pakket nog niet ontvangen

Pakket nog niet binnen duurt erg lang vind ik jammer

Positief

Veel stock

Servicegerichte webshop

Ik wilde Santoni schoenen kopen in de winkel in Den-Bosch maar twijfelde over de maat. 3x gebeld naar de winkel maar men nam niet op, terwijl ze wel op dinsdag open zijn volgens hun website? Toen maar de webshop gebeld. Ik kreeg meteen een vriendelijke dame van de klantenservice aan de lijn die me zeer goed hielp waarna ik direct online ben gaan bestellen. Na 2 dagen had ik mijn bestelling al in huis. Wat een heerlijke service. De webshop heeft er een nieuwe klant bij! En ik geniet van mijn Santoni schoenen.

Mooie collectie

Ervaring met post.nl is niet zo goed.ze stoppen voor de deur ,levering aan huis zoals voorzien. Chauffeur stapt niet uit,rijdt gewoon door.en dan moet je het alsnog zelf ophalen in postnl. punt 2 dagen later met het excuus dat ze er helaas niet tijdig geraken !!! Hij stond voor de deur notabene!!!klacht bij post.nl ,oplossing jammer maar zal niet meer gebeuren?! Dus ik heb gekregen wat ik nodig had alleen te laat. Volgens afhaalpunt dagelijkse kost met post.nl.De chauffeurs kunnen het ook niet volgens mij..te veel pakjes ,te hoge werkdruk,maar dan moeten ze het ook niet beloven. Slechte indruk klant,ontevreden klant,klant koopt via andere weg... Misschien kunnen juliie in eigen land daar iets over melden bij post.nl???of andere leveringsdienst overwegen.Ik kan het alleen maar melden.Was frustrerend als chauffeur voor je neus wegrijden. Mvg Deberlanger Vera

Correcte levering

Wij hebben nu via internet besteld wat een prettige ervaring is gebleken. Natuurlijk gaan wij liever naar de fysieke winkel waar je goed advies krijgt en je meerdere modellen kunt passen. Door kundig personeel heb ik eigenlijk nooit een miskoop gehad!

Snelle levering, fijne schoenen

Van Arendonk was de enige winkel die de schoenen die ik wilde hebben op voorraad had. Ik had er nog niet eerder iets besteld, maar ben erg tevreden. De schoenen werden snel en heel netjes geleverd. Zeker een aanrader!

Top ervaring!

Levering is snel verlopen en ben heel blij met de sneakers van Maripe. Weer even wat anders!

Netjes op tijd binnen. Makkelijk retourneren in de winkel.

Heldere website & supervriendelijke, snelle service!

De medewerkers bij Van Arendonk zijn ultra klantvriendelijk, wat een shopervaring uiterst aangenaam maakt!

Prima geregeld

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke betaling en goede en snelle bezorging , kortom prima

Opzich prima ervaring gehad

Het enige wat ik vervelend vond is dat de schoenen aankwamen in een doos van een andere maat. Dan is er een sticker over de zijkant geplakt zodat ik het niet zie maar goed. Omdat de schoenen zo gewilt zijn heb ik ze wel gehouden. Maar zoals arendonk op het retour formulier vermeld: retour in originele verpakking, zou het fijn zijn als ze die dan zelfs opsturen in de originele verpakking. Want een schoen van maat 38 verzenden in verpakking van 39 is toch een beetje apart. Maar goed voor de rest niets te klagen.

Makkelijk en snel

Duidelijke site makkelijk te bestellen en het pakket was snel geleverd. Ik was ook van tevoren in de winkel geweest waar ze voor mij uitgebreid de tijd hebben genomen zonder koopdruk op te leggen. Ik wist dus al dat de bestelling goed zou zijn maar kon het nog even uitproberen met wat outfits helemaal top

Absolute aanrader

De schoenen waren precies zoals beschreven en de levering was snel en ik werd ervan op de hoogte gehouden. De schoenen waren mooi en keurig verpakt. In 1 woord; SUPER

Ik heb geen ervaring met Arendonk

Super positieve ervaring!

Uggs besteld online en sneller dan verwacht in huis. Duidelijke communicatie en heel blij met mijn aankoop.

Snelle levering, mooie sneakers.

Waardeloos

Ik had de uggs lowmel besteld. Is wat mis gegaan blijkbaar en heb ze daarna nooit gekregen, waren niet meer leverbaar.

Snel bezirgd, mooie slippers

Netjes te woord gestaan

Het duurde 1 week voordat ik de bestelling thuisbezorgd kreeg,best lang. Een paar x gebeld om te vragen of deze bestelling goed was doorgekomen ik werd erg netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Betrouwbaar website

Makkelijk te bestellen, zeer snelle levering, betrouwbaar website

Klantvriendelijk

Prima hulp gekregen bij de schoenen die ik zo graag wilde. Love it!

Super deal voor top product

Harris schoenen in de Sale. Mooie deal voor de beste schoenen

Uitstekend!

Snelle en correcte levering!

Snel, correct en efficiënt.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.