Service in winkel uitstekend en verzending en binnenkomen schoenen precies zoals gezegd.

Een uitstekende aankoop.

Uggs met dikke zool voor mijn vrouw gekocht waren nergens te krijgen Van Arendonk had ze wel en we zijn er heel blij mee.

Goed, misschien kleine foutje

Maat van mijn schoenen zijn tussen 43 en 42. Bij sommige schoenen 43 en sommige 42. IK heb eerst schoenen meegenomen van 43. Die was ruim en niet goed. Die heb ik teruggebracht om een maat van 42.5 te bestellen. Dat is gebeurt. Maar bij ophalen van de schoenen is de maat 42 ingeleverd. Die heb ik paar dagen aangedaan. Later kwam ik achter dat de maat van deze schoen weer 42 (8) is. Deze schoenen zijn nu te strak. Voor de rest ben ik altijd tevreden met jullie en ook Van Arendonk van Groningen.

Uitstekend!

Hele snelle en klantvriendelijke service.

Keurig geregeld.

Ze hadden de schoenen niet in de juiste maat dus hebben we ze via de bestelzuil in de winkel besteld en aan de kassa afgerekend. Een paar dagen later kwamen de schoenen binnen. Ik ben er goed geholpen door het personeel

Ik heb mijn handtas op zondag vanuit België besteld en dinsdagavond aan de deur geleverd. Het kan niet sneller en beter..!! Mijn handtas was met veel zorg verpakt..dankjewel..topservice !!!!!

Prima zaak, spullen op tijd geleverd.

Meer hoef ik er niet over kwijt, maar ik moet dit veld vullen met tekst. Ongeveer 1000 tekens in de juiste samenstelling moet ik nog bedenken. Ik heb eigenlijk niks te vertellen, ja ik ben nu even in Spanje om mijn moeder te bezoeken, maar dat zal niemand interesseren denk ik. Ik weet nog wel een goede mop maar dat is een schuine, ik weet niet of dit het juiste medium is om dat te verspreiden. Vandaag zondag, morgen weer lekker aan 't werk, gelukkig kan dat remote tegenwoordig.

Topservice

Top service en goede communicatie

Van betaling tot levering, alles verliep vlot. Ik had schoenen met een mooie korting gekocht en ik merkte wel, miniem, dat de ene (witte) schoen een pas model was geweest.

Excellent service

Excellente expérience de la commande à la livraison

Goede service en kwaliteit

Levering zoals vooraf aangegeven. Ruilen ging makkelijk. De schoenen zijn van goede kwaliteit.

Voordelige prijs in combinatie met goede kwaliteit

A-merk schoenen voor een scherpe prijs. Daarvoor moet je wel een aantal dagen wachten na bestellen. Dit wordt netjes aangegeven op de website.

Goed, snel en volgens afspraak geleverd

Goed, de originele doos was niet meer aanwezig, door een handgeschreven kaartje bij te voegen werd dit uitgelegd. Super netjes gedaan!

De schoenen zijn heel mooi en zitten fijn en warm. Enige minpuntje is dat de zooltjes niet uitneembaar zijn.

Ik bestel niet veel online, maar van Aerendonk laat een goede indruk achter.

Zie boven

Al verschillende keren besteld en moet zeggen snelle service en zeer goede kwaliteit schoenen.

Snelle levering, mooie schoenen

Schoenen zijn snel geleverd en mooie sale prijs.

Geweldige service!

Ik had een paar sneakers besteld die afgeprijsd waren naar €160,-, 2 dagen later waren deze afgeprijsd naar € 140,-, ik heb een mail gestuurd naar van Arendonk en ontving heel snel antwoord dat indien ik de sneakers zou behouden, de prijs door Van Arendonk veranderd zou worden naar €140,- . Super service!

zeer snelle levering en prima prijs voor een paar mooie sneakers

Top geregeld en snel. Blij met de schoenen en voor een hele mooie prijs. Ga zeker meer kopen bij deze aanbieder.

Correcte levering binnen de voorgestelde termijn

Correcte levering binnen de voorgestelde termijn

Schoenen betaald niet op voorrraad

De bestelde schoenen bleken toch niet op voorraad. Vervelend, maar kan gebeuren. De betaling was wel gedaan, en nu 1 week later nog steeds niet terug betaald .

Geweldige service

Schoenen in de winkel gepast, helaas te klein. Medewerker heeft ze voor mij in een maat groter besteld en ik kon gewoon aan de kassa afrekenen. Fijne service!

Goede kwaliteit en service

Hele goede ervaring. Schoenen zijn van mooie kwaliteit en veel keus. Snelle service en goed advies.

Goede en snelle levering

Mijn eerste keer bij van Aarendonk… en dat is mij zeer goed bevallen…

Alles perfect

Goede schoenen voor mooie prijs

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.