Mooie collectie en fijn retourbeleid

Mooie en ruime collectie. Verzending via online bestelling duurde even (een week). Maar fijn retourbeleid: bij deelretour geen verzendkosten die in rekening worden gebracht.

Top levering! Super bedankt

Correct

Snelle levering vlotte afhandeling bij het terugsturen van een gedeelte van de bestelling

Zeer goeie kwaliteit en snelle bezorging.

Prime ervaring!

Mooie schoenenwinkel, prima service

Niets op aan te merken!

Snel geleverd geen op of aanmerkingen!

Ben niet enthousiast

Op 25 mei schoenen besteld, metde verwachting dat ze dan op woensdag wel verzonden zouden kunnen zijn. Omdat ik op woensdag nog geen verzendbevestiging had gezien, gemaild met de vraag of ik de schoenen vrijdag wel in huis zou kunnen hebben (ivm een feest dit avond). Ik kreeg snel een reactie, met de mededeling dat verzending 1 tot 4 werkdagen kon duren. Prima, zou ik ze nog steeds op vrijdag moeten kunnen ontvangen. Donderdag nog steeds geen verzendbevestiging. Vrijdagmiddag en mailtje dat de één vd schoenen beschadigd is een of ik ze nog wilde ontvangen, met korting. Dat wilde ik niet. Gewoon netjes op gereageerd dat ik dat niet wilde. Geen reactie alleen een creditfactuur. Prima als je als winkel ook online verkoopt, maar zorg dan ook dat je daar op ingesteld bent.

Lange levertijd

De levering laat lang op zich wachten, net al het retour! Telefonisch contact liep niet al te vriendelijk.

Hele mooie aparte sneakers.

Heb nooit sneakers gedragen. Maar sinds kort moet ik ivm hielspoor schoenen met een uitneembare binnenzeil dragen. Hele mooie op jullie site van t merk DL-S gevonden. Ben er heel blij mee.

Ik vond het spannend hoe de schoenen er uit zouden zien na een eerdere teleurstelling elders. Superblij met de aankoop, de service en info. Hartelijk dank!

Zeer meedenkend en een prima service!

Ik had online schoenen gekocht… maar telefonisch werd er service gegeven alsof ik in de winkel was.

Altijd een mooie collectie schoenen

Goed geholpen leuke medewerkers.

Geen goede service

Ik zat een week te wachten op me schoenen ik dacht laat ik zelf een berichtje doen… waren de schoenen verkeerd geleverd in een schoenen doos. Dus konden ze hem niet opsturen.. ze zeggen dat er gemaild is maar nergens is een mail te bekennen.. erg jammer wou deze schoenen meenemen op vakantie. Eindstand geen schoentjes

Mooie en goede merk schoenen.

Uitgebreide collectie zeer mooie schoenen. EnEn ik ben zeer goed geholpen in de winkel.

Geweldige ervaring, maakt de bruiloftcompleet

Na een bezoek aan de winkel in Groningen, online schoenen voor mijn zoon besteld, helaas te groot. week later met deze schoenen terug naar Groningen, maatje kleiner gepast, en door de verkoper op maat gemaakt! Uiterst tevreden over het contact! Verkoper met passie! Hé loves shoes! Kom graag terug voor een volgend paar, denk dan voor mijzelf

Prachtige sneakers

Vandaag mijn ViaVai sneakers ontvangen. Helemaal zoals afgebeeld. Dus helemaal blij mee!

Helaas deden de sneakers er 6 werkdagen over en ontving ik ze na de bruiloft

Op koopzondag hebben we de sneakers via de zuil in de winkel besteld en aangegeven dat ik ze vrijdags nodig had voor een bruiloft. De goede maat zou vanuit de vestiging in Groningen moeten komen. Die week nog 2x gemaild wat de status was. Er is tussendoor wel een melding gemaakt van spoed. Maar helaas, de sneakers kwamen pas na het weekend binnen, te laat voor de bruiloft dus. Voor de snelheid (4-5 dagen) moet ik dus een onvoldoende geven. De sneakers echter (ViaVai) zijn altijd goed. Dus schoenen kopen in de winkel, zeker doen.

Afspraak = afspraak; goede communicatie.

Verwerking gaat vlot; mails worden direct en uitgebreid beantwoord.

Wat een enorme tegenvaller

Na lang wachten mijn pakket ontvangen, bleken de schoenen duidelijk gedragen te zijn… De klantenservice nam dit totaal niet serieus en ik wacht nog steeds op de bevestiging dat ik mijn totale aankoopbedrag retour zal krijgen als ik de schoenen terugstuur.

Bestelproces prima, ontvangst waardeloos

Bestelling via internet snel en simpel maar na meer dan een week wachten heb ik de schoenen nog steeds niet mogen ontvangen en weet ik ook niet wanneer het wel komt. En als je dan belt met Van Arendonk dan ligt het niet aan Van Arendonk maar aan de partij die bezorgd. Fout antwoord Van Arendonk, jullie zijn verantwoordelijk verkopende partij. Pak die verantwoordelijkheid en schuif het niet af op een ander!

Nog geen bestelling gekregen.

L.s. Ik vorige week mijn bestelling geplaatst. Je bestelling #000119961 Geplaatst op 25 mei 2024 16:47:24 Factuuradres Maarten Camfferman Zoutershof 5 5 Roelofarendsveen, 2371BK Nederland T: 654292392 Afleveradres Maarten Camfferman Zoutershof 5 5 Roelofarendsveen, 2371BK Nederland T: 654292392 Betaalmethode iDEAL Bezorgmethode Verzenden via PostNL Items Aantal Prijs Product Image Oeri Beige Heren Gespschoenen Art.nr.: 522.5.1-42 Merk: Daniel Kenneth Maat 42 1 € 118,99 Subtotaal € 118,99 Verzendkosten € 6,95 BTW € 20,65 Totaal € 125,94 Nog geen schoenen ontvangen maar wel een de vraag of ik een beoordeling wil geven?

Zou klantvriendelijker kunnen.

Op zaterdag 25 mei kocht ik een paar schoenen. Ik wilde een ander paar ivm de vorm van de schoen. Mijn rechter voet zat net iets anders in de schoen dan de linker. Dit paar moest worden besteld. Wordt in de winkel gedaan op een groot scherm. Ging niet vlotjes. Drie keuzes: ophalen in winkel, bezorgen thuis, of ophalen PostNL afhaalpunt. Als ik ze in de winkel ging ophalen moest ik ze afrekenen anders bleven ze in de winkel niet voor mij gereserveerd. Heel vreemd. Ik heb ze afgerekend en laten bezorgen bij een afhaalpunt. Helaas zijn we 8 dagen verder en zijn mijn schoenen nog altijd niet ontvangen op het afhaalpunt. Normaal gesproken koop ik mijn schoenen bij Omoda. Daar is reserveren en afrekenen nooit een probleem. Je betaalt wanneer je je reservering hebt opgehaald. En die reservering blijft gereserveerd voor jou tot de uiterlijke overeengekomen datum. Schoenen zijn gekocht omdat ik ze gisteren had willen dragen. Bezorgen zou 2 à 3 werkdagen zijn. Nu is nog steeds niet bekend wanneer PostNL het pakketje aflevert bij het afhaalpunt bij mij om de hoek. Als er was aangegeven dat mijn reservering een week zou worden achtergehouden in de winkel, waarbij ik niet zou hoeven afrekenen, had ik de moeite genomen vrijdag wederom naar de stad te gaan en had ik mijn schoenen gisteren kunnen dragen.

Bestelling is nog steeds niet geleverd, volgens PostNL niet aangeleverd door Van Arendonk.

Bestelling gedaan en vervolgens tot op heden niet geleverd. Klantenservice van Van Arendonk gemaild, maar geen enkele reactie ontvangen!!! PostNL gebeld en zij geven aan de bestelling niet te hebben ontvangen van Van Arendonk. Kortom, super slechte service en niets in handen!!!

De sneakers van Piedinudi zijn de beste die er zijn.

Met mijn iets bredere voeten en hun H-model, zitten ze als gegoten. Ik probeerde ook andere merken en telkens zagen of liepen die niet goed. Piedinudi zorgt dat ik moeiteloos kan stappen, urenlang. Dat ze daarnaast nog eens hip zijn en toffe kleuren combineren, is een heel goede extra troef!

Nog niets ontvangen

Heb de schoenen helemaal niet ontvangen

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.