Afgeleverd zoals besproken.

Afgeleverd zoals besproken.

Snelle levering en goede service

De levering was zeer snel en het product ontsprak de bestelling volledig. Altijd weer .

Geweldige service , snelle levering .

Goede telefonische informatie en uitleg

Helemaal top

Mooie stevige binnenkussens, zit heerlijk. Bedankt voor de goede service. Ze waren ook snel binnen.

Mandy

Mooi schoon schuim, super snelle levering. En een mooi prijsje. Ik ben zeer tevreden

Was top

Maat precies goed.

Snel en keurig geleverd

Prima! Mijn opdracht werd gecontroleerd en snel opgestuurd. Keurig verpakt.

Geleverd wat verwacht.

Op de site makkelijk in te voeren wat je nodig hebt en materiaal netjes precies op maat en netjes verpakt snel geleverd. Aanrader.

Top !!

Goede kwaliteit en snelle levering. Wat je besteld komt ook echt binnen

Altijd perfect op maat gesneden, top

Snelle levering, netjes verpakt Bestel altijd bij schuimrubber gigant als ik een projectje heb

Redelijk

Levering goed het bestelde is goed geleverd. Daarna 3 keer contact op willen nemen voor advies en bestellen van een matras maar niet te bereiken. Nu ergens anders een matras gekocht.

Top, sneller geleverd dan kennisgeving websiteen kwaliteit

Professionele organisatie die zijn afspraken nakomt en samenwerkt met een perfecte transporteur

Goede en snelle levering

Via een duidelijke website makkelijk de juiste keuze te nemen. Hierna een snelle levering.

zeer professioneel, behulpzaam en vriendelijk

Top bedrijf !

Zeer blij

Gewoon naar verwachting, goed verpakt

Zoals de titel :)

zeer correct

goede informatie. Wordt op tijd/binnen de beloofde termijn geleverd. Goed en niet te strak verpakt en dicht geplakt. Mooie kwaliteit van het materiaal. Zeker een adres on te onthouden voor volgende bestellingen.

Top, goede levering, goed product

Goed product, goede maten

Vlot besteld, vlot geleverd.

Vlot besteld, vlot geleverd.

Schuimrubber Gigant geeft echt top service, is zeer goed bereikbaar en levert snel en zorgvuldig. Echt een top bedrijf.

top , pantera SG 52 Medium gekocht . super is zoals beschreven zeer comfortabel

Super snel en lekker veel

Ik kreeg m’n pakket veel sneller geleverd dan verwacht. Heb schuimvlokken voor kussen vulling besteld, heb het nog niet gebruikt, maar het is veel meer dan ik had verwacht.

Prima product, werd precies op de gevraagde (en ietwat vreemde) maat geleverd

Het pakket was wel aan de grote kant, het schuimrubber wordt opgevouwen; ik dacht dat ze het misschien vacuum zouden verpakken, maar mogelijk dat dat niet kan of niet goed is voor het product.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar