Super merken,goede kwaliteit goeie service.

Arendonk is goed in versturen service en zie hierboven.

Hele goede service!!

Het is een betrouwbare winkel , goede service en heel fijn personeel. Al een paar x besteld dik tevreden.

Scherpe aanbieding en nette levering

Goede kwaliteit van de geleverde (merk)schoenen tegen een zeer scherpe aanbieiding.

Snel en goed

Voor een mooie aanbiedingsprijs binnen enkele dagen hele mooie sneakers mogen ontvangen

Kwaliteit, prijs en levering TOP!!!

Heel tevreden! Ik word een trouwe klant.

Van de zotte om zelf retourkosten te betalen

6,9 moeten betalen voor niks! Klarna kosten en retourkosten voor een product die te klein is en moest terugsturen.

Mooie presentatie.

Het is alsof je een cadeau aan jezelf uitpakt.

Helaas tot nu toe

Ik heb schoenen gekocht die kapot waren bij binnenkomst. Ik heb de klantenservice gesproken, ze vroegen mij foto's op te sturen. Dat heb ik gedaan en nu wordt alles eerst bij de leverancier besproken. Ik heb de schoenen bijna een week in huis en kan er nog niet op lopen. Er is mij 3x om een review gevraagd dus dan maar bij deze. Het probleem is helder maar het moet worden opgelost, als schoenen zaak kan je het toch ondertussen uitvechten met je leverancier, waarom moet de klant hierop gaan wachten?! en wat verandert het aan de oplossing?

Schoenen besteld op een zondag en dinsdag al direct thuis geleverd! Voor herhaling vatbaar!

Top en snel

Snel geleverd en prachtige sneaker

Advies

Maat 40 is idd te groot voor uggs als je 38 hebt. Jullie hadden gelijk. Ik geef ze kado.

Geen levering

Na het bestellen duurde het even voordat er bericht kwam.na een telefoontje kreeg ik smiddags een mailtje dat mij levering niet komt. Helaas geen ervaring maar vooral teleurstellend

prima service en prettige tone of voice

Alles werd snel en naar tevredenheid afgewikkeld, gewoon keurig! Enige nadeel dat ik wil vermelden is dat Van Arendonk Post.nl als koeriersdienst inzet. Helaas doet Post.nl niet wat ze beloven, niet alleen hier, je hoort het overal: ze doen maar wat, precies zoals het hun zelf het beste uitkomt (het gaat niet goed daar, lees de reviews op Trustpilot!)

Heel vriendelijk geholpen in de winkel in Groningen. Aanrader!

Heel vriendelijk geholpen in de winkel in Groningen. Aanrader

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

topservice

snelle en correcte levering.

Fijne winkel

Online besteld, volgende dag binnen gekregen. Top service!

Bestelling niet compleet

Ik krijg bericht dat de bestelling compleet is. Blijkt niet zo te zijn. 2e paar schoenen wordt opnieuw besteld. Het zou fijn zijn als je hier een bericht van zou ontvangen.

Snel online geleverd

Ik kreeg een e-mail als vaste klant dat er nog meer sale was. Prettig dat je kan kiezen om het artikel thuis of in de winkel te laten bezorgen. Happy met mooie schoenen en goede service

Goede service vriendelijk personeel Mooie collectie schoenen

Website en levering prima

Website en informatie over levering zijn goed. Helaas duurt het enkele werkdagen voordat het verstuurd wordt.

Uitmuntend

Gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke site met goede filters. Blijf op de hoogte van mijn bestelling. Snelle en goede levering.

Te blij

Super blij de mijn nieuwe UGG, overal waren ze uit verkocht.

Snelle service, schoenen/gympen zijn top

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.