Snelle levering, mooie schoenen!

Ik bestelde 2 paar kleurrijke schoenen voor mijn trouw. Deze werden zeer snel geleverd. De schoenen zitten heel comfortabel!

Prima geregeld en netjes verzonden.

Geen opmerkingen, alles was goed.

Ik loop weg met Van Arendonk!

Ik loop weg met de schoenen van Van Arendonk: goede kwaliteit en vlot geleverd!

Voor een webshop veel te trage levering

Snelheid is wat je wilt. 4 dagen wachten op slippers die op voorraad zijn is echt te lag. Verder goed geholpen in communicatie en product netjes ontvangen

Goede snelle service.

Snel en correct

Al verschillende malen besteld en altijd snel en correcte levering

Snelle levering en goede service aan de telefoon

uitstekende service

Winkel met mooi assortiment en vakkundige verkopers. Prima aanvulling van assortiment dmv webshop aanbod.

Snelle levering en ruime keus

UGG pantoffels besteld en voldoen aan de verwachting.

Super gave schoenen door een mooi bedrijf verzonden.

Snelle verzending, super mooie schoenen in een gave doos verzonden.

Perfect !

Betrouwbaar en eerlijk! Goeie service en openheid ! En….. mooie schoenencollectie !

Ik heb precies de sokken gevonden bij van Arendonk waar ik naar op zoek was. Bestellen ging makkelijk via de site. Direct een bevestiging en snelle levering. Keurig verpakt met een kaartje erbij!

Prima service en netjes op tijd geleverd

Hele fijne ervaring van goede waarde

Het pakket werd goed en snel geleverd. Alle bestelde producten waren aanwezig en ook een bedankkaartje. Dat je als KLM-vlieger er ook nog eens veel punten mee sparen kan, is een mooie bijdrage!

Goede pasvorm

Peter Kaiser schoenen zitten altijd goed. Ik heb al div pumps van dit merk. Daarom durfde ik deze online te bestellen. Wel lastig maat kiezen met 2 voeten die nogal in maat verschillen. Eigenlijk zou maat 40,5 perfect zijn geweest. Helaas in dit model alleen keuze uit 40 of 41. Ik heb toch besloten voor maat 41 te gaan en er aan één kant een zooltje in te leggen. Een heel chique schoen met mooie glans.

Degelijke en vakkundige service. Chapeau!

Snelle levering. Behulpzaam in de winkel. Duidelijke informatie. Prima website.

Mooie en exclusieve schoenen

Bij van Arendonk vind je altijd wel iets anders dan een andere schoenwinkel. Laatste keer online besteld en dat is echt super gegaan. Netjes verpakt met een dank je wel berichtje bijgevoegd. We hebben in Arnhem zelf een van Arendonk. Maar daar hangt geen prettige sfeer en wordt je zelfs nooit begroet. Laat staan dat het lukt om daar wat te kopen. Het liefst ga ik toch naar een fysieke zaak om te passen. Dus dan maar Den Bosch.

Goed.

Schoen heeft erg brede pasvorm. Verder okay.

Blij met m'n nieuwe schoenen!

Blij dat ik m'n favoriete schoenen bij Van Arendonk kon vinden. Verzending duurde iets langer dan eerst aangegeven, maar daar werd wel netjes over gecommuniceerd. Plus nog een persoonlijk geschreven kaartje in mijn pakket. Goed gedaan!

Jammer!

Snel geleverd, maar schoenen verschilde. Zou mij eraan blijven ergeren. Deze 2 sterren geld voor dit paar! Denk verbenas in winkel passen beter, want verschil kan je dan zien en voelen.

Altijd goed geholpen.

Fijne winkel waar je altijd vriendelijk word geholpen en de tijdloos je nemen. Het assortiment schoenen is ruim voldoende en de winkel is gezellig ingericht. Groetjes Anneke

Prima hoor

Ik bestel altijd mijn schoenen online Binnen 1 week zijn ze er Top

Schoenen goede kwaliteit en snel geleverd.

Super blij met m’n bestelling, netjes snel op tijd geleverd! Ik kan weer huppelend over straat

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.