Alles ging goed.

Snelle, goede service en prachtige schoenen!

Laat niets te wensen over!

Super snelle levering en netjes verpakt...echt een aanrader.

Eerste keer besteld bij Van Arendonk. Bezorging verliep voorspoedig. Helaas waren de schoenen te groot en moesten deze retour. Twee dagen later al de ontvangstbevestiging ontvangen en het geld is dezelfde dag gecrediteerd. Hier zouden vele andere webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen!

Snelle en vlotte levering

Goede schoenenwinkel , altijd mooie collectie schoenen.

Tijdig en goede bezorging.

Fijn geholpen in de winkel en duidelijke website.

Klantvriendelijk

Gewoon geweldig hoe je wordt aangesproken en behandeld! Uiterst vriendelijk, erg geduldig en goed advies.

Ruilen

Retour webshop en aankoop winkel. Het was even puzzelen, maar medewerkers waren heel welwillend om een oplossing te vinden. Vriendelijk en creatief.

Goede service en kwaliteit!

Bovenstaande zegt al genoeg!

Eerlijk en betrouwbaar.

Zeer tevreden als altijd

Snelle verzending

Snelle verzending, makkelijk retour te sturen! En hele mooie schoenen! :D

Bezorging was optijd en de schoenen zijn erg mooi.

Ik was al een tijdje opzoek naar mooie nieuwe sneakers. In de winkel in de buurt waren de sneakers niet beschikbaar in mijn maat. Gelukkig via de site goed geslaagd ik ben er blij mee.

Goed en adequaat geholpen

Mijn maat was niet aanwezig. Maar In de winkel werd mijn maat online besteld en na paar dagen thuis bezorgd! Prima service!

Leuke winkel ervaring

Mooi aanbod. Snel geleverd

Online besteld en voordat ze opgestuurd werden zagen ze een kleine beschadiging. Dit is netjes vermeld en foto’s gestuurd. Uiteindelijk gekocht, korting gekregen van €20. Het ging allemaal snel en duidelijk! Fijn geholpen.

Mooie sneakers

In de winkel uitverkoop schoenen besteld en betaald. Bevestiging par mail ontvangen na 8 dagen mail voor review ontvangen maar nog geen mail dat de sneakers er waren. Zelf gebeld was mis gegaan ( kan gebeuren) Toen ik de schoenen ophaalde kreeg ik ze mee zonder enig bewijs dat ik was wie ik claimde te zijn. Dat vind ik echt raar. Zo van ik ben pietje en ik kom schoenen halen…. Alsjeblieft. Ik begrijp dat de kans klein is maar goed ik heb ze al wel betaald en als een anders gehaald zou hebben?

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! Ik ben onder de indruk van de service die Van Arendonk mij ongevraagd heeft verleend. Na een bestelling van laarzen via de webshop kreeg ik een eerlijk bericht dat er sprake was van een lichte beschadiging. Ik was vrij om de laarzen op zicht te mogen ontvangen. Er werd zelfs een korting aangeboden. Het onderlinge contact was vriendelijk, eerlijk, attent....en ook vlot. Uiteindelijk vond ik de laarzen zo leuk dat ik met de beloofde korting de lichte beschadiging voor lief nam. Nota bene is de korting zelfs voor dat ik kon knipperen met mijn wimpers al op mijn rekening gestort. Ik ben oprecht onder de indruk van de service Van van Arendonk. Met nog meer plezier draag ik de laarzen. Ik koester ze zelfs en vergeet deze service nooit meer. Dank aan de lieve meiden van Van Arendonk :)

Goede prijs kwaliteit verhouding, pakket was binnen twee dagen al geleverd

Helemaal fantastische van kwaliteit naar prijs tot aan mijn deur

Zeer positief

Schoenen, levertijd, gestuurde mail, alles was uitstekend!!!

Snel levering, mooi verpakking, uitstekende schoenen, gestuurde mail. Alles was uitstekend

Duidelijk en fijn

Alles is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Snel en goed

Snel geregeld akkemaal

Sneakers besteld en vooraf melding dat er wat verschil de schoenen zat;

Sneakers besteld en van Arendonk meldde vooraf dat die onderling wat afweken; korting aangeboden of geld terug.

Snelle correcte levering

Mooie site, product is als beschreven.

van bestelling tot to ik de laarzen binnen had alles super verlopen

goedemorgen, het is tijdens de bestelling en de bezorging goed gegaan, prachtige laarzen, en zitten fijn, alleen wel erg duur, maar we hopen dat we er lange tijd plezier van mogen hebben hartelijke groeten Annie

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.