Vaak mijn keuze aanwezig!

Prima ervaring met het kopen van schoenen. Vriendelijk personeel. Wel veel bekakte schoenen aanwezig, zou ietsje minder kunnen. Trouwens laatst sneakers gekocht waarvan stiksel bij de teen losliet. Verkoper zei dit is niet meer te repareren. Eigenlijk nog nieuwe schoenen maar wel al wel 1 jaar oud. Jammer, heb zelf nog een poging gedaan met naald en draad, kan er nu wel weer op lopen maar weet niet voor hoe lang.

Helder en overzichtelijk

Mijn laarsjes makkelijk kunnen vinden op de dite door overzichtelijke zoektools. Service is snel en dienstverlenend. Kortom aanbevelenswaardig!

Betrokken, hulpvaardige professional in de winkel.

Mooie en veel keuze in schoenen

Goede en fijne service!

Fijne kundige hulp!

Wat een fijne kundige hulp kreeg ik bij het zoeken naar een paar schoenen. Helaas was de juiste maat niet op voorraad. Maar al snel ontving ik de schoenen thuis. Ze zitten heerlijk!

Prima tevreden, keurig afgeleverd.

Wij kwamen vroeger veel bij Smit schoenen in Arnhem. En zagen nu dat jullie, die zaak overgenomen hebben. Wij winkelen niet vaak meer fisiek Mijn interesse gaat uit naar Santoni. 2 maten besteld, 1 was perfect, en de andere weer retour.

Perfecte service.

Goede ervaring en communicatie

Ik heb via de webshop mijn schoenen besteld en op tijd gekregen. Helaas heb ik ze terug moeten sturen omdat de pasvorm voor mijn voeten niet klopte maar verder geweldige service, dankjewel. Rita Pol

Geweldige winkel, zoals je ze nog maar zelden ziet.

Fijn aanbod van prachtige schoenen en laarzen. Ik heb supermooie laarzen gekozen, ze werden snel en goed geleverd. Ik ben er erg blij mee.

Super goed en vriendelijk geholpen !!

Heel vriendelijk en profesioneel personeel !!

Schokkend

Ik kreeg inderdaad vlug een pakje in de bus maar hellaas met de verkeerde inhoud. Verkeerde artikel verkeerde maat. En dat is wel effe schrikken en balen zoals jullie Nederlanders zeggen. De juiste rekening zat er wel in...verschil van 105 euro in jullie voordeel. Retourneren vanuit België is ook geen makkie. Ben nog volop aan proberen er zat namelijk geen retour sticker bij Ik hoop mijn enkellaarsje van agl van 294 euro ooit te ontvangen of anders wil ik mijn geld terug

Trage levering van schoenen online besteld

Ik heb online loafers besteld die bij de winkel bezorgd worden. Dat duurt minimaal 5-6 werkdagen! Vind ik erg lang. Mijn bestelling heb ik 10 okt gedaan en nog (18 okt) heb ik geen bericht dat ze bij de winkel bezorgd zijn!

Perfecte levering van bestelling

Mijn dames schoenen besteld via internet snelle levering ,en keurig verzorgd. Zeer zeker een aanbeveling waard.

Bij de bestelling stond 4 tot 5 dagen levering Heb ze na 2 dagen ontvangen ,superblij !!! Ook zat er nog boekje bij de Uggs hoe je ze best onderhoud ,bedankt Heel mooie kleur van de Uggs ook Zal zeker nog bestellen bij jullie Top!!!

Schoenen werden snel bezorgd. Er bleek nog een kortingsticker in te zitten. Heb hierover gemaild en de korting alsnog direct ontvangen. Erg blij met deze zeer klantgerichte instelling.

geweldig goed

ook telefonisch contact opgenomen over de breedte van de schoenen en goede informatie is gegeven. Al met al zeer goede service

Mooie collectie..

Super mooie uitgebreide collectie..leverd optijd zoals belooft.. Jammer dat geen vestiging in Friesland is...

Snel levering

Geweldig fijne laarzen . Als een pantoffel aan je voet, zo fijn om te dragen. Onmisbaar bij je garderobe!

Snelle levering en goede service.

Vriendelijk bediening die meedenkt, niet opdringerig is en entueel ook met andere suggesties komt.

TOP!

TOP! Alles heel prettig ervaren!

Vlotte verzending en goede communicatie

Een aanrader!

Twijfelachtig...

Mijn Peter Kaisers zaten in een nogal frommelig papiertje in een kapotte doos. De achterkant van beide schoenen was wittig, alsof ze bij het autorijden gedragen waren. Ik heb mijn twijfels: waren het echt nieuwe schoenen? Eerdere ervaringen met VA waren goed.

Fijne onlineshopervaring

Vlotte website, duidelijk advies, snelle levering, netjes verpakt met bedankkaartje.

Uitstekende Service

Medewerkster heeft mij fijn geholpen. Sneakers die ik had uitgezocht waren niet op voorraad in mijn maat. Vervolgens samen met de verkoopster online bestelling ingevoerd. Na 5 dagen mocht ik ze zoals afgesproken in de winkel ophalen. Ze lopen fijn en ben zeer tevreden

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.