Goede kwaliteit en snelle levering

Zie boven.

Heel fijn bedrijf

Super fijne duidelijke site. Super snelle levering, goeie prijzen ook ben erg tevreden.

Snelle levering, heb ze voor vrienden besteld

Goed product, snelle levering en goede service

Nadat we hadden besteld kregen we een telefoontje, met de mededeling dat ze dachten dat we misschien een verkeerde soort matras hadden besteld, en kregen we een goed advies. Het matras werd snel geleverd, keurig op maat gesneden en inderdaad is het geadviseerde matras perfect.

Goede levering

Juiste info aanwezig om te bestellen, en geleverd zoals besteld. Zitkussens caravan opnieuw met het bestelde product gevuld, en zitten weer prima.

Goede en snelle levering alles mooi op maat gemaakt

Mooi dat alles op maat wordt geleverd snelle levering mooie kwaliteit

Top service!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Schuimrubber Gigant. Ik kreeg een uitgebreid advies betreffende de koop van de benodigde stoffen om mijn tuinset opnieuw te bekleden. Mijn vragen per mail werden zelfs tijdens de vakantie (het bedrijf was tijdelijk dicht) beantwoord. De bestelling is snel geleverd en mijn bankkussens zijn inmiddels zoals nieuw.

Geweldige service!

Goed en vriendelijk advies en uitleg. Goede prijs en snelle levering.

Snel en klopt altijd

Mijn bestellingen worden altijd zsm en foutloos verwerkt. Wel vind ik dat er erg veel plastic verpakkingsmateriaal gebruikt wordt. En het zou fijn zijn als de gratis verzendkosten bij een kleiner bestelbedrag mogelijk is :-) Op de website staat goede informatie.

Heel goed!

We zijn blij met de kussens. De levering was heel snel, dat is altijd fijn.

Top Service & Advies.....

En wat ligt die topper lekker! Pantera extra soft topper, ligt heerlijk. Werd ook nog gebeld voor advies en daarna snel geleverd.

Snel geleverd, goede kwaliteit, keurig op maat!

Verschillende kussens besteld, alle maten zoals aangegeven. Zitkwaliteit is goed. Fijn dat maatwerk mogelijk is!

Altijd op tijd en netjes verpakt

bezorger komt afspraken niet na

schuimrubber gigant bezorgt met transmission. Hopeloos. Deze transporteur stuurt emails met tijden waarop ze langs zouden komen. Dit doen ze vervolgens niet, ze komen op een willekeurige andere dag. Er ligt dan een brief je met de vraag om online een bezorg "afspraak" te maken. Maar als je dit doet komen ze doodleuk een dag te laat. Geen enkele communicatie mogelijk. Geen mogelijkheid om neerzet toestemming te geven. Bestelling is af te halen, ja in Dordrecht. (30 km verder). Ik ben nu al twee keer een dag thuis gebleven voor een bestelling van drie tienjes en ik heb nog niks. Dit is slechts "deel 1" van de bestelling. Deel twee word volgens de website van transmission bezorgt op 31-12-2049. geen grap.

Prima, maatvast

Goede kwaliteit. Spul is lekker goedkoop, jammer dat het minimale bestelbedrag 20 euro is. Daar kom je door de lage prijzen niet snel aan.

Snel en goed

Mooi materiaal, zeer goed dempend. Levering was snel.

Schuimrubber

Snel geleverd en lichter materiaal dan ik had verwacht, maar ziet er goed uit. Nu ervaren hoe de kwaliteit is.

Makkelijk op maat bestellen en vlot geleverd

Het schuimrubber is tot op de cm te bestellen en op maat is ook echt op maat, vervolgens vlot en keurig afgeleverd door bezorgdienst en dat alles voor een hele redelijke prijs.

Uitstekende service

Snelle levering en goed verpakt. Lijmspray doet wat het moet doen, lijmen.

foutloos

heldere website, makkelijk kiezen

Het product en advies was goed. De bezorger was 2 uur eerder als afgesproken.

Erg goed materiaal, op maat gesneden, en snel geleverd

Erg goed materiaal, op maat gesneden, en snel geleverd. Een wijziging werd in goed overleg doorgevoerd.

Super kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit

snel geleverd , maten klopte exact

snel geleverd , maten klopte exact

Goede overzichtelijke site en bezorging in goed overleg.

Goede ervaring met dit bedrijf. Aanrader.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar