jammer

de plastiek verpakking om de schuimrubber was vies, nat en stuk, winkel haak, diep in de schuimrubber heb het met lijm op zijn plek vast gezet. HEEL JAMMER.

Zeer goede kwaliteit en perfecte service en snelle levering.

Zeer goede kwaliteit en perfecte service en snelle levering. De items waren zeer goed verpakt. K ben heel tevreden met mijn bestelde goederen. Perfect op maat. Stevig materiaal! TOP!

Prima kwaliteit, supersnel geleverd

Overzichtelijke site, heel fijn dat elke afmeting mogelijk is en ook nog eens de volgende werkdag in huis

Snelle levering en goede kwaliteit.

Alles ging naar wens, heel tevreden.

Het product was precies wat ik besteld had en de bezorging ging prima.

Keurig verpakt en geleverd

Altijd goed geregeld

Altijd goed geregeld

Goed advies; goed product

Omdat ik al eerder had gemerkt dat het personeel van Schuimrubbergigant goede adviezen geeft belde ik met een adviesvraag voor een nieuw stuk schuimrubber. Ik kreeg opnieuw een goed advies, en heb dat opgevolgd in de geplaatste bestelling. Ik ben zeer tevreden over het geleverde schuimrubber.

Excellent experience

A great range of products with affordable prices and fast delivery. I liked the fact that they provide detailed information about each product, such as what it is suitable for and the amount needed, which helped me alot. I will definitely order again!

top

zeer snelle service en kwaliteitsvol product.

Goede ervaring!

Duidelijke uitleg welke schuim te kiezen op de website, fijn dat je elke maat kan ingeven en gelijk duidelijk hebt wat de kosten zijn. Snelle levering.

Pas goed ik zit er al op

Ik was nog gebeld of ik de goede had besteld en hebben samen in overleg beslist wat het beste was

Perfect!

Na een behulpzaam en vriendelijk telefonisch overleg kreeg ik het juiste materiaal en de juiste maat.

Goede communicatie en service

Goede ervaringen nadat ik mijn bestelling na overleg nog iets moest wijzigen.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Product precies zoals verwacht

snel geleverd, goed verpakt, zeer vriendelijke en behulpzame bezorger. Duidelijk instructiefilmpje.

snel geleverd, goed verpakt, zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.

Prima advies en levering

Prima advies gehad en snel na de bestelling de juiste spullen ontvangen. Zonder problemen werd een bepaalde meubelstof voor ons apart gehouden tot we alles goed hadden uitgerekend. Nu komt het op mij aan om er mooie kussens van te maken.

Heelemaal goed

Het product was goed en heeft geen vertraging opgelopen

Erg goed geholpen

Net als eerdere ervaringen ook nu weer zeer tevreden over het (telefonisch) contact en de snelle en goede bezorging.

Snelle nette levering

Prijs netjes snelle levering Zal volgende keer zeker hier weer bestellen

Uitstekende service!

Na mijn online bestelling de maten nog telefonisch kunnen wijzigen. Order was nog niet uitgeleverd dus was totaal geen probleem.

super schuimrubber

Ik heb het schuimrubber op zondagavond besteld en dinsdag had ik het al in huis super goed verpakt en heerlijk stevig materiaal

Snelle levering!

Prima bedrijf!!

Aanrader

Schappelijke prijzen en goede dienst na verkoop. Heel blij toen er terug contact werd opgenomen om te horen of de levering terecht was

Vlot geholpen en vriendelijke bezorger!

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar