Heel klantvriendelijk.

Goed voorgelicht over het feit dat bestelde schoenen kleurverschil hadden. Toch verzonden om aan de beoordeling over te laten. Heel klantvriendelijk

Keurig

Vlot en netjes

Helaas…we hadden een riem van van Bommel besteld, mt M. Maar er kwam een ingekorte riem van 70 cm …

Dus een heel teleurstellende ervaring - temeer omdat het een verjaardagscadeau was voor onze schoonzoon..

Goede product omschrijving en snelle verzending. Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen

Zeer blij met aankoop schoenen.

De pumps die ik had gekocht online bij Van Arendonk voldoen geheel aan mijn verwachtingen. De maat is ook prima. Binnen enkele dagen werd het pakket thuisbezorgd. Zeer tevreden met deze aankoop

Goed en net bedrijf.

Goede service en aardige mensen doen hun best om de klant tevreden te stellen.

Goed geholpen, nette zaak en blij met mn schoenen!

Goed geholpen, nette zaak en mijn schoenen zijn top!

Slecht

Ik heb de schoenen nog niet eens ontvangen.

Prima merk

Fan van dit merk. Word tijdig verzorgd en netjes verpakt. Dik tevreden weer.

Superformiweldigeindefantakolosachtig!

Ben al jaren zeer gecharmeerd van de collectie van Van Arendonk schoenen. Als wij in de zuidelijke regio’s zijn (mn Den Bosch) brengen wij altijd een bezoek. Het zou mooi zijn als Van Arendonk ook in het midden van het land een vestiging zou kunnen openen.

De website zegt alles

Duidelijke site,, mooie schoenen, snelle levering

Correcte bezorging

Prima site, geen absurd snelle levering, verzorgd , simple

Goede service en snelle verzending.

Vlotte en keurige levering.

Mijn bestelling in de winkel laten komen. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Super service

Buitengewoon aangenaam geholpen in de winkel in Den Bosch. Mijn maat (36)was niet op voorraad en zijn door u online besteld, 2 dagen later had ik ze in huis, de juiste kleur en de juiste pasvorm. Mijn dochter gaat 1 juni trouwen en daarvoor had ik graag gekleurde slingbacks. Ik zag iets moois op u website en ben direct naar u toegekomen.

Positieve ervaring met Van Arendonk

Goede service en advies

Goed advies, ruim assortiment

Erg klantvriendelijk

Klein kleurverschilletje in de schoenen. Foto's gestuurd en meteen, gratis, terug kunnen sturen.!

Mooie collectie schoenen. Gebruiksvriendelijke webshop.

De bestelling werd correct afgeleverd. Helaas pasten mijn inlegzooltjes niet in de schoenen en heb ik ze geretourneerd. Ook dat werd uitstekend afgehandeld. Een echte aanrader om bij dit bedrijf te bestellen.

Ik had 2 paar schoenen besteld in verschillende maten . Kreeg ik een mail dat 1 beschadigd was. Of ik deze toch opgestuurd wilde hebben . Als ik ze dan toch wilde houden dan ging er een bedrag af. Beide retour aangemeld en terug naar de winkel . Wilde ik toch 1 paar houden en dat was gewoon mogelijk. Op een fijne manier behandeld.

Snelle levering Verzorgd ingepakt Product naar wens

Retourneren kost geld, verder alles oke

Schoenen keurig bezorgd, waren helaas te klein. Toch jammer dat je dan zelf retour kosten moet betalen ( was aangegeven, maar niet goed in de “ kleine letters” gelezen). Voor mij de reden om niet meer bij Arendonk te kopen: het kan helaas voorkomen dat het niet past en dan ga ik liever naar andere webshops met betere retour mogelijkheden.

Snelle levering!

De schoenen werden ruim binnen de gestelde levertermijn bezorgd!

Snelle, keurige levering!

Ik bestelde witte sneakers, ik heb maat 43 en dat is voor een dame niet altijd makelijk! Maar bij vArendonk hadden ze sneakers van mijn favoriete merk Hitec in mijn maat. Supersnel netjes geleverd, zeker een aanrader voor mijn volgende paar schoenen!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.