Vlotte verzending

Aankoop gaat heel makkelijk via de website, een snelle verzending en goede opvolging en mailing van het verzendingsproces.

Top producten en een snelle levering en zeer goed verpakt,ik ben zeer tevreden.

Helaas geen schoenen

Bij de eerste bestelling bleek na een paar dagen de betaling via Klarna niet goed te zijn gegaan. Hier kreeg ik helaas geen bericht van. Ik zag het toevallig in mijn account. Telefonisch contact gehad met de klantenservice, waar ik heel vriendelijk en behulpzaam te woord werd gestaan. Snel opnieuw dezelfde schoenen besteld, gelukkig waren ze er nog in m'n maat. Na een aantal dagen kreeg ik een mail dat er een andere maat schoenen in de doos zat en mijn maat dus niet meer leverbaar. Ik kreeg wel het aanbod om een andere maat te bestellen. Ik heb de schoenen op een andere website moeten bestellen waar ze 50 euro duurder waren.

Persoonlijke service

Een kleine oneffenheid bij de aankoop van een paar schoenen werd door Van Arendonk zelf vastgesteld. Vervolgens werd contact met mij opgenomen met een uitgebreide mail en daarin verschillende opties aangeboden. Het resultaat is dat ik een paar prima schoenen heb mogen ontvangen.

Zeer vriendelijk, klantgericht en betrouwbaar

Snelle professionele en vriendelijke benadering. Zeer klantvriendelijk behandeld.

op dit moment moeilijk te beoordelen.

Vandaag zou bestelling op 17 februari 2025 bezorgd worden, maar helaas geen levering. Vandaar voor nu aanbeveling nee

UITSTEKEND!!!

Prima communicatie. Prima sevice Snelle levering Keurig verpakt. Retouren èn financiële afhandeling worden zéér snel geregeld. Heel veel keuze Goede webshop Kortom voor ons een 10 Ga zo door!

Prima ervaring

Alles ging soepel. Ik krijg keurig mijn schoenen plus een mooi cadeautje.

Gewoon geweldig

Zo prettig te woord gestaan door Hetty. Zelfs in de uitverkoop, op deze dame moeten ze zuinig zijn!

Goed geholpen klant vriendelijk

Goed geadviseerd snel gekeken of de schoenen nog ergens waren , schoenen waren snel in Eindhoven. Een tevreden klant

Superservice en snelle levering

Van Arendonk denkt echt mee en zorgt dat mijn bestelling ruim op tijd wordt geleverd.

Goed verpakt en snelle levering. Reyouren ook snel afgehandeld.

Altijd fijne service en goed geregeld!

Snel en naar verwachting

Tevreden zoals altijd

Laarzen besteld kreeg mail dat het laatste paar pas sporen vertonen. Mocht ze ontvangen en me bedenken of ik ze wilde en nog 25 euro korting kon krijgen. Ik heb ze gehouden en de service vond ik echt top !

Snelle levering en hele fijne prijs.

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

De schoenen zijn van mooie kwaliteit. Met de sale was dit voor mij mogelijk om aan te schaffen. Na melding van een onvolkomenheid door de klantenservice uiteindelijk naar grote tevredenheid opgelost.

Een mooi aanbod; een effiënte afhandeling

Het aanbod bevat een aantal niet voor de hand liggende merken die mij zeer bevallen. Mijn bestelling werd snel geleverd, geen enkel obstakel. Dat toont de kwaliteit van de zaak Van Arendonk; betrouwbaarheid.

Prachtige laarzen de ene dag besteld en de volgende dag keurig verpakt geleverd. Top!

Accuraat vriendelijk deskundig

Accuraat vriendelijk deskundig

Supergoed geen klachten ze voldoen helemaal als hoe ze het omschrijven.Ik had schoenen uit desale besteld ze schreven dat het iets langer kon duren dus dan hou je er rekening mee.Alles netjes ingepakt geleverd!

Mooie laarzen

Laarzen zijn mooi, snelle bezorging

Alles goed!

Fantastische schoenen voor een fantastische prijs. Zeer goede aftersales.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.