Mooie schoenen, snelle levering, duidelijk retourbeleid. Alleen jammer dat ruilen geen mogelijkheid is. Nieuwe bestelling na de retour gelukkig wel!
Hi Alice, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je toch nog de gewenste schoenen hebt ontvangen. Veel plezier ermee! :) Groetjes, Emma Team Webcare
De gewenste kleur in mijn maat was er niet. Met hun nieuwe zuil in de winkel konden we wel de juiste kleur in mijn maat bestellen. De schoenen werden al snel thuisbezorgd. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel in Tilburg en heel veel keuze.
Hi Jeroen, Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat mijn collega's in Tilburg je zo goed hebben geholpen! :)
In de winkel zat er een plooi in de zool van de sandaal ….zou ik een ander paar thuis gestuurd krijgen (in de winkel dus best wat tijd kwijt aan het invoeren van materiaal in gegevens op de bestelzuil)…..krijg ik het paar sandaaltjes thuis gestuurd wat ik in de winkel aan had: dus met plooi in de zool op precies dezelfde plek
Beste R, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de schoenen die je thuis hebt ontvangen niet naar wens zijn. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht je de schoenen nog niet geretourneerd hebben adviseren we je om contact op te nemen met ons filiaal in Breda en dan zullen zij dit samen met je oplossen :) Groetjes, Emma Team Webcare
Ik ben heel tevreden en blij met van Arendonk . Ik heb alleen een crème schoen met kruisband gekocht en toen ik in Sur aankwam zag ik dat er ipv maat 40 maat 36 was opgestuurd wat ik vreselijk vond. Ik heb het nu inmiddels weer besteld en de juiste maat ontvangen maar vind wel dat ik een compensatie verdien omdat het zich al de tweede keer had voorgedaan.
Hi Mavis, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Ik zie dat mijn collega dit voor je heeft opgelost en er ter compensatie een verzorgingsspray voor je bij heeft gedaan. Hopelijk hebben we het zo goed voor je opgelost :) Groetjes, Emma Team Webcare
Net zoals de winkel is ook de webshop prima voor elkaar
Hi Mark, Bedankt voor je review én voor de tien! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Ik werd gemailed dat de door mij bestelde schoenen niet in perfecte staat leverbaar waren. Of ik ze dan eventueel toch zou willen tegen een gereduceerde prijs of iets anders. Ik wou liever geen schoenen die niet helemaal perfect waren. Ik kreeg het betaalde bedrag snel terug op mijn rekening. Chapeau!
Hi Ingrid, Bedankt voor je review! Alle schoenen die wij opsturen worden van tevoren goed gecheckt. Wanneer de schoenen niet meer perfect zijn en dit het laatste paar betreft sturen we foto's naar de klant en bieden wij ze een korting aan. Wat fijn dat je dit proces als positief hebt ervaren! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Bleek na bijna een week later na bestelling dat de verkeerde maat in schoendoos zat. Kreeg de optie te annuleren of een andere maat (nou moe, of ik een ander maat zou passen)
Hi John, Bedankt voor je review! Wij zijn nagegaan wat er mis is gegaan bij jouw order; Onze controle afdeling checkt alle schoenen erg goed zodat onze klanten de bestelde producten perfect binnen krijgen. Het bestelde product komt namelijk uit een extern magazijn waar ze niet al eerder gecheckt zijn. Helaas komen wij er dan pas achter of de schoenen goed zijn of niet. Jammer dat we niet meer de juiste maat op voorraad hadden. Onze excuses hiervoor :( Groetjes, Emma Team Webcare
Hi H, Bedankt voor je review! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Ik heb 1,5 week moeten wachten, pas toen ik voor 3e keer belde werd actie ondernomen en kon de schoenen dezelfde middag ophalen in winkel. Service in de winkel was wel top. Kwaliteit van schoenen zijn uitstekend.
Hi Ad, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je order vertraging heeft opgelopen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wel heel fijn om te horen dat mijn collega's je in de winkel goed hebben kunnen helpen en dat je blij bent met je schoenen! Groetjes, Emma Team Webcare
Snelle service, kwaliteit, accuraat, behulpzaam
Hi José, Bedankt voor je review en je complimenten over onze service! :) Groetjes, Emma Team Webcare
fijne ervaring snel geleverd en prachtschoenen
Hi Linda, Bedankt voor je review én voor de tien natuurlijk! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
Na bezoek winkel waar ze niet de juiste maat op voorraad hadden. Besteld door het vriendelijke personeel en twee dagen later in huis.
Hi Ben, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier gewenst met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Helaas was de gesp van de bestelde schoenen kapot maar aangezien ze de schoenen eerst controleren voordat ze worden opgestuurd werd het direct opgelost. Alleen jammer dat ze toen niet meer de juiste maat op voorraad hadden.
Hi Moni, Bedankt voor je review! Wij zijn nagegaan wat er mis is gegaan bij jouw order. Onze controle afdeling checkt alle schoenen goed zodat onze klanten de bestelde producten perfect binnen krijgen. Het door jou bestelde product is niet door de kwaliteitscontrole heen gekomen. Jammer dat we niet meer de juiste maat op voorraad hadden. Onze excuses hiervoor :( Groetjes, Emma Team Webcare
Zelfs in België supersnel geleverd. En voor een prima prijs, blij met mijn aankoop!
Hi Brigitte, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Snelle levering, snelle verwerking van mijn (deel) retour zending. Ik ben happy!
Hi Juliette, Bedankt voor je review en voor de TIEN! Groetjes, Emma Team Webcare
De levering van mijn schoenen duurde langer dan verwacht, maar aan de telefoon werd ik prima geholpen.
Hi Esther, Bedankt voor je review! Wat jammer dat de levering wat langer op zich heeft laten wachten. Gelukkig heeft mijn collega je goed te woord gestaan :) Groetjes, Emma Team Webcare
Snelle levering, degelijke verpakking en leuke boodschap in de doos.
Hi Sofie, Bedankt voor je review en voor de tien! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Zeer snelle levering en prachtige schoenen. Vallen wel ruim voor 40.
Hi Diane, Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat de schoenen in maat 40 te ruim waren voor je. Fijn dat je wel tevreden bent over onze service :) Groetjes, Emma Team Webcare
Top schoenen in winkel besteld. Ging goed bezorging duurt wel relatief lang 5 werkdagen. Mooi assortiment in winkel en webshop!
Hi Petra, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met de schoenen die je in onze winkel hebt besteld! Groetjes, Emma Team Webcare
Snelle levering. Ben er blij mee.
Hi Silvio, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je nieuwe schoenen! Groetjes, Emma Team Webcare
Hi Elsbeth, Bedankt voor je review en voor de tien natuurlijk! ;) Groetjes, Emma Team Webcare
De bestelde schoenen werden perfect thuisbezorgd! Een pluim voor de snelle service.
Hi Ans, Bedankt voor je review en je complimenten over onze service! Groetjes, Emma Team Webcare
De schoenen die ik besteld had waren defect meteen geannuleerd geen probleem geld meteen terug gestort.groetjes meriam van der straten.
Hi Meriam, Bedankt voor je bericht! Wat jammer dat de schoenen die je besteld had defect waren. Fijn om te horen dat het allemaal goed is gegaan met de retourbetaling! :) Groetjes, Emma Team Webcare
Zeer plezierige (web)winkel waar je je altijd welkom voelt en zeer correct geholpen wordt. Goede kwaliteit en super service, zowel in de winkel als via hun webshop
Hi Florus, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en de service :) Groetjes, Emma Team Webcare
Komt afspraak maken, pakket goed verpakt en netjes aangekomen. Hele fijne goede schoenen
Hi Wilma, Bedankt voor je review én voor de TIEN natuurlijk! Groetjes, Emma Team Webcare
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.