan.

Makkelijk zelf een ontwerp te maken Snelle levering

Wat een top service!

Bedankt voor de vlotte en snelle opvolging. De goodies zijn in korte tijd en volledig volgens verwachting bij ons toegekomen. In de toekomst zullen wij nog samenwerken met Pinkcube!

Makkelijk bestellen en super snel klaar!

Levertijd is echt heel snel, en product ziet er prima uit. Ruime keuze uit verschillende producten.

Vriendelijk, goed, eenvoudig en op tijd!

Met telefonisch contact werd mijnorder van de borige keer heel snel opgepakt, bijgewerkt en gecontroleerd. Daarna gewoon direct goed en op tijd geleverd! Ik kan Pinkcube echt aanbevelen! W. Hendriksen

Uitstekende service

De bestelling werd door UPS te laat geleverd. Pincube ging tot het uiterste om ons te helpen. Echt geweldig!

Goed advies en service

Goede en fijne pennen en duidelijke gravering. Snel geleverd

Friendly staff and fast delivery

The products look great and we're happy with our order

Super service!

Proces is prima verlopen, de stappen om tot het eindproduct te komen (bedrukking) zijn simpel. Goede assistentie indien nodig. Het eindproduct voldoet helemaal aan de verwachtingen

Goede Services

Goede en duidelijke communicatie Product zag eruit zoals op voorbeeld. sneller geleverd dan voorzien

Hele nette pennen en snelle levering

Zeer tevreden. Vlot geleverd en ziet er netjes uit.

Goed meegedacht, op tijd geleverd en mooi product.

Leuke pen besteld met tekst: ik pen er weg van! Cadeautje voor collega’s bij mijn oensioenborrel.

Fijne pennen gekregen,

Fijne degelijke pennen. Mooi dik bedrukt

Top kwaliteit, al twee keer terug gekomen!

Ik heb hier al twee keer pennen besteld, iedereen aan wie ik ze geef vinden ze echt fijn. Schrijven goed en drukt goed door, zeker een aanrader!

Supermooie knalblauwe strandmatjes met leuning. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Goede service

Voor ons bedrijf was ik op zoek naar een mooi zomerkado dat mijn collega's goed kunnen gebruiken. Ik kwam uit bij de leunmatjes voor op het strand. In de perfecte kleur blauw en ons logo past mooi op de plek voor bedrukking. Het bestelproces was makkelijk. De service vanuit Pinkcube snel en duidelijk. Ruim op tijd de bestelling ontvange, kort levertijd. Eind deze maand geven we ze aan het team. Ik ben benieuwd hoe ze ontvangen gaan worden. Of mijn collega's er net zo blij mee zijn als ik! Maar dat kan bijna niet anders.

Goede kwaliteit en een product wat lang mooi blijft

Zoals altijd , goed en op tijd en snelle reactie

Prima product

Mooi product, snel geleverd.

Goede en snelle service

zeker een aanrader

zeer tevreden over resultaat en service!

zeer tevreden over resultaat en service!

Hele snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Mijn ervaring is zoals die moet zijn bij een webshop: vlekkeloos van begin tot eind. Tevreden over levering, tevreden over product en prijs.

Top materiaal en perfect aangeleverd

Kwalitatief en perfect op maat.

Snelle levering met een strak design!

Super fijne ervaring. Online kun je makkelijk je eigen logo uploaden en binnen no time hebt je een druk voorbeeld. Bestellen daarna gaat gemakkelijk en snel. De levering was ook super snel! Helemaal top!

Nabestelling binnen 2 minuten!

Mijn bedrukte pennen waren op en het nabestellen was opnieuw een groot gemak. Ideaal dat het ontwerp nog bekend is en ik in amper 2 minuten een nieuwe lading pennen heb besteld. Gemak dient de mens!

Grutbroek 17

7008 AK Doetinchem

0314 - 820 303

Over Pinkcube

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.