Super goed geregeld bij van Arendonk

Bij de levering van mijn bestelling ging iets fout in de bezorging. Dat is supersnel en goed opgelost door Van Arendonk schoenen.

super

Mijn schoenen die ik besteld had waren te groot. Op de website had i gezien dat ze in Breda nog aanwezig waren in een maatje kleiner. 's morgens gebeld omdat ik die dag nog moest werken en pas om 15 uur daar kon zijn. Ze hebben ze voor mij opzij gezet zodat ik geen nutteloze rit moest doen om ze te ruilen. En ben er ook nog hartelijk ontvangen. TOP

Fijn geholpen. De schoenen moesten besteld worden en thuis afgeleverd. Ze bleken iets te groot en er is in de winkel geregeld dat een halve maat kleiner komt. En aardig personeel!

Vriendelijk en deskundig groot aanbod

Online besteld bij de winkel goed geholpen nadat ik nog andere schoenen voor de zekerheid wilde passen. Het personeel is behulpzaam en weten je deskundig en vriendelijk te helpen

Mijn favoriete schoenenzaak!

Ze hebben mooie schoenen, echt steeds weer een leuke collectie. En er werken prettige mensen die tijd en aandacht voor je hebben.

Duidelijke site, gelijk verstuurd volgende dag in huis en super gave schoenen ontvangen Ik hou daarvan

zeer goed

zeer goed

Bestellen betalen leveren ✅

Duidelijke webshop. Bestellen gaat eenvoudig en levering was als beloofd. Top geregeld dus!

Fijne winkel met goede en snelle service. Telefonisch goed bereikbaar

Kwaliteit en ruime keuze

Keurige service

In de winkel ben ik vriendelijk geholpen. Ik kom al jaren van van Arendonk en partner Leisure om mijn schoenen te kopen. Ik weet waar ik aan toe ben en het personeel zal altijd vriendelijk te hulp schieten

Gewoon goed

Gewoon goed alles is volgens belofte gegaan en dat is fijn. Gewoon goed Dus

Goed, op 1 ding na

Alles prima in orde behalve 1 slordig ding. Hier is ws niet over nagedacht. Op de leren binnenzolen van mijn prijzige Philip Model sneakers zaten stickertjes geplakt die er heel moeilijk vanaf gingen. Je kent het wel, dat enorme gepeuter om een prijsstickertje los te krijgen. Vervolgens heb je krasjes van je nagels in je gloednieuwe schoenen.

Snel , goed en perfect

Snel , goed en perfect

Goed bedrijf

Ik heb onlangs hier een bestelling geplaatst , alleen was het artikel niet precies wat ik zocht, ik heb het terug gestuurd, zonder enige moeite en kreeg mijn geld heel snel terug zonder poespas,ik werd overal netjes op de hoogte gehouden, ik zou hier in de toekomst zeker weer bestellen.

kleur schoen kwam goed overeen met plaatje

Vlotte levering en schoenen waren goed verpakt

Op tijd, goede aflevering en informatie

Leuke deals en snelle levering

De prijs van de schoenen is goedkoper dan soortgelijke online. Levering word gebeurd binnen 4 dagen zoals beloofd. Heel tevreden over de service!

Vriendelijk personeel en snelle service

Mooi assortiment schoenen, vriendelijk personeel, schoenen waren binnen een dag geleverd.

Keurig bezorgd

Netjes ingepakt, helemaal tevreden.

Helemaal niks op aan te merken!

Super, netjes, snel gewoon helemaal prima

Was alles volgens afspraak

Geweldig! Drie paar mooie schoenen besteld!

Ik ben zeer tevreden over de schoenen die ik heb besteld. Keurig verpakt, en geleverd wat ik heb besteld. Dikke voldoende!!! Ik denk over een nog twee paar schoenen om te bestellen.

Super tevreden en klant vriendelijk

De levering was onwijs snel en het was zo leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje. Dat heeft mijn dag al helemaal gemaakt. De Uggs waren super moooi en paste heel goed. Top winkel. Ik ga daar zeer zeker vaker bestellen, dankjulliewel!

Duidelijke communicatie, juiste factuur bijgevoegd, dus top

Zodra de bestelling is geplaatst wordt je goed en duidelijk op de hoogte gehouden over de levering. Alles verloopt dan ook volgens afspraak. En meteen een juiste factuur bijgesloten, dus niet achteraf daar nog achteraan moeten bellen/mailen. Tevens bij bestelling duidelijke flyer bijgesloten over hoe een retournering gaat mocht dat nodig zijn. De bestelling online is net alsof je fysiek in een winkel van Van Arendonk bent.

Oog voor de klant

Goede oplossing gekregen nadat mijn net nieuw geleverde sneaker een beetje kapot bleek en mijn maat niet meer voorradig was. Top.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.