Kwaliteit is 100%

Perfecte kwaliteit,(pantera 130) ook fijn dat de maatvoering op de milimiter nauwkeuring was. Aanrader dus en levering ook snel gegaan.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle service

Nog sneller geleverd dan toegezegd. Uitstekende prijs/kwaliteit. Waren alle leveranciers maar zo!

Mooi product

De stukken Pantera waren perfect op maat gesneden. Snel en zorgvuldig ingepakt thuisbezorgd. Restauratie van mijn stoel daardoor prima gelukt.

Snelle levering goede prijs kwaliteits verhouding

perfect en snel uitgevoerd

helemaal goed dus en aan te bevelen!

Goed en snelle service en levering

Blijft een beetje gokken met bestellen maar was met de juiste info op de site was het in een keer goed. Zitcomfort in de tuinbank meer dan goed. Bedankt mensen van Schuimrubbergigant :-)

Snelle levering, gewenste maat.

Zeer snelle levering, exact voldaan aan door ons gewenste maat.

Vlot en correct geleverd

Ik heb voor onze caravan voor alle kussens Pantera 130 schuim op maat besteld. Keurig en zorgvuldig verpakt geleverd binnen de beloofde termijn van 2 tot 5 werkdagen en dit paasweekend al van kunnen genieten. Helemaal top.

Prima kwaliteit tegen een goede prijs

Prettige samenwerking. Snelle levering via een duidelijke website.

Uitstekende levering uitstekend resultaat

Snel geleverd, en materiaal is prima

Snelle levering, goed verpakt, maat klopt.

Al verschillende keren iets besteld bij jullie .altijd super tevreden met geleverde producten

Zeer snelle service en zeer keurig geleverd

prima snel een keurig verpakt

makkelijk bestelling genoeg keus . enige nadeel is het max bedrag van bestelling . maak dit overbodig dan wordt het nog beter voor de rest prima

Snel geleverd en goede kwaliteit

Wij hebben nieuwe kussens besteld voor onze louncheset. De kussens hebben wij eruit gehaald, opgemeten en dezelfde maat besteld. Paste perfect en nu zitten we weer heerlijk.

Snelle levering voldoet aan verwachting

Super snel geleverd is inmiddels verwerkt in de kussens . Top spul en een goede zit vulling

Stevig materiaal

Eerst 2x types opvulkussens besteld om het verschil van hardheid uit te testen en te voelen, nu kunnen we een definitieve beslissing/ bestelling gaan plaatsen

Alleen jammer dat je voor een bepaald bedrag moet bestellen. Nu heb ik heel veel over.

Super. Hele snelle levering. Op de site stond tussen de 3 en 8 werkdagen maar binnen 2 werkdagen had ik het al in huis. Product precies zoals omschreven.

Prima snelle levering

Verkeerd zelf niet goed opgelet had 100 cm breed moest eigenlijk 70 zijn maar zeer tevreden

Snel besteld en snel geleverd. Goede prijs , kwaliteit voor vulling tuinkussens. We zijn er blij mee.

Supersnelle levering perfect artikel!!

Overtrek besteld voor tuinkussens, twijfelde over de juiste maat, klantendienst antwoordde onmiddellijk, besteld en twee dagen later in huis. Ging allemaal vanzelf! Zeker een aanrader!!

was volgens de bestelling

netjes op tijd en de juiste maat

Snelle productie en levering

Prima! Ik had schuimrubber op maat besteld en dit werd de volgende dag al geleverd. Levering in folie vind ik wel wat matig, maar het is goed aangekomen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en super snelle levering

heel goed

Fluorietweg 23