Zeer klantvriendelijk

Super bedankt voor de snelle levering

Fijne sneakers

Snel geleverd, blij mee!

Mooi assortiment en nette levering

Fijn dat jullie via PostNL verzenden. Ik vind 2 tot 5 werkdagen wat aan de lange kant.

Perfecte levering

Keurig en snel ontvangen. Zoals het hoort.

Goed geholpen door een aardige dame. Ook ruilen geen probleem. Uiteindelijk heel tevreden met nieuwe schoenen.

Fantastische winkel

Je hebt er een zeer ruime keuze en je word geweldig geholpen door zeer vriendelijk personeel. Deze winkel is zeer zeker een aanrader voor iedereen die mooi schoenen wil en je word er fantastisch geholpen.

Mooie, fijne winkel. Kom er graag.

Behalve schoenen,heeft van Arendonk sinds kort ook truien,van eigen ontwerp in het assortiment en ik werd er heel enthousiast van. Dus ik heb er gelijk 2 gekocht.

Heel correct

Had verkeerde maat besteld even telefoontje en direct gecorrigeerd keurig met e-mail bevestigd

Geweldig!

Mooie nette schoenen, die ook leuk staan onder een spijkerbroek, de kleur is precies zoals op de foto. Blij mee!!

Zou wel graag direct of vrij snel na bestelling een afleverdatum willen weten. Vind 1-4 dagen te vaag

Super service

Had een bestelling gedaan en kwam er te laat achter dat ik een verkeerde kleur had besteld. Direct contact opgenomen en werd super vriendelijk te woord gestaan en zij hebben de bestelling aan kunnen passen! Super fijn!

Heel tevreden

Schoenen besteld volgende dag in huis helemaal prima.

Heel vriendelijk personeel in de winkel dat voir mij een web bestelling plaatste, omdat mijn maat er niet was. De schoenen waren er binnen drie dagen

grote voorraad, snelle levering

Dit type schoen en maat niet leverbaar bij andere leveranciers, wel bij Arendonk....en zeer snelle levering!

Zeer uitgebreide collectie. Goede kwaliteit. Ik heb een smalle lange voet. Niet altijd makkelijk. Maar hier ben ik al een aantal keren goed geslaagd. Mooie merken. Snelle verzending. Ik ben meer dan tevreden.

The Hoff sneakers in 1 woord: fantastisch

Vorige week de bestelde Hoff sneakers ontvangen per post. Zitten geweldig, vallen iets kleiner uit vandaar dat ik maat 39 heb gekocht. Levering (met name de verpakking) was prima verzorgd door Van Arendonk, met als extra een kassabon, mocht ik de schoenen willen ruilen. Prima service!

Prima bedrijf

Goede , fijne schoenen, heel veel keuze en snelle service

Arendonk staat voor gemakkelijk bestellen en een vlotte levering wat wil je nog meer

Het zijn comfortabele goede schoenen voor dagelijks gebruik. Een aanrader.

Bestelde schoenen snel en netjes geleverd

Heel tevreden met de bestelde sneakers ben er heel blij mee :-)

Communicatie over bestelling is duidelijk.

Ruime keuze uit modieuze kwaliteitsschoenen. Ook van merken die je niet overal kunt vinden. De levering gaat misschien iets minder snel dan bij de grote webwinkels, maar de communicatie hierover is duidelijk en correct.

Vreselijke marketing!

ONZINNIGE MARKETING-EMAILS!

erge late levering

Daar waar ik bij andere webshops mijn bestelling na 1 dag in huis heb, heb ik op de bestelling van Van Arendonk 1 week! moeten wachten, en dit nadat ik een mail hab gestuurd waar de bestelling bleef, anders had het wellicht nog langer geduurd. Helaas was de schoen niet de juiste maat, en moest ik de bestelling terugsturen tegen een betaling van 5,95 euro.

Denkt mee met de klant voor de beste look

Enthousiast over het contact dat ik met één van de medewerkers had. Ze dacht mee, kwam met een goed voorstel en ben zeer tevreden over het resultaat! Prachtige schoenen! :-)

Snelle verzending en mooie kwaliteit

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.