Goede keuze gemaakt,na goed advies

Zeer snelle levering en geweldig materiaal!

Prima service,

Simpele site, snelle levering. Mooie maatwerk stukken schuimrubber gekregen.

Top product

Snel geleverd, op maat gesneden is dan ook snel geplaatst.

Uitstekend !!!!

Als ik wat nodig heb dan bestel ik van hun. Ze zijn ALTIJD betrouwbaar, goede kwaliteit, snel bezorgd en goede prijzen! Jongens nogmaals bedankt!

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Gewoon prima, geen gedoe. Bestellen en klaar

Onze bestelling van op maatgemaakte zitkussens van dik koudschuim is perfect uitgevoerd en binnen 2 dagen goed verpakt bezorgd. De kwaliteit van de kussens is top! Zoek niet verder zou ik willen aanbevelen als je op zoek bent naar een kwaliteitsproduct.

Tevreden

Tevreden

Geweldig!,

perfecte ervaring,,,,,goede service, , snel bezorgd! Zonder meer aan te bevelen!

Correcte bestelling

Correcte bestelling en vriendelijke pakjesman

Goede kwaliteit

Koudschuim gekocht voor een zitbank en dat was een goede koop, goed stevig materiaal en zit goed! Blij mee.

Keurig op tijd en netjes afgeleverd

In

Product zoals beschreven en snel geleverd

Goede kwaliteit schuim perfect op maat en vlotte levering, TOP

Fijn dat de site zo duidelijk is.

Fijne koudschuim voor het beoogde doel en zelfs op maat gesneden. Het gleed zo op zijn plaats en kon direct weer opbouwen.

Heel erg tevreden!!

Goed en snel

Altijd goed

Mijn bestellingen zijn altijd goed verpakt en snel geleverd

De bestelling was helemaal naar wens, mooie meubelstof, goede prijs en snel binnen.

Zoals besteld

Goed, volledig en correct geleverd

Stoelen zijn als nieuw!

Gewoon opmaat bestellen en in de hoes stoppen. Klaar. Ideaal. En als ik ooit nog ambities heb om zelf kussens te maken, bestel ik hier!

Goede kwaliteit en snelle bezorging

supersnel en perfect op maat

Maatwerk snel geleverd, website geeft duidelijk advies over de verschillende mogelijkheden.

Wachten wordt beloond.

Beetje langer moeten wachten dan voorzien maar heel blij met het geleverde product en de info over de levering. Bedankt.

next level service

TOP! Geweldige service! Ik werd gebeld omdat ze het vermoeden hadden dat ik een fout had gemaakt in mijn bestelling. In plaats van simpelweg te leveren wat ik had besteld, dachten ze met me mee.

Top winkel!!

Snelle levering!

Goed geregeld

Snel binnen en voor de beste prijs.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar