Vlot geholpen en vriendelijke bezorger!

Uitstekende kwaliteit en levering

Het op maat bestelde stuk schuimrubber was helemaal naar wens.

Snelle levering! Top

Snel en goed

Snel en goed

Schuimplastic was secuur op maatgesneden, prima kwaliteit en degelijk verpakt. Snelle levering! Dik compliment!!!

Goed werkbaar snel geleverd.

Goed werkbaar snel geleverd.

helemaal tevreden

duidelijke site vlotte levering gewoon prima in orde

top

snelle levering, maar wat ik helemaal top vind is dat het trandportbedrijf waarvan ze gebruik maken binne het tijdsraam leveren wat ze aangeven....medewerkers hebben die vriendelijk zijn en behulpzaam. ook het maken van een leveringsafspraak via de site is makkelijk en duidelijk. uw bedrijf heeft aan het gekozen transportbedrijf een topper die uw bedrijf goed vertegenwoordigt en zorgt voor een 10+ ervaring.

Duidelijke site, snel besteld en geleverd

Het bestellen ging super handig en was ook zeer eenvoudig. Meteen duidelijk wat de kosten zijn en duidelijke informatie over de verschillende soorten kwaliteiten je hebt en hun eigenschappen. Ook betalen was makkelijk en prijzen waren gelijk bekend. Bezorgkosten waren heel laag. Al met al een echte aanrader en was fijn om zaken met ze te doen.

Op de site gekeken, maten ingevuld, besteld, betaald en twee dagen later keurig verpakt in huis. Kijk, dat is service.

Betrouwbaar en Duidelijk

op maat: makkelijk bestellen ,snel geleverd genoeg informatie om de goede soort vulling (schuim) voor dunne 5cm dikke te bestellen

Helemaal goed precies zoals ik bedoeld had

Ik heb het zelf besteld naar goed denkend welke geschikt zo zijn. Ik had nog de vraag gesteld en heb geen antwoord gekregen wel een beetje jammer.

Snelle en correctie manier van bestellen tot levering, goede service!

Goede producten service gericht en vriendelijk en behulpzaam. Fijn bedrijf!

Top bedrijf

Heel goed!

Super snel en correct geleverd!

uitstekend

Mooi en precies gesneden koudschuim aan een goede prijs en vlotte levering! Wat kun je. og meer verlangen?

Helemaal goed!!

Makkelijke website om te bestellen. Prima service. Alles op tijd geleverd.

Goeie prijs en goeie kwaliteit!

Ook heel snel geleverd

Na zes dagen nog steeds niets ontvangen.

Na zes dagen nog niets ontvangen. Contact opgenomen met de firma via mail en onmiddelijk reactie gehad dat ze het gingen nakijken. Blijkbaar lag de fout bij het koerier bedrijf en niet bij Schuimrubber gigant. Schuimrubber gigant heeft dus het nodige gedaan op dat ik mijn bestelling zo snel mogelijk zou krijgen. Goede service van de firma.

Snelle levering, netjes verpakt. Goed kunnen volgen.

vlug geleverd,laagste prijs

snel geleverd,laagste prijs

Goed geleverd

Exact wat ik besteld had.

Na eerst een volledige week geen contact met transporteur, dus ook geen ontvangst van de bestelde en betaalde goederen. Door tussenkomst van Schuimrubber Gigant toch eindelijk alles geleverd. De empathie en opvolging door Dhr De Ruiter van Schuimrubber Gigant was hartverwarmend. Het contact via mail was to the point, fijn en menselijk. Zelfs met de perikelen rond de transporteur, bestellen maar.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Binnen 1 dag werd de bestelling geleverd. De kussens passen perfect en zitten prima! Een aanrader!

Goed product, snelle levering

Zoals aangegeven