Ik heb ze besteld en ontvangen

Via internet besteld 3 dagen later binnen

Ik moest wel vier werk dagen wachten voor de schoenen verder verzonden . Maar ze zijn prachtig . Goed kwaliteit en netjes verpakt.

Goede levering,snelle service

Mooie kwaliteit slippers,ze waren alléén niet geschikt voor mijn voeten jammer genoeg.

Uitstekende service online !

Helaas had ik ,weliswaar prachtige mooie schoenen besteld , maar al bij instappen kreeg ik last/ pijn aan mijn voet . Meteen uitgedaan en helaas retour moeten sturen. Dit proces is uitermate flexibel verlopen. Heel hartelijk dank .

Top.

Ik heb 2 paar schoenen in verschillende maten besteld. 1 paar teruggestuurd, daar had ik nog een vraagje over. Zelfs in het weekend kreeg ik daar antwoord op; dat noem ik nog eens service!!!!!! Topzaak; dank je wel. Ga zo verder.

Prima schoenen, hoge kwaliteit!

Blij dat ik deze schoenen heb gekocht!!

Helemaal prima!!

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Jammer

Ik had een paar Harris sneakers uitgezocht. Hadden mijn maat niet op voorraad maar kon worden toegestuurd. Schoenen betaald en afwachten. 3 werkdagen later werden de schoenen geleverd. Was er bij de toegezonden schoenen de strepen van de bovenzijde tot aan de punt een hele lelijke kleur. Zeker niet zo wit als ik in de winkel heb gepast. Heb ze helaas terug moeten sturen. Dus toch in de winkel passen. What you see is what you get.

Erg vlotte levering en schoenen zijn prachtig, precies wat ik in mijn hoofd had.

Schoen zit heerlijk en is precies waar ik naar op zoek was

Perfecte pasvorm

Ik draag al een aantal jaar dit merk sneakers. Ik ben super tevreden Mooi casual

Keurige levering

Voor een bedrijf in Nederland vindt ik een levertijd van 5 dagen wel erg lang. Maar het adres is vertrouwd en de levering is gegarandeerd.

Makkelijk besteld. Snel verzonden. Wel zelf retourkosten betalen indien van toepassing en iets ingewikkelder retour, met aanmelden etc. Geen voorgestickerde retourzending.

Vriendelijke aankoop ervaring

Ik had via internet schoenen besteld die helaas te smal uitvielen. Met de schoenen naar de winkel en daar door een behulpzame verkoopmedewerker aan een ander paar geholpen. Ik ben zeer te spreken over de service en klantgerichtheid!

Voor mijn bestelling telefonisch goed geholpen en mijn bestelling met track en tracé keurig met PostNL afgeleverd!

Heel vlot

Bestelling komt op afgesproken tijdstip toe. Mooie producten, gemakkelijke website

Perfecte trouwschoenen gevonden

Website is overzichtelijk, bestellen eenvoudig, verzending snel. Ik ben zeer tevreden. Kleur komt overeen met wat je ziet op de site. Maat klopt.

Prima geregeld

Goeie firma werkt heel netjes. Jammer genoeg waren de leuke sneakers toch te klein ondanks advies eigen maat tebestellen..

Er wordt niet geluisterd.

Heb al eerder dit formulier ingevuld.

Top service!

Snelle levering, goede kwaliteit. Top!

Quickly delivered

First time ordering via this website.Placed order of shoes, which on the original website were sold out, via Van Arendonk Schoenen in the stock. Easy booking process, no any extra marketing advertising, extremly fast delivery. Nicely surprised.

Duurt lang levering

Slechte communicatie

Mooie schoenen , zaten goed maar de kleur groen was totaal niet passend bij de jurk. Dus helaas terug gestuurd. Dat was eenvoudig. En de betaling binnen 5 dagen teruggestort. Fijn.

Attent en behulpzaam

Zowel in de winkel als bij de helpsdesk erg vriendelijk en behulpzaam. Verbeterpunt: ik ontving een mail met als onderwerp: uw bestelling ligt klaar om op te halen. Maar verderop in deze mail stond dat het pas een dag later klaar zou liggen. Ik had dit dus niet goed doorgelezen en stond dus voor niks in de winkel. Misschien dat jullie het onderwerp in de mail moeten wijzigen? Vriendelijke groet, Corine

Zeer positief

Online schoenen gekocht en in een winkel teruggebracht. Alles ging heel vlot.

Top bediening

Snel en correct

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.