1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Enige tijd geleden een vrij dure hengel gekocht en bij de aflevering bleek de hoes gescheurd en te klein te zijn. Deze was van een ander merk. Als compensatie was een plastic koker bijgevoegd.
Hierover gebeld en gezegd dat ik hier niet mee akkoord ging. Het was de laatste hengel. Dit was de M uitvoering en er was er nog één H uitvoering met een goede hoes.
Ik zei stuur die dan maar, maar dat ging niet, eerst de oude terug op mijn kosten. Daar kwam nog bij dat mij lastig vonden omdat de plastic koker een goed alternatief vonden.
Ik vond dat niet, want zo'n koker is eigenlijk een verpakking die je normaal weg gooit.
Ik vroeg om de nieuwe hengel dan maar naar Maarssen te sturen, dan zou ik hem daar wel omruilen. Maar nee, eerst moest de oude retour in Maarssen.
Ik gaf aan aan dat ik het allemaal een slechte service vond en daarna werd gewoon de telefoon erop gegooid.
Vervolgens heb ik met Maarssen gebeld en gevraagd of zij wilden bemiddelen en ik heb daarna de hengel daar gebracht. Vervolgens krijg ik geen bericht meer en zelf maar weer gebeld en blijkt de nieuwe hengel in Maarssen te staan.
Maaarssen treft geen blaam, maar Alphen is gewoon slecht, klantonvriendelijk en totaal geen bereidheid om een klant tevreden te stellen.
Men stuurt rustig beschadigde spullen op, zonder de klant te informeren, klant kan op eigen kosten spullen terugsturen. Telefoongesprek wordt grof beëindigd. Klant zeurt wordt er gezegd. etc. Geen enkel excuus gekregen vanuit Alpen.
VerbeterpuntenOntsla deze medewerker in Alphen en reorganiseer de klantenservice, want zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.