Goeie zaak!!

Snelle levering en groot aanbod

Snelle levering, schoenen waren netjes verpakt, alles prima.

Snel verzonden!

Super vriendelijk personeel die heel graag met je meedenken!

Het personeel is erg vriendelijk in Den Bosch en Eindhoven. Ik wilde graag slippers, die ze in Den Bosch niet meer op voorraad hadden. Ze hebben mij slippers laten passen die ongeveer gelijk zouden zijn, zodat we de juiste maat konden bestellen. In Eindhoven erg goed geholpen met het aan passen van de slippers. Fijn advies!

Top schoenen

Top echt blij met mijn nieuwe paar schoenen

Topschoenen verkocht door enthousiaste mensen

afgelopen maand tweemaal geholpen door enthousiaste dames bij de aankoop van een paar heel fijne Harris schoenen in jullie winkel in Den Bosch.

Alles toptop

Mooie produkten goede service ,super !

De online gekochte schoenen zijn prachtig.

De schoenen die ik online heb gekocht zijn precies wat ik zocht. Bovendien werden ze snel bezorgd!

Goede kwaliteit en service

Makkelijke website, goede kwaliteit schoenen, goed verpakt rn snelle levering.

Snelle levering, en schoenen precies naar wens.

Mijn bestelling is snel geleverd. De schoene in precies zoals ik ze me voorgesteld had. Top!!

Helaas toch niet meer op voorraad

Helaas is bij het klaarmaken van mijn bestelling voor verzending geconstateerd dat de sneakers toch niet meer leverbaar waren. Verkeerd artikel in de doos. Dit kan natuurlijk gebeuren. Jammer genoeg geen kleine compensatie aangezien het vervangend artikel dat wel op voorraad was niet in de sale was. Betaalde bedrag is teruggestort. Vanuit eerdere ervaringen heb ik wel ja bij aanbeveling geantwoord.

slechte service

Foute geprijsde schoen, sticker in schoen 159,99 euro, terwijl ik 208 euro heb betaald. Argument wij hebben fout gemaakt met prijzing, helaas bedankt. Slechte afhandelijk in mijn ogen.

Fijne winkel

Mooie schoenwinkel met ruime keuze en vriendelijke verkopers/sters. Goede snelle webshop.

Goede ervaring, snelle levering.

Prachtige schoenen

Echt prachtige speakers, snel geleverd tegen gunstige prijs. Alleen teruggestuurd omdat ze te smal waren voor mijn voeten.

Geweldige service

Deskundig personeel , goede informatie

Prachtige slipper met een heerlijk voetbed. Mooi zacht leer. Ik ben heel blij met deze slippers

Alles oké

Keurig ingepakt Foutloos verzonden

Van Arendonk, apart, anders en altijd aandacht.

Schoenen gezien in Breda, gepast in Eindhoven, bijna opgehaald in Tilburg en (omdat ze gerepareerd moesten worden) doorgestuurd naar Oisterwijk! Dat is service.

Deskundig en behulpzaam

We werden vlot door een vriendelijke dame geholpen. Komen zeker terug.

Ik ben van het fysiek winkelen, koop altijd in de winkel, hoe dit bij jullie in de winkel gaat vindt ik erg mooi en goed geregeld, en met 2 dagen had ik mijn schoenen in huis, mooi systeem. Groetjes Peggy straatsma

Uitstekend assortiment, vakkundig personeel

Online schoenen besteld en laten leveren in winkel , gepast ter plekke en gekocht , goed advies van personeel!

Fijne schoenenwinkel

Snellere levering als beloofd

Snel en veel keuze

Ik was op zoek naar een specifiek paar kleppers en die waren er in meerdere kleuren en maten, en ook nog voor een scherpe prijs. Snel op het afhaalpunt dus ook meteen kunnen dragen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.