Snel geregeld en opgestuurd

Eerst telefonisch contact gehad en wat info gevraagd,erg duidelijk Daarna besteld en was snel opgestuurd

Super snelle levering en prima kwaliteit!

Prima service ,snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en geleverd in de juiste maten zoals besteld

Snelle levering en geleverd in de juiste maten zoals besteld

Ik had een lap schuimrubber nodig om een bankje te bekleden, dit werd snel geleverd voor een mooie prijs.

Snel en vlot

Snel en vlot

Ik had niet veel nodig, maar dat wat ik nodig had is voor mij heel erg belangrijk. Schuimrubber Gigant heeft me daar super meer geholpen. Ze hebben de artikelen, van goede kwaliteit, heel mooi opmaat gemaakt. Ze komen hun beloften die ze op hun site hebben geplaats volledig na.

Goede service en snelle levering.

Pantera kussen gekozen, top kwaliteit.

De koudschuim kussens voor de bank waren snel geleverd. Helaas toch niet zo stevig als gedacht, zakken toch door.

PERFECTE SIDE

OVERZICHTELIJKE WEBSIDE EN SNELLE LEVERING

Top service en snelle afhandeling zeker vaker bestellen

Hele fijne en snelle bezorging van de bestelde artikelen. Zeker een aanrader. Kwaliteit van de artikelen is ook zeker goed.

Goed stevig schuim

Lengte en hoogte waren goed. Breedte had ikzelf verkeerd gemeten maar was goed bij te snijden. Stevig schuim. Mijn hondenmat kan er weer ff tegen.

Op tijd geleverd en in perfecte staat. Merci

Positief

super

gewoon goed netjes en goed verpakt toppie en op tijd !!!

Goede communicatie, prima product

Heb 6 schuimrubber zitkussens besteld. Product werd snel geleverd. Prima kwaliteit. Zeer tevreden!

Goed geleverd

Snel geleverd, geen gedoe. Gewoon goed.

Goede informatie en vakmanschap, de bezorgdienst kan beter.

Reageren snel op mails. Geven informatie die klopt. Geeft alles een goede indruk. Bezorgen ging met enige hindernissen. Maar kwam uiteindelijk wel in orde.

Snelle aflevering

Dik tevreden.

Niets op aan te merken, zag er perfect uit, netjes verpakt. Dik tevreden!

Overzichtelijke site en na telefonisch contact een goed advies gekregen .

Prettig bedrijf om mee te werken. Snelle levering, netjes verpakt en kwalitatief zeer goede materialen.

Prima netjes en goed

Snel goed netjes verpakt

Makkelijk bestellen, snelle levering

Fantastisch!

Altijd zeer correcte vakkundige en zorgvuldige levering! Toppers! Kwaliteitsproducten!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering