trage levering en 1 laars zit een fout in, volgende keer toch maar naar de winkel.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je bericht! Wat vervelend dat er een fout zit in een laars. Helaas hebben wij hier geen e-mail of telefoontje van je over ontvangen. Anders hadden wij je graag verder geholpen natuurlijk. Daarnaast zie ik dat je de bestelling op maandag 21 oktober hebt geplaatst. Wij hebben deze op woensdag 23 oktober naar je verstuurd. Dit valt binnen de levertermijn van 1-4 werkdagen die wij op de website vermelden. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen zou ik je willen adviseren om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected]. Zij helpen je graag verder! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Helaas waren ze dit keer te smal voor mij. Ik dacht dat het aan de maat lag maar mijn voeten zijn te breed van voren.
Hi Liliane, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de pasvorm van de schoenen niet goed waren voor jouw voeten. Wel bedankt voor je compliment over onze collectie! Groetjes, Emma Team Webcare
Prima aankoop ervaring bij Van Arendonk. Communicatie verliep snel over een vraag en verder de schoenen goed verpakt ontvangen. Kan misschien iets rapper maar veel haast had ik er ook weer niet bij. Gewoon goed dus. Ze hadden een van de laatstse paar Cordwainers die ik zocht...
Hi Jan, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen door mijn collega's van de klantenservice. Gelukkig hadden wij nog de schoenen die je graag wilde. Veel plezier ermee gewenst! Groetjes, Emma Team Webcare
Niks op aan te merken. Mooie schoenen, netjes en snel geleverd
Hi Charlotte, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je nieuwe schoenen! Groetjes, Emma Team Webcare
Mooie schoenenzaak met uitgebreide collectie en vaak ook de schoenen op voorraad qua maatvoering
Hi Eric, Bedankt voor je review en we zien je graag nog een keer terug bij ons! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Keurige winkel met vriendelijk personeel en goede service
Hi Saskia, Bedankt voor je review en voor je compliment over onze service! <3 Groetjes, Emma Team Webcare
Snelle levering, en prachtige laarsjes.
Hi Francis, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je nieuwe laarsjes! <3 Groetjes, Emma Team Webcare
Het was rustig in de winkel en kreeg voldoende aandacht van het personeel. Ik ben goed geholpen en kom zeker nog een keer terug.
Hi Thomas, Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's. Tot de volgende keer! Groetjes, Emma Team Webcare
Ik kreeg voor de levering keuring een bericht dat ze iets zagen aan de bestelde schoenen en dat het helaas het laatste paar was.. ze vroegen me wat ik wilde.. extra korting of geld retour. Keurige service!
Hi John, Bedankt voor je review! Onze controle afdeling checkt alle schoenen goed zodat onze klanten de bestelde producten perfect binnen krijgen. Het door jou bestelde product is niet door de kwaliteitscontrole heen gekomen. Als dit het laatst beschikbare paar betreft sturen wij klanten een e-mail met foto’s. Onze excuses dat we niet het gewenste product bij je konden leveren, maar wat fijn om te horen dat je deze ervaring als prettig hebt ervaren! We zien je graag nog een keer terug :) Groetjes, Emma Team Webcare
Verkoper was zeer behulpzaam en geen enkele moeite om de schoenen thuis te laten bezorgen. We zitten midden in een verhuizing en dat was erg fijn dat ik niet zelf terug moest naar de winkel om ze op te halen
Hi Mevr lia Haans, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je het bestellen via onze winkelzuil zo fijn hebt ervaren. Veel plezier met je bestelling en succes met de verhuizing! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Schoenen in de winkel in Arnhem gepast. Helaas was daar de gewenste kleur op voorraad in mijn maat. De medewerker gaf direct de optie om ze in de winkel online te bestellen. Hartstikke handig! Schoenen besteld en direct afgerekend. Na een aantal dagen kon ik ze afhalen in de winkel. Door deze goede service kom ik steeds weer terug bij Smits by Van Arendonk!
Hi Joyce, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je altijd zo goed geholpen wordt door mijn collega's in Arnhem en dat je het bestellen via de winkelzuil als positief hebt ervaren. Veel plezier gewenst met je bestelling! Groetjes, Emma Team Webcare
Nette ondersteuning van de klantenservice ontvangen na melding dat mijn pakket niet ontvangen is.
Hi Ca, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo goed wordt geholpen door mijn collega's van de klantenservice. Hopelijk is het snel opgelost met je pakket! Groetjes, Emma Team Webcare
Originele beoordeling
Kan ook aan bezorgdienst liggen maar ik heb mijn recent bestelde schoenen nooit ontvangen terwijl de bezorg app aangeeft dat ze bezorgd zijn en dat ik ervoor getekend zou hebben (wat niet waar is).
Snelle levering en mooie schoenen
Hi Martijn, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je bestelling! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Erg blij met mijn mooie hippe pumps
Hi Suus, Bedankt voor je review én voor de tien! Groetjes, Emma Team Webcare
Mijn schoenen stonden wel op de website maar in de doos zat een andere maat. Dit werd duidelijk gecommuniceerd en ik had mijn geld snel terug!
Hi Marianne, Bedankt voor je review! Wat jammer dat de verkeerde maat in de verkeerde doos is geleverd. Onze excuses voor het ongemak! Wel fijn om te horen dat dit goed naar je is gecommuniceerd door mijn collega's en dat je snel je geld terug hebt ontvangen. We zien je graag nog een keer bij ons terug! Groetjes, Emma Team Webcare
Prachtige schoenen gekocht. De duurste die ik ooit bestelde, en heb er ongeveer een jaar naar zitten kijken en toch de knoop doorgehakt. Prachtige italiaans, heel mooi leer, echt een aanwinst. Besteld in mijn normale maat 44, maar toch iets te groot. Half maatje kleiner, en toen perfect. Wat ik wel vond tegenvallen is dat je met schoenen van bijna € 500 ook nog retourkosten moet betalen om de te grote schoenen terug te sturen. Dat doen andere sites beter.
Hi Jordi, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de aankoop waar je zo lang over hebt zitten twijfelen ;) Wij snappen dat de retourkosten vervelend zijn. Echter is het voor ons als bedrijf niet mogelijk om dit kosteloos te doen gezien wij voor elke retournering moeten betalen. Onze excuses voor het ongemak! Veel plezier gewenst met je prachtige Italiaanse schoenen ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Een paar was er niet in m'n maat! Samen ander paar gepast wat er wel in mijn maat was en zat super lekker... Besteld voor mij in de juiste maat en na mijn huis verzonden! Top service zoals altijd! Tot de volgende x Komen er al jaren heel graag
Hi Henricus, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's en dat het bestellen via de winkelzuil je goed is bevallen! Veel plezier gewenst met je bestelling en tot de volgende :) Groetjes, Emma Team Webcare
Hi Rosalie, Bedankt voor je review en voor je aanbeveling! :) Groetjes, Emma Team Webcare
In 1 woord, ik ben dik tevreden.
Hi Nora, Bedankt voor je review en voor de 'dikke' tien! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Mooie schoenen zoeken via de site,ze zijn categorieën verdeeld. Dus makkelijke zoeken.
Hi Wilma, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je aangeeft dat je makkelijk kon zoeken op onze website. Veel plezier gewenst met je bestelling! Groetjes, Emma Team Webcare
Goede en eerlijke service. Ik heb weliswaar niet de bestelling kunnen plaatsen omdat er kleurverschil in zou zitten. Ik waardeer hun eerlijkheid
Hi P, Bedankt voor je review! Onze controle afdeling checkt alle schoenen goed zodat onze klanten de bestelde producten perfect binnen krijgen. Het door jou bestelde product is niet door de kwaliteitscontrole heen gekomen. Als dit het laatst beschikbare paar betreft sturen wij klanten een e-mail met foto’s. Super fijn om te horen dat je dit proces als positief hebt ervaren! Groetjes, Emma
Ik heb bij Jansen Noy schoenen gezien in de foute maat, de goede maar stond in Den Bosch. Medewerker, zowel als ik konden Den Bosch niet telefonisch bereiken. Dan zou nl.medewerker de schoenen voor mij bestellen en kon ik ze in Sevenum komen passen. Als de maat niet zou kloppen had ik geen retourkosten. Er werd wel bijgezegd dat dit weleens 14 dagen zou kunnen duren, afhankelijk of er een wagen naar Sevenum zou komen. Na nog een onvergeefse poging om Den Bosch te bellen, ben ik naar huis gegaan en heb de schoenen zelf via jullie site besteld. Deze service was prima.
Hi MarieJosé, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat ons personeel van het filiaal in Den-Bosch onbereikbaar was. Ik zal dit gelijk intern doorgeven. Gelukkig waren de schoenen nog beschikbaar op onze webshop en heb je ze nog kunnen bemachtigen. Veel plezier gewenst met je bestelling :) Groetjes, Emma Team Webcare
Al sinds kleins af aan koop ik schoenen bij jullie, maar dit is de laatste keer. Het paar schoenen wat ik heb gekocht bij jullie was duidelijk al gedragen.
Hi Bart, Bedankt voor je review! Wat ontzettend vervelend dat je schoenen hebt ontvangen waarbij je het idee hebt dat ze al gedragen zijn, dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak! Ik zie dat je de schoenen via de winkelzuil bij ons filiaal in Eindhoven hebt aangeschaft. Je kan met hun contact opnemen en dan zullen zij je hier verder bij helpen en zorgen voor een goede oplossing :) Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Emma Team Webcare
Snelle verzending, goed verzorgd.
Hi Wilma, Bedankt voor je review en je complimenten over onze service! Groetjes, Emma Team Webcare
Goed en netjes verpakt. Dat verdienen schoenen ook.
Hi E, Bedankt voor je review! En zo is het inderdaad ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.