Niks op aan te merken. Goed ingepakt en op tijd binnen.
Hi Iris, Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Emma Team Webcare
Het shopt makkelijk en lekker bij van Arendonk. Het aanbod is van deze tijd en ruim voldoende. Ook retourneren is makkelijk en snel en betalen kan achteraf. De levering kan wellicht iets sneller, maar dat is dan ook het enige kritiekpunt wat mij betreft.
Hi April, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo te spreken bent over onze website en de service die wij leveren. Groetjes, Emma Team Webcare
Laatst een paar gepast en via de winkel voor mij besteld in een ander filiaal. Enige minpuntje vind ik voor zo’n fors bedrag dat ik in de winkel uitgegeven heb de vrij hoge verzendkosten. Mijn man en ik hadden beiden een paar schoenen gekocht en ik had dus een paar in een andere winkel besteld.
Hi N, Bedankt voor je review! Helaas rekenen wij voor producten die in de uitverkoop zijn altijd €6,95 verzendkosten, zoals aangegeven in onze voorwaarden. Desondanks is het fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel en we wensen jou en je man veel plezier met jullie schoenen! Groetjes, Emma Team Webcare
Prima service en klantvriendelijke instelling in Breda.
Hi Maarten, Bedankt voor je review en je complimenten over ons filiaal in Breda! Groetjes, Emma Team Webcare
Mooi product, snel en correct geleverd.
Hi Anja, Bedankt voor je review en je complimenten over onze service! Groetjes, Emma Team Webcare
Afhaling gedaan in de winkel van Eindhoven, super vriendelijk en een nette winkel. Alles verliep zeer vlot.
Hi Brecht, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je bezoek aan ons filiaal in Eindhoven zo goed is bevallen. Veel plezier gewenst met je bestelling! Groetjes, Emma Team Webcare
Goede Kwaliteit schoenen ,Vriendelijk geholpen in de Winkel
Hi L, Bedankt voor je fijne review! Wat fijn dat je zo goed bent geholpen in de winkel. Veel plezier gewenst met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Binnen een dag kreeg ik mijn schoenen binnen! Vrijdag besteld, zaterdagmiddag al in huis. Happy me :)
Hi Najoua, Bedankt voor je review en je compliment over onze service! Groetjes, Emma Team Webcare
Online besteld, duidelijk emailverkeer, op tijd op locatie aanwezig en onder zeer vriendelijke jongedames attentie, opgehaald.
Hi Marleen, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het online bestellen en vervolgens afhalen in onze winkel. Veel plezier gewenst met je bestelling! Groetjes, Emma Team Webcare
Product is op tijd, mooie pasvorm, netjes ingepakt. Precies zoals je het wilt.
Hi Manon, Bedankt voor je review en je complimenten over onze service! Veel plezier gewenst met je bestelling! Groetjes, Emma Team Webcare
Bij van Arendonk kom ik al zolang als deze zaak in Tilburg is. Prachtige schoenen, vriendelijk personeel. Mooie kwaliteit. Nalini, Hassia, AGL zijn topmerken. Ik ben tevreden
Hi Ronneke, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je al jarenlang een trouwe klant bent van Van Arendonk. We waarderen de complimenten over onze schoenen en het personeel enorm. Groetjes, Emma Team Webcare
Ik had tot twee keer toe laarzen van een ander filiaal laten komen, voordat ze goed pasten. Geweldige service in uitverkooptijd!
Hi Tamara, Bedankt voor je review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bent in onze winkel. Veel plezier gewenst met je laarzen! Groetjes, Emma Team Webcare
Super snelle levering bij online bestelling
Hi Martine, Bedankt voor je review en je compliment over onze levering! Groetjes, Emma Team Webcare
Altijd tevreden over jullie. Maar nu in de sale laarsen gekocht. Komen ze binnen is de schacht zo small dat er net een kinderbeen in past. Echt belachelijk dat jullie dit niet erbij hebben vermeld op de site. Gisteren direct weer retour gestuurd. Baal nog steeds
Hi Angela, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat de laarzen niet naar verwachting waren. Ik heb het artikel erbij gezocht op onze website en zie dat in de beschrijving wel wordt vermeld dat het hier om een extra smalle leest gaat. We hopen dat je nog geschikte laarzen hebt kunnen vinden. Groetjes, Emma Team Webcare
Prima schoenen in de deal, maar een week wachten op verzending is best lang
Hi Kees, Bedankt voor je review! Zoals op de site staat aangegeven, versturen we je bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen, m.u.v. tijdens onze sale periode; het kan dan soms 1 à 2 dagen langer duren. Gelukkig heb je de bestelling inmiddels kunnen afhalen bij ons filiaal in Eindhoven. Veel plezier ermee gewenst! Groetjes, Emma Team Webcare
Zelfs mijn riem op maat gemaakt
Hi Patrick, Bedankt voor je review en je compliment over onze service! Groetjes, Emma Team Webcare
Toen de laarsjes aan kwamen was ik teleurgesteld omdat ze er gedragen uit zagen . Maar met 1 mailtje hebben ze me toch 10 % extra gegeven. Alleen al dat ze mee denken en er iets mee doen vind ik helemaal top.
Hi Edith, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de laarsjes niet volledig naar wens waren bij ontvangst, maar ik ben blij om te horen dat we dit goed voor je hebben kunnen oplossing. Veel plezier gewenst met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Aanbod van de merken is goed en divers.
Hi Piet-Hein, Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je (bijna) altijd slaagt bij ons ;) We zien je graag weer terug bij je volgende schoenen aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Heel leuk om een review te plaatsen maar ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling dus kan nog helemaal niks zeggen over van Arendonck.
Hi Jean, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. Ik heb je bestelling erbij gezocht en zie dat je vandaag een e-mail van ons hebt ontvangen dat je vanaf morgen de bestelling kunt afhalen in Groningen. Onze excuses voor de vertraging en alvast veel plezier gewenst met je bestelling! Groetjes, Emma Team Webcare
Wacht al met dan een week op mijn schoenen omdat ze bij postnl zijn zoek geraakt. Moet nu wachten op het onderzoek van post nl Baal er enorm van. Heb ze via eindhoven besteld waar een man werkte die best opdringerig was en constant aan je zat. Het is dat ze de schoenen daar nergens anders hadden.
Hi n., Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je bestelling kwijt is geraakt bij Post NL. Helaas horen wij dit de laatste tijd vaker. Het aankoopbedrag hebben wij naar je terug overgemaakt zie ik. We hebben vernomen dat ons filiaal in Eindhoven contact met je heeft opgenomen en dat de situatie is opgelost. Wat fijn om te horen! Groetjes, Emma Team Webcare
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen die van Arendonk verkoopt. Daarnaast is het advies en de service die je ontvangt top en is er altijd tijd voor een gezellig praatje tijdens het passen van de schoenen.
Hi Lia, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo te spreken bent over onze service en de kwaliteit van onze schoenen. Bedankt voor dat compliment! Groetjes, Emma Team Webcare
Mooie merken en breed assortiment. Zowel in de winkel als online een top service. Kan altijd voor ieder seizoen slagen bij Arendonk.
Hi Miranda, Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm! Groetjes, Emma Team Webcare
Mooie schoenen, met een leuke prijs in de uitverkoop! Netjes in de doos verstuurd, snelle levering
Hi Suus, Bedankt voor je review! Veel plezier gewenst met je aankoop. Groetjes, Emma Team Webcare
Laarzen in de sale waren er niet meer in mijn maat in de winkel. De verkoper heeft gekeken voor mij on line. Ik heb besteld en binnen 3 dagen had ik mijn laarzen, die ook nog eens heerlijk lopen!!!
Hi Miranda, Bedankt voor je review! Super om te horen dat het bestellen via onze webzuilen zo goed is bevallen. Veel plezier met je aankoop gewenst! Groetjes, Emma Team Webcare
Top duidelijk naar klant toe hou ik van !
Hi PUK, Bedankt voor je positieve review en je compliment over onze duidelijke communicatie! Dat waarderen wij enorm. Groetjes, Emma Team Webcare
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.