Koudschuim HR 45 Medium

Het koudschuimHR45 medium is perfect. Het is netjes en snel geleverd en het zitcomfort in de tuinstoelen is prima. Een aanrader.

Gigantisch goed!

Ik had al eerder bij dit bedrijf besteld en net als toen ben ik weer super tevreden. Snelle levering ( niet "binnen 24 uur" maar dat is ook vaak niet werkelijk het geval..) met een duidelijke communicatie over dag en tijd. Heel fijn. En een goede kwaliteit: we slapen er heerlijk op in de camper. Stevig, maar dat vinden we prettig. Kortom een aanrader.

Prima en snel!

prima behandeling

vriendelijke reactie op telefonische vragen en snelle verzending.

super

overzichtelijke site, gemakkelijk te bestellen en supersnelle levering. TOP.

Heel zorgvuldig, fijn bedrijf!

Om de levering in ontvangst te kunnen nemen via de mail contact gezocht en super vriendelijk, servicegericht en snel geholpen.

TOPPIE!

Duidelijke uitleg op de site. Nette vlotte beantwoording en levering. zou zeker, mocht dat nodig zijn weer een bestelling plaatsen.

Correcte en snelle hulp!

Vriendelijk, correcte hulp en aflevering!

Snel en goed verpakt geleverd.

Website is duidelijk over de te bestellen producten, ook de filmpjes geven veel duidelijkheid wat je nu precies nodig hebt voor de kussens van een lounge set te vernieuwen. Levering binnen 3 dagen goed verpakt en kwaliteit zeer goed.

Het product voldoet prima.

Na het bestellen een snelle levering. Netjes afgeleverd. Prima service.

Goed product en scherpe prijs

2 matrassen bestelt, 1 als topper en 1 voor de caravan. Medium is al behoorlijk stevig.

Alles prima verlopen

Goede kwalieteit . Mijn tuinset akte niet meer door.

Goed!

Voor het bestellen eerst advies gevraagd en daar snel een deskundige reactie op gekregen. Klus is ondertussen geklaard met hun hittebestendige spraylijm.

Goed hard

Top heel erg goed

100 % tevreden

bestelling vlot verwerkt en vlot bezorgd: kan niet beter

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt

Mijn bestelling had ik binnen 3 dagen binnen en het was zorgvuldig verpakt zonder veel extra verpakkingsmateriaal zoals je wel eens bij andere bedrijven ontvangt.

prima product

Goede uitleg m.b.t. wat voor product het beste past; op maat aangevraagd en past perfect. Snelle levering! Kortom alles prima geregeld.

Ondanks snelle levering zeer moeilijk te volgen waar en wanneer het geleverd wordt. Werd geleverd en kreeg dan erna pas melding u pakket is geleverd zonder vooraf dag en tijdstip te krijgen. Maar alles was netjes verpakt en het regende gelukkig niet.

Netjes

Netjes afgeleverd, goed verpakt en van te voren gebeld door de vervoerder of het bezorgmoment uit kwam

Goed product, snel geleverd tegen normale prijs

Goederen zijn kwalitatief hoogstaand en werden volgens afspraak correct geleverd.

Ik was op zoek naar nieuwe zittingen voor op de stoelen, op de site vond ik heel toepasselijke info die mij toeliet om makkelijk een beslissing te nemen. De bestelling en betaling verliep heel vlot en binnen de week zijn de goederen correct thuis geleverd. Top.

Mooie, stevige kussens

De kussens waren keurig op maat gemaakt en werden heel snel geleverd!

Helemaal prima

Snel en netjes verpakt

Telefonisch contact gehad en goed advies gekregen. Bestellingen was snel en perfect verstuurd.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar