Oog voor de klant

Goede oplossing gekregen nadat mijn net nieuw geleverde sneaker een beetje kapot bleek en mijn maat niet meer voorradig was. Top.

Snelle levering en fijne dame bij de klantenservice die me geholpen heeft toen er van mijn kant iets mis ging bij de betaling van de bestelling.

Snelle bezorging van mooie schoenen. Maar ja chie mariara......

Leveren netjes pakketje af met vriendelijk kaartje erbij

Heel fijne benadering

Zeer deskundig geholpen omdat we schoenen zochten voor een bruiloft. De bijpassende riem werd nagestuurd omdat deze niet voorradig was. Alles zeer correct afgehandeld en vriendelijk geholpen. Kortom om bij terug te komen.

Helemaal top .. heel snel verstuurd

Gewoon dikke prima

Fijne en overzichtelijke website. Ook binnen paar dagen bestelling binnen.

Ik had schoenen besteld en na 2 dagen kreeg ik al een mail dat ik ze op kon halen in Eindhoven , wat ik gevraagd had. Helemaal blij mee

Veel getwijfeld, goede service

Ik wilde graag goede maar ook erg prijzige slippers kopers kopen. Na meerdere malen in de winkel te hebben gepast heb ik ze uiteindelijk online gekocht, eenmaal thuis en weer passen ging ik weer twijfelen over de juiste maat dus weer terug naar de winkel om opnieuw te passen maar waren gelukkig toch goed.

Erg blij met m’n nieuwe schoenen

Op afleverpunt laten bezorgen. Goede communicatie over aankomst pakketje. Duurde wat langer maar goed dat er aan het milieu gedacht wordt.

Mooie schoenen en super goede service

Zeer nette service

Nadat ik een bestelling had geplaatst kreeg ik een mail waarin stond dat na controle de schoenen die ik besteld had niet helemaal 100% waren. Ik mocht kiezen of ik de schoenen alsnog opgestuurd wilde krijgen en zou 20% korting krijgen als ik zou besluiten de schoenen te houden. Dit vind ik erg netjes en meedenkend.

Mooi assortiment

Levering is snel en communicatie is goed

Tevreden over mijn bestelling!

Online sneakers besteld, waarbij duidelijk vermeld werd dat de bestelling binnen 1-4 werkdagen verzonden zou worden. Maar ik heb dezelfde dag nog een mail ontvangen met de mededeling dat het pakketje onderweg was! De volgende ochtend had ik de sneakers in huis en ik ben er superblij mee!

Snelle levering.

Men bestelling was snel geleverd , en had de klantenservice gebeld om de maat schoenen te veranderen en had echt een heel vriendelijke persoon aan de telefoon . Een aanrader om hier te kopen.

snelle service

De schoenen besteld en supersnel zichtbaar wat de leverdatum was. Inmiddels geleverd en alles naar wens.

Goed geholpen en super service

Goede service snelle levering

Vriendelijke behandeling, snelle levering

Ik kan het met één woord af: Top!

Snellere levering dan verwacht (er stond levering 1-4 dagen), maar de volgende dag waren mijn schoenen al verzonden. Kwaliteit van de schoenen is natuurlijk ook top! #Hispanitasfan

Super goed

Bestelling online gemakkelijk en snelle levering.

Super leuke schoen maar valt klein/smal

In het echt super leuk maar vallen erg klein.

Nog steeds geen schoenen

Van Arendonk Den Bosch zou mij bellen als ze binnen zijn Nog steeds geen telefoontje gehad

Topaanbod

Mooie collecties samengebracht in 1 smaakvolle winkel

Kwaliteit niet betrouwbaar

Eerste bestelling zonder mededeling geannuleerd. Hier zelf achter gekomen. Tweede bestelling. Na een paar dagen bericht dat het product niet meer in de juiste kwaliteit leverbaar is. Deze kun je wel met korting krijgen of annuleren. Als je iets besteld moet je er vanuit kunnen gaan dat de kwaliteit goed is. Dit controleer je voordat je een product gaat verkopen ipv als deze al verkocht is.

Snelle zending

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.