Supersnelle service!

Mooie schoenen en snelle service!

Top zaak

Erg behulpzaam en klantvriendelijk. Leuke persoonlijke benadering. Ze bieden mooie merken en hebben de kennis van zaken.

Goeie service en snel

De keuze was snel gemaakt alles ging heel soepel en heel snel en met de levering was ook alles perfect , ik zou mocht het nodig zijn weer bestellen .

Zeer klantvriendelijk

Een dag nadat ik Sendra laarzen online had besteld, kwamen deze in de sale. Van Arendonk Schoenen deed niet moeilijk en betaalde het verschil (bijna 60 euro), binnen een paar dagen terug. Geweldige klantenservice!

Zeer tevreden met product en snelle levering

De bestelde enkellaarsjes voldoen geheel aan mijn verwachting. De bestelling is met zorg ingepakt en de levering was snel. Ik ben heel tevreden.

Ben heel tevreden

Klacht schoenen heel netjes opgelost

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Harris boots online besteld. Levering was snel, en werd goed op de hoogte gehouden. Super schoenen, erg blij mee.

Super en zeer klantvriendelijk

Een paar Hogan besteld, te klein, nieuwe besteld en binnen 1 dag de nieuwe ontvangen. Top

Perfect oog voor detail en service

Ik had schoenen besteld en toen kreeg ik een email dat dit het laatste paar in mijn maat was maar dat ze bij de controle zagen dat de schoenen niet meer puntgaaf waren. Met uitgebreide foto's erbij. Ik kon kiezen uit: mijn bestelling annuleren of een forse korting, met alsnog vrijblijvende verzending om zelf te beoordelen. En uiteraard excuses. De schoenen waren in mijn optiek nog keurig genoeg dus de korting geaccepteerd en dat werd meteen in werking gezet. Kortom; oog voor detail, perfect inlevingsvermogen in de klant, zeer goede communicatie en oplossingsgericht. Ik zou hier zeker nogmaals kopen en anderen aanraden.

Super Deal

Blij met mijn keuze. Goede inzicht bij het kiezen van mijn maat op de website. Blij mee!

Gedreven door laconiciteit

Jezelf als verkoper comfort bieden met open einde toezeggingen over nakomen eigen voorwaarden is mogelijk de beste verklaring voor de laconiciteit van de klantenservice. Verzending van levering in het algemeen binnen 4 dagen tenzij er sales zijn. Daarna weet de klant niet langer waar hij aan toe is en dan moet je maar afwachten wanneer de bestelling zal arriveren. Het kwam net op tijd goed. Kopen uit voorrad winkel prima. Online niet.

Snel en goed verpakt opgestuurd. Kwalitatief voldoende keus.

Overzichtelijke website makkelijk bestellen en snelle verzending

Gemakkelijk bestellen bestelling wordt snel verzonden. Bij mijn bestelling was de maat te klein retour makkelijk aan te vragen en snel werd mijn geld teruggestort. Ik zou zeker weer bij van Arendonk bestellen.

Wat een attente service!

Ik kreeg na mijn bestelling bericht dat er onverwacht kleine gebreken aan de schoenen te zien waren. Er werden direct zeer duidelijke foto’s meegestuurd en korting aangeboden, en de mogelijkheid mijn bestelling te annuleren. Op mijn vraag versturen ze het pakket wat later omdat ik op vakantie ga. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke service!!

Snelle levering van geweldig paar unieke laarzen van Jo Ghost. Leuk om een onbekender merk te dragen in Nederland.

Geweldig en eerlijk bedrijf

Ik kocht mooie laarzen en kreeg een mail met foto’s erbij dat dit het laatste paar is en er een kleine (echt heel klein) beschadiging aan zit. Zo kon ik zelf kiezen of ik deze wilde laten verzenden. Daarnaast mocht ik ze ook live thuis beoordelen en alsnog terugsturen. Zo eerlijk en transparant! Ik kom hier zeker nog terug! Heel fijn!

Mooi assortiment, prima prijzen, online bestelling wordt snel geleverd

In alle opzichten prima!

Een buitengewone ervaring: super!!!!

In tegenstelling tot eerdere reviews hier gelezen: erg snel geleverd!! Binnen 2 dagen in huis. Ondanks dat men duidelijk had aangegeven op de site dat het 4 werkdagen kan duren. Eerlijkheid duurt het langst!! Een bereikbare klantenservice bij mijn vraag voordat ik ging bestellen: na 1x over gaan nam een medewerker op: waar vind je dat nog anno 2024? Ik kende Arendonk nog niet dus erg fijn dat ik achteraf kon betalen. Ga zo door!

Slecht

Levertijd veel te lang. Na zelf te mailen na een week krijg ik 1 paar toch toegestuurd. Dat duurde ook weer 3 dagen. Vervolgens was dit paar beschadigd en het andere paar na twee weken nog niet verstuurd. Voor dat beschadigde paar kon ik 10 euro korting krijgen. Ik koop nog geen beschadigde schoenen in de uitverkoop en jullie black friday sale was een stuk hoger. Ik vind de webshop service en levertijd echt slecht. Ik koop nooit meer schoenen bij jullie. Er zijn webshops die het een stuk beter voor elkaar hebben. Daar zouden jullie nog wat van kunnen leren.

Super klantgericht , smorgens een wens , savonds opgelost.

Snel en op tijd geleverd

Goede pasvorm

Top , goede service!

Goed geholpen door medewerker.

De medewerker was heel attent en heeft goed geholpen. Hij dacht mee en heeft moeite gedaan om het juiste paar schoenen voor mij te vinden.

Snelle afwerking

Top en snelle levering

Top geleverd

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.