De collectie is fantastisch! Echter vind ik het persoonlijk jammer dat als ik online iets bestel, het lang duurt voordat de schoenen er zijn.
Hi Hilda, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo te spreken bent over onze collectie. Onze levertijd is 1-4 werkdagen. Uiteraard proberen wij je bestelling zo snel mogelijk bij je te leveren :) Groetjes, Emma Team Webcare
Ik heb leuke schoentjes in de summer sale gevonden , en besteld natuurlijk. Deze waren snel geleverd em ze zijn nog mooier dan ik had verwacht. Daarbij had ik ze op tijd binnen om mee naar mijn zomer vakantie adres te nemen. Helemaal tevreden.
Hi Simone, Bedankt voor je review! Wat ontzettend fijn dat je zo net voor je vakantie nog nieuwe schoenen in onze sale hebt weten te scoren. Hopelijk heb je er veel aan gehad op vakantie! Nog veel plezier ermee gewenst ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Zeer tevreden met de kwalitiet en de hulp van de contact persoon. Snel aflevering en ivm initiële bestelling van de verkeerd maat, makkelijk te wisselen.
Hi LM, Bedankt voor je review! Super om te horen dat mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen met het wijzigen van de maat bij je bestelling. Veel plezier gewenst met je nieuwe schoenen! Groetjes, Emma Team Webcare
Ooie schoenen gevonden in sale. Fantastisch geholpen. Juiste maat kon ik ophalen in dichtstbijzijnd filiaal. Top!
Hi Henriet, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je schoenen hebt gevonden in onze sale. Veel plezier ermee gewenst! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Al jaren draag ik de ballerina’s van Paul Green. De zwarte waren aan vervanging toe. Levering en verpakking waren helemaal naar wens.
Hi Marjolein, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je jouw favoriete ballerina's bij ons hebt aangeschaft! Veel plezier ermee gewenst :) Groetjes, Emma Team Webcare
Le colis été livré comme convenu, les sandales sont parfaites
Hi Christelle, Merci pour votre avis et profitez de vos nouvelles sandales! Salutations, Emma Team Webcare
Netjes op tijd geleverd. Betrouwbare zaak
Hi Simone, Bedankt voor je review en voor de TIEN! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Schoenen waren te smal, teruggestuurd en geld snel weer op de rekening.
Hi Annemie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het retourneren van je bestelling allemaal voorspoedig is verlopen. We zien je graag nog een keer terug! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Leuke schoenen, xtje wat anders als normaal! Veel keus! Snelle levering.
Hi Marjan, Bedankt voor je review en je complimenten over ons assortiment! Groetjes, Emma Team Webcare
Alleen bij Van Arendonk was mijn maat van de Floris van Bommel snaekers in voorraad, verder in heel Nederland niet in deze maat verkrijgbaar.
Hi Gerhard, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je deze schoenen bij ons toch nog hebt weten te bemachtigen! Heel veel plezier ermee gewenst :) Groetjes, Emma Team Webcare
17-07-24 schoenen besteld in de winkel en betaald. Tot heden26-07-24 totaal geen bericht van vertraging of wat ook maar. Kortom geen schoenen.
Hi Gerard, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niks te horen hebt gekregen over het afhalen van je bestelling. De schoenen waren wel op tijd geleverd bij het filiaal in Groningen, maar helaas ben je niet op de hoogte gesteld. Onze oprechte excuses hiervoor! Mijn collega uit het filiaal in Groningen heeft ondertussen contact met je opgenomen heb ik begrepen. Veel plezier gewenst met je schoenen! Groetjes, Emma Team Webcare
De website is erg overzichtelijk en geeft prima informatie over de producten. Het assortiment is ruim en bevat alle goede merken.
Hi Tom, Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt. We zien je graag nog een keer terug op onze webshop ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Bij van Arendonk heb ik een hele goede service gehad. Ik had mijn schoenen heel snel nodig en zij hebben er alles aan gedaan om dit ook voor elkaar te krijgen, en dat is gelukt! Daarnaast hebben ze hele mooie en goede schoenen. Een aanrader!
Hi Pien, Bedankt voor je review! Wat super fijn om te horen dat je de schoenen nog op tijd hebt weten te ontvangen. Veel plezier ermee gewenst! Groetjes, Emma Team Webcare
Ik heb een hele goeie ervaring met Van Arendonk. Ik heb prachtige sneakers mogen ontvangen en van te voren even over gemaild. Direct antwoord en ze kwamen met een fantastische oplossing. Ik ben uiterst tevreden!
Hi Eveline, Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice. Heel vee plezier gewenst met je prachtige sneakers! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Goede service Vriendelijke klantenservice Snelle levering
Hi Dino, Bedankt voor je review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service. Dat waarderen wij enorm! Groetjes, Emma Team Webcare
Snelle reactie op mijn vraag per e-mail. Jammer dat de verzending van de bestelling pas na 3 a 4 dagen is , hou daar rekening mee. Verder prima !!
Hi Mariette, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent door onze klantenservice! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Ik heb de bestelling in de winkel opgehaald en ik ben ontzettend vriendelijk geholpen
Hi Ingrid, Bedankt voor je bericht! Super dat het afhalen in de winkel je goed is bevallen en dat mijn collega's je goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
De levertijd was lang vanwege verkleuring van een schoen. Schoen beviel niet en moest toch retour. Ik heb nu geen nieuwe schoenen maar wel verzendkosten betaald.
Hi Henri, Bedankt voor je review! Ik denk dat je twee dingen door elkaar haalt. Wij hebben je destijds gemaild omdat jouw order 1 dag vertraging opliep omdat het paar niet door de controle afdeling is gekomen. Er is een nieuw paar besteld en deze is gelijk opgestuurd. Je had de 13de laat op de dag besteld, en het is de 18de opgestuurd. Je hebt geen verzendkosten betaald echter alleen de retourkosten (wat wij altijd inhouden op elke retourzending en dit staat ook duidelijk op onze site vermeld) Jammer dat de schoenen niet bevielen. Hopelijk de volgende keer beter :-). Groetjes, Emma Team Webcare
Ik ben al klant bij Van Arendonk in Breda sinds mijn vroege jeugd omdat mijn moeder klant was in Breda vanaf begin 70er jaren. Sinds 2001 (dacht ik) werden moeder en ik klant in Eindhoven toen het filiaal in Eindhoven opende. Heel erg hoogwaardige kwaliteit schoenen, maar ook sympathieke verkoopsters. Charmante dames die nog de tijd voor hun klanten nemen.. Dat komt ik moeilijk tegen bij de andere schoenenzaken in Eindhoven. Ik voel mij altijd speciaal als ik weer de winkel inloop waar ik al heel mijn leven kom. Dit vind ik heel mooi voor mezelf. Aan de hand van mijn moeder liep ik Van Arendonk binnen en nu wordt ik 59. Bedankt voor al die mooie schoen-jaren. Warme groet uit Eindhoven Sylvia Franken Tegenwoordig koop ik veel online, omdat de vaste verkoopsters er van vroeger niet meer zijn. Blijft altijd mijn favoriete winkel.
Beste Sylvia, Bedankt voor je ontzettende leuke review! Dit is super leuk om te lezen :-). Wij willen je hierbij bedanken dat je altijd een trouwe klant bent gebleven! Groetjes, Emma Team Webcare
Goeie sales....snel besteld...zonder problemen opgehaald in een winkel
Hi Marleen, Bedankt voor je review en bedankt voor je complimenten over onze service! Groetjes, Emma Team Webcare
Vriendelijk, behulpzaam, goed advies en heel aardig Top winkel
Hi Monique, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent door mijn collega's :) Groetjes, Emma Team Webcare
Schoenen zitten goed qua maat , snel geleverd
Hi Anke, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je schoenen! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Kon mijn schoenen zonder probleem omruilen voor een half maatje kleiner en het was totaal geen probleem dat het prijsverschil werd teruggestort op mijn bankrekening. Kreeg ook een lief kaartje bij mijn bestelling dat helaas de originele schoenendoos niet meer aanwezig was.
Hi Lidy, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten. Fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren! Veel plezier gewenst met de schoenen :) Groetjes, Emma Team Webcare
Leuke collectie !
Hi Karin, Bedankt voor je review en voor de tien! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Ik heb schoenen besteld, de communicatie was perfect. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de schoenen zijn op tijd geleverd. Heel tevreden!
Hi Diana, Bedankt voor je review en je complimenten voor onze service! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.