Laarzen besteld en laten leveren in de winkel. Vond ze toch niet zo mooi en heb ze geruild tegen andere dat was geen enkel probleem

Goeie kwaliteit..premiata

Uitstekende sale van arendonk ben zeer tevreden.....50 procent korting voor premiata die korting krijg je nergens anders...

Bestelling duidelijk, makkelijk, snel en verzending goed en snel ontvangen .

Het was een snelle en correcte actie

Ik zal nog vaker schoenen kopen bij v Arendonk

Zeer tevreden over mijn product en de levering.

Heel vriendelijk personeel!

Heel vriendelijk geholpen. Ik kom graag naar deze winkel en dat al jaren!

In één woord,Perfect!!!

Supergoed en supersnel

Mooie schoenen en snel geleverd

Vriendelijk en dienstverlenend

Laarsjes waren te smal, jammer. Retour gestuurd zoals is aangegeven. Ik kreeg keurig een retour factuur. GVoor mij goede ervaring

Makkelijke website, snelle en correcte verzending!

Top service en zeer snelle reactie

Op de site zag ik nog mooiere schoenen dan degen die ik reeds bestelde voor mijn trouw. Ik bestelde last minute dan toch nog andere schoenen via van Arendonk, ik wist niet zeker of ze nog op tijd geleverd konden worden. Gelukkig werden ze de dag dag voor de trouw geleverd. Dank aan het team van Van Arendonk voor de snelle reactie en goede service ! Het werd een top trouw!

Kwaliteit en snel

Makkelijk te bestellen. Snelle levering, duidelijke service en goed verpakt. De schoenen waren nog mooier dan online. Erg blij mee

Snelle verzending, mooie schoenen!

Leuke vans besteld, snel in huis, netjes ingepakt. Aanrader!

Lang wachten en geen communicatie

Inmiddels heb ik 7 dagen geleden een bestelling geplaatst. Ik heb na de bestelling een bevestigingsmail gehad, maar sindsdien heb ik niks meer gehoord. Over het product kan ik dus nog niks zeggen.

Echt super

Ik had schoenen besteld maar helaas te klein contact opgenomen met de winkel in Breda en het was geen enkel probleem omdat ik uit Den Haag kwam ze apart te houden voor mij! Eenmala daar super vriendelijke geholpen ik ga hier zeker vaker bestellen

Vlotte levering

Snelle reactie op mijn bestelling en vlotte levering. Ik heb hierover niks meer te wensen. Zeer tevreden. Grote dank.

Dmv de klantenservice kwam het gelukkig goed

Op maandag de schoenen besteld en de levertijd zou 1 tot 4 dagen zijn. Op donderdag gebeld en de klantenservice heeft het magazijn geïnformeerd. Schoenen waren hierdoor mooi op tijd binen voor het feest op zaterdag. Top geregeld!!

Prima schoenen met een uitstekende service!

Prima schoenen met een uitstekende service!

Denkt aan de klant

Wat ik waardeer, is dat Van Arendonk mij van te voren laat weten dat de schoenen die ik besteld heb, een kleine beschadiging op zit. Het is aan mij de keus (laatste paar) of ik ze nog wil, zo ja, dat ik ze thuis kan bekijken en dan kan beoordelen of ik ze wilt houden. Als ik ze wil houden, dan kan ik er dan korting op kan krijgen.

Altijd een terugkoppeling en erg behulpzaam! Ik kom geregeld bij Arendonk in de Vrijstraat en daar zijn ze altijd enthousiast en zeer vriendelijk!

Nog niks ontvangen

Inmiddels ruim 2 weken aan het wachten... nog niks ontvangen. 4 werkdagen is al bovengemiddels, maar dit goed in de sale, dus kan iets langer duren. Maar dit is wel erg lang (en nog steeds in behandeling) Enige reactie, oh ja kan even duren. Maar zou er snel moeten zijn. Prijs inmiddels gedaald, maar dat zouden ze na ontvangst rechttrekken... maar ja moet je wel wat ontvangen.

Dik tevreden

Van bestellen tot levering geen problemen ondervonden. Alles is naar wens en zeer tevreden over het bestelde artikel.

Bestelde schoenen alleen verkrijgbaar met zware verkleuring

De schoenen in de bestelde maat waren alleen nog beschikbaar met zware verkleuring, waarschijnlijk lange tijd als pasmodel in winkel gebruikt. Wel een beperkte korting geboden, maar te weinig om te compenseren. Refund verliep netjes.

Super goed

Mooie schoenen en evt makkelijk en gratis terug sturen

Snelle levering, goed verpakt!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.