perfect

laarzen zijn zoals op de website, goede pasvorm en kleur.

Superservice met snelle levering

De schoenen die ik besteld had zitten perfect! De service was als vanouds goed. Ik ben vaste klant (lees: twee x per jaar) bij van Arendonk en zowel de schoenen, als de maten zijn altijd goed. Bij vragen staan ze me altijd te woord en als het nodig is zoeken ze samen mee naar een oplossing.

Helemaal goed!

Ik vond het aanbod van mooie (mijn smaak) schoenen divers & groot. De bestelde schoenen waren mooi en goed verpakt; een kleine uitpak-ervaring waardig ;-). De levering was niet heel snel maar precies zoals van tevoren gemeld. Fijn hoor.

Hele fijne schoenen, waren ook snel in huis.

Tip top!

Alles heel correct verlopen!!’

Goede service en fijn contact met medewerkers

Vanaf bestellen duurt het wel lang voordat je je schoenen in huis hebt.

Ik had paar keer een mail gestuurd en nooit antwoord op gehad. Dit is mijn ervaring. Ik zal U als aanbevelen, maar was eerst niet mijn bedoeling. Helaas. De schoenen wie ik heb gekocht lopen en zitten perfect.

Prachtig

De laarsjes zijn van uitstekende kwaliteit,de levering was super snel en zet netjes verpakt!

Top service . !!

Mijn schoenmaat was er niet meer in de winkel waar ik op dat moment was. Via online paneel wilde de winkelier deze schoenen voor mij bestellen. Door een foutje in het systeem lukte dit toen niet. Later thuis online zag ik dat de maat nergens meer verkrijgbaar was. Via een mail contact gehad, en de maat zou er wel moeten zijn . Informatie werd aangepast op de site, en ik kon weer meteen mijn juiste maat bestellen. Kijk , dat is pas service.

Altijd vriendelijk, fijn assortiment, service is super! Kan altijd prima slagen!

Kreeg de laarzen die ik in de winkel had besteld binnen met een mankement eraan. Binnen 4 dagen weer nieuwe laarzen binnen na retour van het paar met mankement. Super vriendelijke klantenservice zowel aan de telefoon als per mail. Na mail werd er binnen een paar uur al terug gereageerd! Top!!

Prettig

Geweldig goede keuze geweest, en eerst mogen passen in een andere kleur en toen ik mijn juiste schoe

Toen ik mijn juiste kleur schoenen kreeg, pasten ze me als pantoffels!

Vlotte levering, netjes verpakt

Keurig verzorgt, veel mogelijkheden voor betalen. Goede ervaring!

Snelle levering: retour ook correct afgehandeld.

Mooie collectie en klantvriendelijk

Adequate service

Ik wilde een nieuw paar Chelsea boots kopen. Ik werd door een jonge verkoopster heel vriendelijk geholpen, maar het paar dat ik wilde was niet in de winkel op voorraad. Gelukkig sprong een collega in en legde mij uit dat ik in de winkel alsnog online de schoenen kon bestellen. Zo gezegd zo gedaan en enkele dagen later werden ze keurig netjes thuis bezorgd.

Fijne begeleiding in de winkel, ruim (online) assortiment

Ik was op zoek naar schoenen van het merk Blundstone. Deze worden in mijn omgeving op weinig plekken verkocht maar gelukkig wel bij Smits/van Arendonk. Ik werd goed geholpen in de winkel en toen helaas mijn maat niet beschikbaar was in de door mij gekozen kleur werd ik ter plekke geholpen met het online bestellen via de zuil in de winkel. Binnen een week werden de schoenen thuis geleverd. Fijn dat de combinatie tussen fysiek passen in de winkel en thuis afleveren bestaat: ideaal!

Super goed

Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen, Ze hebben veel keus, veel verschillende manieren van betalen. En de klantenservice is echt helemaal top! Het is een van de weinige bedrijven waar je nog een echt persoon aan de lijn krijgt, en ze zijn zeer behulpzaam. Echt helemaal super.

zeer behulpzame medewerkers

Werd prima geholpen door een medewerkster die wist waar ze het over had.

Top service en blije vriendin

Mijn vriendin was jarig dus hele leuke schoenen voor haar besteld. Zij was superblij en ik ook!

Correcte , fijne service , modieuze goede schoenen , mooie collectie

Mijn vriendin kocht hele mooie sneakers van Pidi nudi , goed advies , netjes, behulpzaam, kundig geholpen in Groningen . Ik vond ze prachtig en heb gelijk thuis ook de zelfde besteld , snelle levering, netjes ingepakt dik voor mekaar en de sneaker lopen geweldig

Snelle service , veel keuze

Veel keuze en goede kwaliteit

Goede levering, mooie schoen

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.