top

top geholpen

Van keuze schoenen tot levering, feilloos, prima!

Top product en ook opgehaald te Gent-Ledeberg met vriendelijke dienst aldaar. Bedankt, tot volgende. Olivier.

Perfecte collectie

Als ik een sneaker nodig heb, koop ik dat altijd hier. De keuze is net even anders dan bij de gemiddelde webshop. En de selectie is overzichtelijk. Niet te veel keuze. En wat is er, is top.

Online aankoop niet op voorraad

Helaas bleek de online bestelde maat helemaal niet op voorraad bij jullie. Beetje jammer!! Als alternatief halve maat kleiner ontvangen (na overleg), maar bleek te klein. Dus toch verzendkosten en geen sneakers.

Chaotisch

Schoenen zouden alleen online te bestellen zijn Ga akkoord dat ze naar de winkel geleverd worden Betaal en krijg nog zelfde dag mail dat het 5 tot 6 dagen duurt Volgende dag mail dat ze er aan de eind van de middag al zijn Maar ik zou gebeld worden als ze binnen waren Na 6 dagen gewacht te hebben besluit ik zelf te bellen Wat is tot mijn verbazing het geval de schoenen bleken gewoon in de zaak te verkrijgen zijn Oke maar waarom dan niet even de dag na mijn bezoek aan de winkel gebeld ?

Goed persoonlijk advies

Heel goed geholpen in de winkel en omdat mijn maar niet beschikbaar was hebben ze mij geholpen bij online bestellen en binnen enkele dagen waren de schoenen keurig bezorgd. Ze lopen heel fijn.

Duidelijke website, snelle verzending en keurig verpakt. Ontzettend blij met mijn aankoop.

Waardeloos

2x uggs besteld via de website. Beide bestellingen zonder reden geannuleerd en hierdoor mijn dochter moeten teleurstellen.

Wel oké

De levering was snel. Het op de hoogte houden verliep ook prima. Alleen kwamen de schoenen van €200 binnen met allemaal kale plekjes in het suede… ik zag het pas bij daglicht toen ik al buiten stond. Super balen en veel te veel geld voor schoenen die niet netjes zijn..

Topservice en persoonlijke aandacht! Gewoon zoals het hoort!

Topservice en persoonlijke aandacht! De bestelling is zeer snel, zeer mooi ingepakt bezorgd, met alle informatie over eventueel retourneren want dat was helaas nodig omdat het artikel te klein uitviel. Retourneren in de winkel verliep supervriendelijk, er werd meegedacht over een eventueel ander artikel terwijl het heel druk was in de winkel.

Bestelling duurt wel lang voor levering

Is prima gegaan heb alleen de winkel nog gebeld dat er bij een paar geen stickers in de schoenen zit en de deksel van de doos met plakband aan elkaar zit. Stel dat ik dat paar retour zou doen daar geen problemen mee zou krijgen.

Prettig

2 paar laarzen besteld, kwamen vlot en ook het retour sturen ging makkelijk. Fijn dat je uitgesteld of in delen kunt betalen!

TOP

Ik had Pertini schoenen besteld daar zitten hele kleine puntjes op, mij werd gevraagd of ik deze toch wilde want het was namelijk het laatste paar in die maat. Met 25% korting. Ze hebben ze opgestuurd en ik vond ze prima ...maar was wel heel eerlijk om dit aan te geven met meteen een voorstel van 25% korting. TOP

Fijn geholpen en deskundig advies!

Zeer prettig geholpen.

Vlotte verzending en ben te reden met produkt.

Geweldige en snelle service

Top service!

Keurig verzorgde levering

Schoenen snel geleverd, netjes verpakt, goede berichtgeving.

Goede service. Snel afgehandeld

Top online service

Snelle bezorging,schoenen op voorraad die bijna nergens meer te verkrijgen zijn

Maat van de schoen niet aanwezig in winkel. Medewerkster attendeerde mij erop dat ze online besteld konden worden en dan gratis thuis geleverd werden.

Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug in deze winkel!

Vriendelijk personeel, ik werd netjes geholpen! Mooie kwaliteit schoenen.

Hoge verzendkosten

Retourkosten zijn hoger dan vooraf verteld

Schoenen van nubikk lopen altijd super tof en gaan lang mee

Goeie kwaliteit, goede merken, garantie, ik ga er al jaren heen voor schoenen omdat ik zooltjes heb en daar is het altijd fijn en goed en super leuke schonen en goed bij de tijd qua Nieuwe mode ect.

Matig

Medewerkers zouden eens door hun knieën moeten gaan om te zien of de schoenen echt goed passen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.