Matig

Medewerkers zouden eens door hun knieën moeten gaan om te zien of de schoenen echt goed passen.

Aparte ervaring

Had schoenen ontvangen van een andere klant….. die mij via Facebook messenger een bericht stuurde dat ze mijn schoenen had ontvangen en ik waarschijnlijk die van haar, dit al vóór dat ik de schoenen had ontvangen…… “aparte ervaring” dus, maar uiteindelijk erg goed en snel opgelost door vArendonk.

Alles ging even makkelijk, vanaf bestellen tot afleveren.

Een super winkel

Slecht!

Voorraad klopt niet en je moet heel lang wachten totdat je je geld terugkrijgt!

Perfect service

Ik ben tevreden over de bezorging van mijn laarzen. Niets teveel gezegd in de advertentie. Snelle levering in een keurige verpakking. Niets dan lof

In een woord super.

In een woord super!

Zulke goed spullen en service!

Een luxe winkel die het waarmaakt.

Ik heb laarsjes besteld en binnen 2 dagen binnen. Snelle service en betrouwbaar.

Prima en vriendelijk geholpen in de winkel waarna de schoenen snel thuis bezorgd werden. Goed en netjes verpakt zonder verdere opsmuk. Ik hou ervan.

My parcel never arrived

My order never arrived with post nl , they told the driver let to my neighbour. Shop works only post nl non other courrier as dhl . I ordered ugg that it was lost I can order another because Ugg ere sold out…

Precies wat ik verwacht had

De schoenen kwamen aan binnen de gestelde levertijd. Niet de volgende werkdag zoals we tegenwoordig gewend zijn maar 2 tot 5 werkdagen. En dat is prima, zolang je het maar weet en dat staat duidelijk vermeld in de voorwaarden. Ik vermoed ook milieuvriendelijker.dan die supersnelle leveringen.

Mooi assortiment en fijne service

Mooie schoenen, kwaliteit is uitstekend. De klantenservice is snel met reageren, mijn maat was online niet voorradig, ik kreeg direct antwoord op mijn verzoek of mijn maat bestelbaar was (op zondag, geweldig!). Heb de dag erna al een mogelijkheid tot bestellen ontvangen. Fijne service!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Voordat de pantoffels thuis werden afgeleverd kreeg ik een mail dat het de laatste paar in die maat waren (dat wist ik voordat ik ze bestelde), maar dat ze helaas waren verkleurd. Ze wilde ze wel sturen zonder verplichtingen en ik kreeg een tientje korting als ik ze wilde houden. De verkleuringen was minimaal dus heb ik ze gehouden. Per mail ben ik netjes en zeer klantvriendelijk geholpen. Super blij met mijn warme mooie pantoffels. Ze lijken en zitten net als een Birkenstock maar stukken goedkoper!

Vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht voor mensen met voetproblemen

Vooral de service en de mogelijkheid tot retourneren.

Prachtige schoenen

Helemaal verliefd op dit merk… zo apart En loop heerlijk

Erg onzorgvuldig met on line bestelling.

On line voorraad was niet correct waardoor geen je levering plaats kon vinden. Inmiddels schoenen overal uitverkocht. Teleurstelling. Afhandeling met geld terug was zeer correct.

klantgericht, vriendelijk

Betrokken, vriendelijk, prettige sfeer, goede presentatie schoenen

prima, snel

Zoals online winkelen moet zijn.

Fijne schoenenzaak met veel keuze.

Eerst naar fysieke winkel in Eindhoven geweest. Omdat ik twijfelde tussen twee maten en beiden maten niet op voorraad in Eindhoven waren, deze maar beiden laten bestellen. Na een paar dagen werden deze bezorgd. Dezelfde avond één paar nog retour gestuurd en het geld stond binnen 24 uur op mijn rekening.

Aangenaam verrast

Mooie schoenen, goede levering

Ik heb van Hoff sneakers besteld , heb hier eerder ook al een paar van gekocht. Ben dol op de vrolijke kleuren van deze sneakers. Een opmerking ze vallen wat kleiner uit. Met dunne sokken gaat het net.

Uitstekende service!

In de winkel hdden ze de laarzen van mijn keuze niet in mijn maat, en ook niet op de website. Toen ik 's avonds thuis op de website keek, zag ik ze wel in mijn maat en heb ik ze besteld, en in de winkel laten bezorgen. Toen ik ze in de winkel ophaalde en daar pastte, bleken ze toch niet goed te zitten. Ze werden probleemloos weer ingenomen en het geld werd bij de kassa teruggeboekt. Twee dagen later stond het alweer op mijn rekening.

Geweldige service. Levering eerder dan gepland.

De schoenen gepast in de winkel, echter een maat groter was gewenst maar niet in de winkel voorradig. Via winkel systeem gekeken of de schoenen in een grotere maat nog leverbaar waren. Dit bleek mogelijk en vervolgens nog eens eerder dan de geplande tijd aan huis bezorgd.

Snelle levering Goed verpakt

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.