Goed en snel verzonden. Mooie laarzen voor mooie prijs.
Hi Yvonne, Bedankt voor je review en de complimenten over onze service en we wensen je veel plezier met je laarzen! Groetjes, Emma Team Webcare
Vorige week een paar schoenen gekocht die ik al heel graag wilde hebben. Na 4 dagen krijg ik een mailtje dat bij het controleren van mijn bestelling de verkeerde schoenen zijn ingepakt. En dan zijn de schoenen nu niet meer beschikbaar. Ik vind het echt belachelijk dat ik nu niet de schoenen ontvang die ik wil hebben en ze er ook niet meer zijn. En dat allemaal door een slechte interne fout!! Even snel een mailtje sturen na een klant en jullie zijn van het gezeik af, zo behandel je je klanten niet!! Echt ronduit een belachelijke service. Ik bestel hier nooit meer wat!!
Hi Aimée, Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze webshop en dat we de gewenste schoenen niet konden leveren. Ik heb je bestelling erbij gezocht en zie dat het hier om een systeemfout gaat. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Zodra we hiervan op de hoogte werden gesteld hebben we dit zo snel mogelijk aan je doorgegeven, maar ik begrijp de teleurstelling. Ik heb dit nogmaals gemeld bij onze technische afdeling om ervoor te zorgen dat we dit zo veel mogelijk kunnen voorkomen in de toekomst. Nogmaals onze excuses en we wensen je een hele fijne dag! Groetjes, Emma Team Webcare
In dit geval helaas een slechte ervaring, blauwe riem van Floris van Bommel online besteld voor de reguliere prijs. De riem bleek bij ontvangst extreem klein en leek reeds op maar geknipt (lees verknipt). Geen enkele vermelding hierover op de website, teruggebracht naar de winkel en daar overigens netjes afgehandeld.
Hi Stephanie, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze webshop. Onze controle afdeling checkt alle artikelen goed zodat onze klanten de bestelde producten perfect binnen krijgen. Helaas is dit bij jou mis gegaan. Onze oprechte excuses hiervoor. Blij te horen dat ze je hier in de winkel goed mee hebben geholpen! Met vriendelijke groet, Emma team Webcare.
Ik ben blij met mijn bestelling en heb alles netjes ontvangen.
Hi Renske, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je alles netjes hebt ontvangen. We wensen je veel plezier met je bestelling! Groetjes, Emma Team Webcare
Hi Sybrand, Bedankt voor je positieve review en je fijne compliment! Groetjes, Emma Team Webcare
In de winkel gepast alleen was het geen die maat rechts te ruim geworden door het passen Thuis deze western laars via internet gekocht en die was top!
Hi Cis, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je uiteindelijk toch de gewenste western laarzen hebt weten te bemachtigen via onze webshop. Veel plezier ermee! Groetjes, Emma Team Webcare
Snel verzonden en keurig afgeleverd, artikel zoals omschreven
Hi Jorita, Bedankt voor je positieve review! We stellen je complimenten erg op prijs. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Graag had ik laarzen gekocht maar helaas bleek er een plekje op te zitten. Andere laarzen in de winkel online besteld en betaald. Echter voordat deze verstuurd werden kreeg ik de melding dat ook daar een plekje op zat. Dit vind ik goed meedenken. Door uw collega werd er snel en adequaat gereageerd op mijn mail.
Hi Ingrid, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Schoenen online besteld. Kleur was echter anders dan besteld. Ben hiervan op de hoogte gesteld met foto's van de schoenen. Toch ervoor gekozen met prijs reductie
Hi Ruud, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je ondanks de verkleuring toch je gewenste schoenen hebt ontvangen. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Goed en snel!!!
Hi Carolien, Bedankt voor je review! We waarderen je complimenten enorm. Groetjes, Emma Team Webcare
Ik koop niet vaak schoenen, maar als ik ze koop, wel hele goede. Daarom vind ik het belangrijk dat het dan ook goed zit.
Hi Marnix, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Veel plezier ermee! Groetjes, Emma Team Webcare
Ik had schoenen besteld. Na een paar dagen ontving ik een mail dat ze de schoenen aan het inpakken waren en zagen dat ze wat verkleurd waren. Ze hebben mij een aantal opties gegeven waar ik zelf uit kon kiezen. Ik ben erg tevreden over deze service en dit geeft mij heel veel vertrouwen in het bedrijf! Ik raad zeker aan om hier te bestellen!
Hi Wendy, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden met onze service en bedankt voor je vertrouwen. Groetjes, Emma Team Webcare
Jammer dat jullie adverteren met schoenmaten met hoge kortingen die jullie helemaal niet hebben. Ik kreeg een mailtje met de mededeling dat de verkeerde maat in de schoenendoos zat. Vervolgens zag ik dezelfde maat weer online. Voor de zekerheid nog eens gebeld of deze er nu wel echt waren. Dat werd bevestigd en gezegd dat het een slordigheid was van een collega. Iemand zal die maat wel hebben terug gestuurd werd verteld. Vervolgens kreeg ik weer hetzelfde mailtje. Weer zogenaamd verkeerde maat in doos. En ja hoor... de maat stond daarna weer online. Dus voor de derde keer toch weer besteld. De hoge korting was zo aantrekkelijk dat ik het nog eens wilde proberen, maar helaas weer hetzelfde verhaal. Ze hebben wel drie keer het betaalde bedrag netjes teruggestort.
Hi, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met onze webshop. Ik heb je bestelling erbij gezocht en zie dat hier gaat om een grote systeemfout waardoor de maat telkens weer opnieuw online is gekomen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dit is doorgezet naar onze technische afdeling en die zijn er mee aan de slag gegaan. Nogmaals excuses en we wensen je een hele prettige dag! Groetjes, Emma Team Webcare
Fijne winkel
Hi Mariska, Bedankt voor je review en je compliment over onze winkel! Groetjes, Emma Team Webcare
Ik kreeg netjes een mail toen mijn maat toch niet op voorraad bleek te zijn, met het aanbod de sneakers met een halve maat meer wel te kunnen leveren. Goed meegedacht! Ben blij met de sneakers.
Hi Monique, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je toch blij bent met je sneakers. Veel plezier gewenst met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Mooie schoenen, ruim assortiment, vriendelijke en behulpzame mensen in de winkel. Jullie zouden minstens 4 sterren scoren als ik niet tot vervelens toe dezelfde pop-up zou moeten wegklikken in de webwinkel, soms wel 10 keer tijdens één bezoek. Dat werkt frustrerend.
Hi J., Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service in onze winkel! We zullen je verbeterpunt over de pop-up op de website meenemen en dit intern doorgeven. Mocht je nog verdere vragen hebben horen wij dit graag. Groetjes, Emma Team Webcare
uitstekende kwaliteit prijsverhouding
Hi F.O. Wouda, Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Emma Team Webcare
Netjes geleverd, snel en volgens website
Hi Joriska, Bedankt voor je review en bedankt voor je compliment over onze levering! Groetjes, Emma Team Webcare
Vlotte bestelling kunnen plaatsen en een vlotte levering.
Hi Sofie, Bedankt voor je positieve review en fijn dat je een positieve review hebt met onze website! Groetjes, Emma Team Webcare
2 maten besteld, gepast en 1 retour.
Hi Nelson, Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Emma Team Webcare
De schoenen waren snel verzonden en ze zitten ontzettend fijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel mooi, dus al met al een super aankoop.
Hi Deborah, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze verzending en dat je blij bent met je aankoop. Veel plezier ermee! Groetjes, Emma Team Webcare
Moeilijk te verkrijgen Uggs toch kunnen bestellen bij van Arendonk. Verzending liet even op zich wachten, maar het was het waard! Ik ben heel blij met mijn aanloop en ik zou van Arendonk zeker aanraden.
Hi Joyce, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de Uggs toch hebt kunnen bemachtigen bij ons. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Prima geregeld wel wat laat geleverd!
Hi Gretha, Bedankt voor je review! Onze controle afdeling checkt alle schoenen goed zodat onze klanten de bestelde producten perfect binnen krijgen. Hierdoor kan er wat extra tijd overheen gaan. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent! Groetjes, Emma Team Webcare
Ideaal dat je bestelde schoenen in de winkel op kan halen
Beste Hanneke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de optie om je bestelling af te halen in een van onze filialen als positief hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Emma Team Webcare
Keurig netjes verpakt en snelle levering zal zo weer bestellen bij Arendonk.
Hi Henny, Bedankt voor je review en de complimenten over onze levering! Groetjes, Emma Team Webcare
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.