Mooie schoenen. Goed personeel

Een mooie winkel met altijd vriendelijk personeel en mooie schoenen.

Topdeal

Top schoenen, levering en prijs

Blij

Blij met mijn lippenstift. Snel verzonden, keurig verpakt.

Aankoop online ging prima, verkoopster in winkel was niet de meest behulpzame

Online schoenen gekocht en gekozen om ze in de winkel op te halen. Ik heb eroverheen gelezen dat het een week zou duren voordat ik ze op kon halen. Toen ik in de buurt was van de winkel, naar binnen gestapt en gekeken of de schoenen in de winkel stonden. Ik twijfelde nog over de maat en wilde sowieso passen. Aan de balie gaf ik aan mijn aankoop te willen ophalen. De dame keek of mijn bestelling klaar stond, hetgeen niet het geval was. Of ik al bericht had dat ze klaar stonden.... nee dat had ik niet. Op dit moment had mevrouw aan kunnen geven dat dit altijd even duurt. Echter, ze rolde met haar ogen en was duidelijk klaar met me. Op mijn aangeven dat ik graag even wilde checken of ik de juiste maat had besteld liep ze met me mee, maakte de schoen open, zette deze neer en liep weg. De maat was goed, mevrouw stond aan de balie met een collega in de boeken te kijken. Ik wilde nog iets vragen maar werd totaal genegeerd. Daarop ben ik 'afgedropen'. In de tussentijd heeft mijn partner een aankoop gedaan bij een andere verkoper. Dat ging prima. Wat ik wil aangeven is, dat ik als klant in een winkel mogelijk nog een aankoop kan doen als ik me gezien voel. Zeker omdat ik bijna al mijn schoenen én ook nog wat sieraden de laatste jaren in deze winkel heb aangeschaft. De geboden service tot nu toe droeg daaraan bij. Een paar dagen later ontvang ik een mail hoe mijn aankoopervaring was. Nog geen bevestiging dat ik de schoenen op kon halen gezien... twijfel: heb ik iets gemist? Nee, echt geen mail gehad en om ogenrollende, zuchtende, geagiteerde verkoopster te vermijden wacht ik nog even af. En ja hoor. Daar komt de mail. Wel goed lezen deze keer, niet te snel naar de winkel gaan want: de mail geeft aan dat de aankoop de volgende middag af te halen is. Eind goed al goed, de dame die ik nu tref is heel vriendelijk, heeft nog een positieve opmerking over mijn aankoop, vraagt of ik nog wil passen. Dat hoeft niet meer. Maar fijn dat ze het aanbiedt.

Vlotte service, snelle levering.

Vlotte service. Goede communicatie en alles goed geregeld

Vlot!

Vlot besteld, vlot geleverd!

Fantastisch!

Sneakers van Via Vai zojuist ontvangen, wat een fantastische pasvorm en wat lopen ze lekker. Ook de service van van Arendonk is meer dan prima, dank jullie wel!

Prachtig aanbod, goede service!

Prachtige Hogan schoenen gekocht en op speciaal verzoek snel verzonden zodat ze op tijd voor de gelegenheid ontvangen waren. Met een lief kaartje erbij!

Altijd top

Zowel shoppen in de winkel als op de website ervaar ik alsof ik in een snoepwinkel sta, zoveel keuze om uit te kiezen en je slaagt altijd

Helemaal prima!

Prima website, veel aanbod. Verwacht niet dezelfde dag je spullen in huis. Daar gaat een paar dagen overheen maar hoe erg is dat Deze bestelling klopte als een bus!

Zo wens je behandeld te worden in een winkel!!

Ik heb het als heel fijn ervaren! Kom ik zeker weer om schoenen te kopen!

Mijn ervaring met Van Arendonk is zeer positief.

Enige tijd geleden heb ik online een bestelling gedaan. Het product is snel geleverd en naar alle tevredenheid. Het bestellen en de communicatie verliepen soepel en naar wens.

Super tevreden

Super vriendelijke service ( mijn contact was Hetty)proficiat ik zal zeker nog iets bestellen ( dat was voor de eerste keer) mooie schoenen en snelle levering

Goed en vakkundig geholpen

De juiste maat was in de uitverkoop niet aanwezig. Men heeft toen voor mij een bestelling op internet geplaatst, en ook die schoenen bleken niet te passen. Zonder enig probleem en uiterst vriendelijk te woord gestaan kreeg ik meteen mijn geld terug, chapeau!

Prima keus

Goed geholpen

Top sneakers

Mooi aanbod!

Netjes voor mijn eerste bestelling

Keurige site, gisteren de schoenen ontvangen, mooi verpakt,nog extra informatie erbij in. Helemaal tevreden.

Uitstekende ervaring

Snel geleverd. Helaas was de schoen te groot. Retour proces prima. Correct afgehandeld. Creditering snel geregeld.

Helemaal super!

Hele mooie schoenen gekocht! Maar dat niet alleen, in de winkel zijn ze super vriendelijk en behulpzaam en ook de klantenservice verdient echt een mega compliment! Heel erg klantvriendelijk en denken ook echt met de klant mee! Ik heb hier al vaker schoenen gekocht en blijf dat ook zeker doen! Online en in de winkel.

Prachtige website, mooie werken en snelle service!

Uitstekend! Ik had mijn bestelling supersnel in huis!

Goede kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met dif schoenbedfijf

Persoonlijk en vriendelijk

Van Arendonk Schoenen in Eindhoven is mijn favorite schoenenzaak in Eindhoven. Ik heb niet de gemakkelijkste voeten om schoenen voor te vinden, maar hier doet al het personeel moeite om de juiste schoenen voor je te vinden. Top zaak. Goede merken, en meerdere prijsklasses.

Makkelijk besteld en zo in huis mijn Birkenstock slippers

Vriendelijk Personeel zoeken in oplossingen en geven goede raad

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.