Super geholpen door lieve blonde vrouw.

Liefdevol en deskundig.

Goed geholpen

Onwijs goed geholpen door het meisje achter de kassa! Zocht een vaste stok en wat kleine dingen, hierbij gaf ze mij goed uitleg. Grote winkel en onwijs veel op voorraad! Kom hier zeker nog een keer.

Mooie ruime winkel alles op voorraad

Top winkel vriendelijk personeel

Super fijne winkel

Erg fijn geholpen, mooie materialen, super winkel

Geweldig!!

Wat een ontzettend gave winkel. Voor elke visliefhebber is er wel iets. Ik kom hier altijd graag met plezier! Ik kijk er altijd naar uit als mijn tacklebox leeg is, zodat ik hem weer mag aanvullen met spullen van Vismania!!! Ga zo door!

Service en uitgebreide assortiment

Beste medewerkers van Vismania, Ik kom al jaren met veel plezier bij Vismania en wil graag mijn waardering uitspreken voor jullie uitgebreide assortiment en uitstekende service. Jullie winkel is voor mij absoluut de moeite waard om 25 kilometer voor om te rijden. Of het nu gaat om roofvis, karper of witvis, ik kan altijd vinden wat ik zoek. Wat ik ook waardeer, is de fijne sfeer in de winkel. Er is altijd tijd voor een praatje, en dat maakt het bezoek extra aangenaam. Ik heb in de loop der jaren veel hengelsportzaken bezocht, maar wat betreft prijs zijn de verschillen minimaal. Bovendien wegen de verzendkosten bij online bestellingen vaak op tegen eventuele prijsvoordelen. Daarom kom ik liever persoonlijk langs bij een goed gesorteerde hengelsportzaak binnen een straal van 30 kilometer, waar ik niet alleen een ruim aanbod vind, maar ook deskundig advies en een prettige service. Kortom, Vismania is voor mij dé hengelsportzaak bij uitstek. Ga zo door en bedankt voor de geweldige service!

Goed geholpen

Expertise uitleg en hulp voor spullen vinden in de winkel

Goed geholpen!

Vismania is een grote viswinkel met een groot assortiment. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, ze hebben veel kennis in huis! Kom er graag!

Heel klant vriendelijk

Grote collectie

Mooie winkel Goed geinformeerde werknemers Klantvriendelijk Grote collectie keuEs

Mooie winkel

Ik liep binnen en mijn mond viel open. Onwijs grote winkel met heel veel voorraad! Ook leuk dat er een hond binnen loopt. Vriendelijk personeel en goed geholpen door het kassa meisje. Kom hier zeker nog een keer!

Beste.

Beste winkel. Vriendelijk personeel.

Hele goede winkel

Goede service, groot assortiment, goede prijzen en fijn personeel En ik kom er graag

Goed geholpen erg vriendelijk

Vriendelijk :3

Fantastische winkel

Fijne service en fijne uitleg van producten. Enorme kennis in huis dat maakt het voor vissers jong en oud een uitstekende winkel.

Wat een voorraad!

Heerlijk als je een hoop keuze hebt als Roofvisser!

Veel voorraad in deze winkel

Veel voorraad en grote winkel mijn zien ze meer

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe hengel. Klantvriendelijk personeel en goede service!

Uitstekend geholpen! Had best wat vragen maar ben zeer goed van advies voorzien

Slechte service

Producten besteld en betaald, maar worden gewoon niet geleverd. Na meerdere keren bellen nog steeds niks ontvangen. Mijn geld teruggevraagd maar ze willen dan eerst de spullen retour hebben? Dit terwijl ik nog nooit wat heb ontvangen. Bizar.

mooie duidelijke webwinkel

een browning blackmagic feeder besteld met wat klein materiaal. snel en netjes verpakt geleverd, top

Welwillen verkopen,maar geen service willen verlenen.

Nadat mijn kruisnetje na 3 keer gebruiken uit elkaar viel, tot 2 maal contact gezocht met Vismania. Vismania gaf totaal geen reactie terug. Onwaardig voor een webwinkel. Ik koop er in ieder geval nooit meer iets.

Geïrriteerde en niet sociaal telefoon communicatie

Onvriendelijk en niet sociale mensen. Als je iets besteld geen e-mail, en 24 uur later nog geen verzendbevestiging oid. Bij andere hengelsport webshops is het wel vele mate beter geregeld.!

Snelle levering, concurrerende prijs

Ze doen wat ze beloven, keurig op tijd bezorgd en zeer degelijk verpakt.

Weet het niet

Weet niet