Ruime keuze en zeer snelle levering van het voer voor onze honden.

Matige kwaliteit maar doet z'n ding

Ik moet zeggen, nu het hok eenmaal in elkaar staat zijn we er wel oke mee. Maar de kwaliteit is echt niet super, iets om rekening mee te houden. Bij levering waren er al happen hout uit sommige onderdelen en het splintert als een malle. Vind verder dat je de lade er heel onhandig in en uit krijgt. Afgezien van het bovenstaande doet hij wel z'n werk en de konijntjes zijn tevreden.

Snel geleverd maar wel heel duur. 19 euro voor een zak voer wat ergens anders 14 euro kost.

netjes

prima op tijd netjes verpakt.

Mooi produkt,

Onze Milo is zeer kontent met de kussens,heeft die direct aanvaard!

Mooie buitenren voor onze konijnen

Wij zijn erg blij met de buitenren. Hij is groot genoeg voor 2 konijnen om er lekker in te huppelen :-) Ik vind alleen de sluiting bovenop niet passend bij het ren, dus daar gaan wij wat anders op verzinnen. Ook plaatsen wij onder de ren wat dunne houtjes/latjes, zodat de ren niet direct op de grond staat. Daardoor is hij wat beter beschermt tegen de weersinvloeden. Verder een mooi ruim hok waar onze konijnen vaak in zullen zitten.

Super goede service en fijne producten

Ik kom er al een tijdje en zij hebben precies de hondenbrokken die ik wil. Vriendelijke mensen en lekker dichtbij huis voor mij.

Snelle levering en goeie service

Goed geholpen toen dpd het verkeerd had bezorgd

Mooi hok

Op papier lijkt t groter maar met een erbij hebben de twee konijntjes het prima naar hun zin

Tevreden over alles

Goede aankoop en geleverd volgens afspraak.

De keuze is reuze voor een scherpe prijs

Overzichtelijke site ,alles heel makkelijk te vinden ,prima prijs / kwaliteit en een snelle service ,het is een echte aanrader

Heel erg tevreden,vooral mijn degoes

Klantvriendelijk en meedenkend

Had een probleem met een kattenhangmat die ik gekocht had. Dat is super snel opgelost 2 dagen later had ik een nieuw onderdeel.

Precies wat ik zocht

Een nieuw nachtverblijf voor mijn twee Vlaamse Reuzen. In elkaar zetten was zo gepiept en zo konden ze de eerste nacht al goed slapen.

Product naar verwachtingen, vlotte levering

Product naar verwachtingen, vlotte levering.

Snelle levering en goede nazorg

Binnen 2 dagen na bestellen kregen wij ons konijnen hok binnen. Na uitpakken bleek het front paneel beschadigd (houten poot was gebroken). Uiteraard direct contact opgenomen waarna ik hun van foto's te voorzien. Diezelfde dag werd er nog een vervangend paneel verstuurd, welke ik de volgende dag in huis had. Het oude deel hoefde ik niet eens terug te sturen of mee te geven met de pakketdienst. Een beschadigd artikel kan dehuisdiersuper natuurlijk niets aan doen, dit gebeurd nou eenmaal. Maar wel de afhandeling en dit was gewoonweg professioneel! Een 10 dus.

Goede levering en snel

Goed materiaal

Over materiaal alleen maar goede dingen. Goede kwaliteit en stevig. Over levring zelf iets minder: geen bevestigingsmail gekregen na bestelling. Levertijd was enkele dagen en ineens werd het al geleverd zonder ook maar enige verwittiging.

Bijna perfect

Helaas geen mail ontvangen voor de bezorging maar de chauffeur had wel van tevoren netjes gebeld, gelukkig was er iemand thuis. De doos was helaas beschadigd bezorgd en er zaten 2 kleine beschadigingen aan het hok. Het inelkaar zetten was binnen een uurtje voorelkaar. Min puntje is de bevestiging van de loopplank, deze is te zwak en inplaats daarvan hadden de beugeltjes scharnieren moeten zijn. Het hok is een plaatje in de tuin!

Gewoon, zoals het hoort.

Prima.

Klantenservice ontzettend snel en duidelijk. Snel geleverd na bestelling.

Heel mooi maar niet superstevig

Het is heel mooi en makkelijk om te monteren. We hadden wel verwacht dat het dak openkon om te voederen. Dit is ons ontgaan. De tralietjes zijn niet stevig. Onze hond zit er al door.

Kan alleen zeggen. Prima!

Afhandeling van mijn bestelling is prima.

Wat een service uitstekend.

Bij ander bedrijf een kippenhok besteld na 3 weken wachten nog niks binnen. Geannuleerd. Huisdiersuper.nl gebeld het kippen hok popye heb ik uitgezocht geïnformeerd of het op voorraad was, ja hoor, ontzettend vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Dinsdags gebeld naar huisdiersuper.nl zondagmiddag een telefoontje bent u thuis ik kom uw kippenhok brengen, wat een service keurige zaak en snelle service krijgen van mij een 10 en ik zal jullie zeker aanbevelen. Marianne zeer tevreden klant.

Fijne winkel

Het hondenvoer wat wij bestellen is altijd op voorraad en wordt netjes afgeleverd,zelden lange wachttijden.

Kerkstraat 44

5253AP Nieuwkuijk

Over De Huisdiersuper.nl

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit onze grote voorliefde voor dieren en vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België. Al ruim 15 jaar zijn wij actief om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van honden, katten, knaagdieren, konijnen, papegaaien en pluimvee. Een heel team van gedreven collega’s zijn continue bezig de beste producten voor uw te selecteren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij zijn al onze collega’s echte dierenliefhebbers en beschikken zij over alle nodige kennis van de producten. Dit resulteert in een vakbekwame klantenservice waarmee u met al uw vragen terecht kunt. De daarop snelle verwerking van uw bestelling in ons systeem zorgt ervoor dat uw bestelling de dag erna al bij u wordt aangeboden.