2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Goedkoopste in prijs (Stradic 3000), levering netjes en vlot.
Geld retour gekregen.
VerbeterpuntenStradic 3000 FK gekocht, maar:
Doosje v/d molen niet verzegeld, molen zonder plastic verpakking, geen plastic tussenstukjes/dopjes op slinger. Niet zoals Shimano levert en is dus uit de doos geweest. (Ervaring zelfde type 4000 & zichtbaar in unboxings).
Daarbij: overtollig vet bij beugelscharnieren, beugel klikt apart strak dicht. Heel lichtjes lagertjes horen lopen. Bijna niet noemenswaardig, maar anders dan de soepelheid van een nieuwe Stradic. Mijn idee? Refurbished of showcase modelletje.. Beugel wellicht slapjes geraakt, veertje vervangen en gesmeerd. Zou iig een en ander verklaren. Molen mogelijk helemaal in orde verder, maar ik wil liever toch een molen die zo uit de fabriek komt.
Dus, vriendelijk mailtje naar info@ waarin ik mijn redenen geef en vraag ik of er een vervangend exemplaar kan komen.
2 dagen geen response. Dan proberen via het formulier op de website. Enkele uren later nu wel reactie (vanaf het zelfde adres eerste mail..) letterlijk alleen dit:
"Ik kan hier wel een paar antwoorden op geven. Als u het niet eens bent met de molen mag u hem terug sturen. Gr".
Ok...?
Mijn reactie; fijn om te horen dat hij retour kan en vraag of ik een retour formulier oid moet invullen. Geen reactie...
Na 2 dagen besluit ik maar gewoon te sturen en te vermelden dat ik liever het geld terug gestort krijg. Wederom geen bevestiging/reactie.
4 dagen later gelukkig netjes geld terug, dát dan weer wel.
Maar doe eens wat aan de manier van/reactietijd van emails