Geweldig geholpen

Online sneakers besteld, en toch te klein. Naar de winkel gegaan in Tilburg en heel goed geholpen, grotere sneakers en blij naar huis gegaan. Top !

Mijn nieuwe schoenen binnen 3 dagen in huis:-)

Snelle levering!

Goed geregeld!!

Alles ging heel goed!

Alles correct afgehandeld

Snel geleverd, helaas niet de juiste maat, snelle afhandeling met retourneren .

SUPER

Geweldig aardige mensen bij de klantenservice die mij goed geholpen hebben ivm de maat van de schoenen,snelle levering

Snelle en uitstekende service

Makkelijk bestelproces, veel keuze.

I ❤️ Van Arendonk

Enorme variëteit aan schoenen voor dames en voor heren. Snelle afhandeling van de bestelling. Superfijn dat de bestelling in de winkel afgehaald kan worden. Ook de winkel van Van Arendonk bezoek ik vaak.

Snelle en goede levering

Mooie schoenen, zeer prettig geholpen

Récent mijn eerste ervaring met dit bedrijf . Er werd contact met me opgenomen vanwege een klein kleurverschil van het laatste voorradige paar .Ik kon de schoenen thuis beoordelen en evt terugsturen . Alles ging snel en het contact was prettig en persoonlijk . En , ook belangrijk , de schoenen prima.

Snellere verzending is wenselijk

Goed en mooi assortiment. Goed en snel contact met klantenservice. Binnen 1 dag verzenden zou een verbetering zijn. Ik heb nu 6 dagen moeten wachten op mijn schoenen. Is niet helemaal meer van deze tijd. Bij een volgende bestelling zou ik hierom kunnen twijfelen.

Verkeerde maat en gedragen

Jammer dat wij schoenen hebben gekregen die al zijn gedragen en ook nog de verkeerde maat in de doos. Onbegrijpelijk dat dit zo kan gebeuren, ook geen excuus van hun kant uit. Ik zal hier nooit meer één slipper kopen.

Toppie

Heel Goed

Helemaal top

Helemaal top

Gemakkelijk online besteld

Mooie duidelijke webshop. Optie afhalen in de winkel gekozen. Na een paar dagen bericht dat ik het kon afhalen en dat verliep ook prima. Tevreden klant!

Prachtig model met giede pasvorm

Zitten perfect, mooi model en goede binnenzool

Snelle levering en mooie schoenen

Schoenen waren snel thuis bezorgd. Kwaliteit van de schoen is ook een pre. Niet elke schoen is een fijne schoen.

Te duur

Verzendkosten te duur €8,95 Normaal bij post nl €7,50

Verkeerde schoenmaat geleverd.

Ik bestel 37,5, maar later blijkt dat die maat er niet meer is. Sturen ze maar 37 en 38 naar de filiaal. Beetje jammer dit.

super fijne winkel!

snelle levering, scherpe prijs , mooie merken

Mooie schoenen, aantal personeelsleden komen onkundig over

Het personeel staat op de beneden verdieping. Als je boven bent dan is het maar afwachten of iemand je komt helpen. Als dan iemand komt dan is het de vraag of die je kan helpen. Ze willen of durven niet … beetje onduidelijk. Mijn advies: investeer in training en opleiding dan is het voor de mensen en klanten een stuk leuker.

Vanaf het moment van bestellen tot aan de aflevering……geweldig

Snelle levering, artikel conform de website

Konden de bestelde schoenen helaas niet leveren

Had een oase laarzen besteld, maar kreeg vrij snel een mailtje dat deze niet geleverd konden worden. Zat een verkeerde maat in de doos. Kreeg netjes excuses aangeboden en het geld was vrij snel weer op mijn rekening bij geboekt. Dank je wel voor de nette afhandeling en de goede uitleg via de mail. Groetjes Jeanine

mooie collectie en helemaal mijn smaak

snel en prima geleverd

Ik koop voor de allereerste keer schoenen online bij Van Arendonk.. Ik bestelde n paar schoenen waarvan ze zelf al meteen met mail lieten weten wat er aan de hand was. Gaven hier hele fijne service over.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.