snelle levering, product is ook prima

snel geleverd, product volgens afspraak/verwachting

Fijne communicatie goed passend kussen als resultaat voor de hond.

Ik bestelde een kussen voor onze herder. Traagschuim. Kreeg reactie dat traagschuim alleen erg zacht is en dat ik met deze hoogte niet lekker zou zitten. Aangegeven dat het voor onze herder is en dat hij het beste verdiend. Bestelling is aangepast naar koudschuim en traagschuim met kous eromheen. Hond ligt heerlijk en dat was de bedoeling. Dank daarvoor.

Artikelen netjes verpakt en snel geleverd.

Op maat en op tijd geleverd

Koudschuim netjes op maat en ruim binnen verwachte levertijd geleverd. Ook netjes verpakt.

Geweldig artikel..100% tevreden

100 % tevreden..service was super

Mooi product

Mooi kussen voor de hond, snelle service

Is goed

Na enig zoeken voor polyether, kwam ik bij deze website. Mijn ouders waren stoffeerders, met die achtergrond weet ik wat ik heb. Dat kon ik hier allemaal bestellen, voor een goede prijs. Levering stond tussen 2 en 5 werkdagen. Zondag besteld en woensdag al geleverd. Dankzij de track en trace kon ik de verzending volgen. Ik was dus niet thuis. Pakket was netjes verpakt en achter de poort op tafel gezet met een briefje in de brievenbus.

Super had de verkeerde maat op gegeven maar 1 mailtje en werdt gelijk geregeld.alsnog super bedankt.

In één woord: Prima

Duidelijke webshop; direct de juiste prijs; op tijd geleverd. Dus een prima zaak die doet wat het beloofd. Aan te bevelen.

Snel efficiënt en correct

Had een foutje gemaakt bij de opgaaf van de kussen maat. werd gewoon opgelost werd geen probleem van gemaakt.

Uitleg op website duidelijk. Keus kunnen maken. Bestellen makkelijk. Transparant over een iets langere wachttijd ivm drukte. Aflevering volgens planning....keurig netjes verpakt onbeschadigd aangekomen. Heel fijn. Aanbeveling bij kennissen ga ik zeker doen.

Snelle levering voldoet aan verwachting

Klein foutje geweest bij de bezorging, adres was niet goed overgenomen. Daar een telefoontje op gedaan, en werd meteen opgelost. Volgende werkdag had ik de bestelling in huis. Kwaliteit voelt goed, helemaal tevreden!

Klein verbeter puntje

Betrouwbaar alleen iets sneller laten weten wanneer het komt maar verder goed en netjes afgeleverd!

dik in orde

alles is vlot verlopen

Meedenkend!

Een snelle oplossing voor mijn probleem verzorgd!

Prima website, goede prijzen

Goed product en prima prijzen, helaas ontdekte ik na het bestellen pas dat er ivm vakantie een week lang geen leveringen uitgingen... Daarna werd het wel snel en goed geleverd.

Duidelijke website en goede service met prettig contact !

Duidelijke website en goede service met prettig contact !

Toppie

Dankjewel goed verpakt snel bezorgd goed product

Prima kussens

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij de Schuimrubber Gigant. De bestelling en levering zijn prima verlopen alles volgens afspraak.

Mooie stevige kussens, goed verpakt en snel bezorgd!

Voldoet geheel aan de verwachting.

Goede service, ook als er niets verkocht wordt

Zeer goede service, ook als er uiteindelijk niets verkocht wordt.

Goede kwaliteit, vlot in huis

Een nieuw topdekje voor mijn kampeermat besteld. Koudschuim op maat. Niet de makkelijkste klus, weet ik van een paar jaar terug. Maar met een paar aanwijzingen, het sinds vrijdag in huis. Geplaatst. Past perfect. En ligt.... top!!!!

Geweldig.

Precies wat er besteld was. Prima sevice. Heel blij mee.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar