Lange verzendtijd

Verzending naar winkel duurt lang

Super schoenen

Van Arendonk is mijn favoriete winkel: wat een pareltjes! Moet er wel bij zeggen dat ik alleen schoenen koop in de uitverkoop.

Goede service, makkelijk bestellen

Met hele smalle voeten kan ik maar een merk schoenen aan. Omdat ze niet allemaal in de winkel in Groningen stonden, zocht de medewerkster uit of ze achter meer hadden staan. Met haar samen de goede schoen uitgezocht en omdat de maat niet beschikbaar was, werd het thuisbezorgd.

Niet de schoenen van het plaatje maar vriendelijk opgelost!

Schoenen voor mijn dochter besteld waarbij we de foto’s goed hadden bekeken. Echter niet de schoenen van de foto gekregen.. wel de juiste merken. Jammer en vreemd. gelukkig zijn we na dit gemeld te hebben goed geholpen en ga ik als nog een paar schoenen bestellen! Wel geleerd meteen te bellen als zo iets gebeurt, dan zijn ze heel behulpzaam!

Goede kwaliteit, en prachtige stijl.

Snelle levering, verzorgd afgeleverd. Een feestje om uit te pakken!

Indrukwekkend schoenen aanbod

Mijn ervaringen met Van Arendonk zijn altijd heel positief, leuke e-mails, mooi schoenenaanbod, exclusieve schoenencollecties. Enkel jammer dat de verzending voor België gebeurt via PostNL, dat is zowat het pakket bezorgingsbedrijf met de slechtste reputatie en service. Er is altijd wat met PostNL, ze kieperen het pakket over de poort of bij de buren, zonder melding, etc. Misschien moet je denken aan een ander bedrijf, het is tenslotte de klant die betaalt!

Ik ontving voor de levering een mail met de verwittiging dat er een licht kleurverschil en wat plooien van het passen in de laarsjes gedetecteerd waren. Ze stelden een extra korting voor als de ik de schoenen in deze staat zou houden. Fijn dat ze dit zelf opgemerkt hadden en dat ze hiervoor een tegemoetkoming wilden doen. Ondanks eerdere gelezen negatieve reacties op de site ben ik best tevreden over de afhandeling van mijn onlineaankoop.

Goede kwaliteit

Goede eb duidelijke communicatie

Duurt lang voor ik bericht krijg

Ik heb nog niks ontvangen Weet nog steeds niet in welk postpunt in Blankenberge ze liggen Kunt u ze opnieuw aanbieden thuis ?? Mvg. Irene basting

Prima no nonsense goed

Tevreden, geen hick ups.

Komt afspraken na en levert kwaliteit

Mijn bestelde paar Santoni schoenen voldeden niet aan de strenge kwaliteitseisen van Van Arendonk. Omdat het om het laatste paar ging in de door mij bestelde schoenmaat werd ik vooraf geïnformeerd. Ik kon de schoenen zelf beoordelen en mits ik de schoenen wilde houden kon ik een (kleine) korting krijgen. Ik heb na beoordeling de schoenen gehouden en vond de manier van handelen uitermate correct en transparant.

Goede en nette service.

Ze controleren zelfs de schoenen, voordat ze ingepakt en verstuurd worden. Snelle reactie als je vragen hebt via de mail.

Mooie merken maar vooral zeer klantvriendelijk

Mooie merken, ruime collectie. Naar aanleiding van mijn bestelling nam men op een zeer klantvriendelijke en attente wijze contact met mij op.

Persoonlijk, klantgericht en attent.

Ik heb het echte klantgevoel weer eens ervaren. Heel fijn contact met twee medewerkers. Er wordt snel op mijn berichten gereageerd en erg goed meegedacht. Echt super fijn!

Trage levering en matige communicatie.

Elf dagen geleden schoenen besteld en bij navraag werd gemaild dat de schoenen zouden worden verstuurd en ik daarover een bericht zou krijgen, maar helaas niets meer gehoord.

Zeer klantvriendelijk en een prachtig product

Bestellen was simpel en het telefonisch daarna was zeer prettig daarbij goed geholpen . De pasvorm van de laarzen is perfect. De omschrijving op de website klopt dus. Kortom een zeer tevreden nieuwe klant

Perfecte laarzen!

Fijne laarzen van Lilian. Levertijd in orde, ook tijdens de feestdagen.

Heel tevreden

Altijd compleet super goede fijne service

Altijd compleet super goede fijne service. Mochten er problemen of klachten zijn wordt er fijn gecommuniceerd. Bestelling altijd netjes en correct geleverd.

Dik prima

Helemaal prima

Bestelling nog niet ontvangen

bestelling blijft wel erg lang weg. Geen schoenen ontvangen. Geen track en trace code. Wel een verzoek om een beoordeling te geven.

Goede verkoopsters. Te leuke schoenen

Enorm goede ervaring!!!

Fantastische klantenservice! Gaven aan dat er wat onvolkomenheden aan de sneakers waren. Mocht ze 'live' beoordelen en eventueel terugsturen. Dat was niet nodig. Héél erg blij met mijn sneakers!

perfect

alles klopte en snelle verzending, aan te bevelen

Top, ook als er n keer wat is.

Prima schoenwinkel. Goed advies, niet opdringerig maar eerlijk. Ook als er ooit wat is dan is men erg service gericht. Ik ga er daarom graag heen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.