Wat je ziet krijg he.

Mooie schoenen en zitten goed. Snel en duidelijke service.

Prachtige schoenen besteld, keurig verpakt. Levering sneller dan gedacht

Snel en leuke sale

Snel verzonden, de schoenen passen en ik had een mooi mazzeltje qua prijs.

Perfeckt

zeer goed geholpen

Mooie schoenen en snelle levering

Vriendelijke service aan de telefoon

Ik had iets niet goed gedaan met m'n bestelling en dit werd na een telefoontje gelijk verholpen (heel aardig)maar helaas was de kleur van de bestelde kleur niet passend ...maar prachtige schoen en keurig geleverd. Hopelijk volgende keer meer geluk maar nogmaals positief over de service. Dankjewel.

Echt klasse

Paar schoenen besteld. Bleek het laatste paar. Van Arendonk constateerde voor verzending kleurverschil tussen de schoenen. Proactief werd per mail contact opgenomen met daarin verschillende alternatieven (korting, andere maat en afzien aankoop). Gekozen voor laatste alternatief en binnen enkele dagen geld al retour ontvangen. Heel netjes!

Snelle verzending

Netjes geleverd en snel

Het was het wachten waard.

Duidelijke website. Mag iets snellere bezorging zijn.

prima geholpen; goede service

positieve ervaring

Gemakkelijk bestellen en goede afhandeling

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en een goede en snelle levering op locatie na keuze.

Mooi en super confortabel

Blij mee!

Geweldig, maar de schoenen waren helaas te wijd

De ervaring met de firma Arendonk is geweldig. Accuraat, snel en goed Helaas waren deze schoenen voor mijn voet te wijd, maar dat doet niets af aan de service van fa. Arendonk

Twee paar schoenen besteld. Netjes een mail gekregen dat van een paar de hak een beetje beschadigd was of ze ze toch op moesten sturen. Heel netjes! Snel geleverd. Prima contact via de mail. Ik ben er erg over te spreken!!

Goed geholpen! Snelle afhandeling

Goede kwaliteit en fijne service

Het duurde even voordat ik mijn keuze had gemaakt en de juiste maat uit had gevogeld, maar met een goed advies en geduld ben ik ondertussen heel erg tevreden met mijn nieuwe Timberlands, nu nog een boot ;).

Fijne web winkel

Laatste aankopen gedaan via de web winkel. Duidelijk en snelle levering.

Er was een beetje verwarring over mijn online bestelling vs. het leveren/afhalen in de winkel. De volgende keer ga ik gewoon naar de winkel, wel zo duidelijk en gezellig. Het personeel is heel aardig en kundig. En... ik ben superblij met mijn hippe Adidassen!

Vertrouwde mooie instappers, snelle levering

Na 15 jaar weer eens toe aan nieuwe Sebago loafers. Aangetroffen bij Arendonk in de goede maat en redelijk geprijsd. Ik kan de zomer tegemoet.

Prima service !

Prima service. De maat van de sneaker die ik wilde was niet voorradig in de winkel, maar kon in de winkel besteld worden en naar mijn huisadres gestuurd worden.

Persoonlijke service

Medewerker nam contact op ivm product niet voorradig. Fijn itt automatisch proces.

Vriendelijk en deskundig personeel

Zie boven

Hier mooie Van Bommeltjes gescoord

Fijne winkel in Den Bosch met zeer goede service. De Van Bommel sneakers die ik wilde waren in mijn maat niet meer nieuw op voorraad. Deze konden wel besteld worden en thuis worden bezorgd. Prima service en snel geleverd.

Uitstekende service

mooie collectie; service gedachte prima, uitvoering slecht

Twee paar schoenen gekocht in Sevenum. Van 1 paar was mijn maat was niet op voorraad en zou worden opgestuurd. Na omslachtig proces via een touchscreen mag je als "klant" met de verkoopster meelopen naar de centrale kassa waar de schoenen worden afgerekend. Inmiddels wacht ik al 10 dagen op een paar schoenen die ook ook online elders had kunnen bestellen tegen een veel goedkopere prijs en binnen twee dagen geleverd. Wil best wachten op een paar schoenen maar 10 dagen is te lang. Als goed is komen ze morgen ( of overmorgen ) binnen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.