Zeer naar mijn zin

Order geplaatst, er wordt meegedacht met mijn bestelling, bezorgd op de dag die ik had gevraagd.

Prima levering en zeer goed produkt

Betrouwbaar

precies wat ik zocht

Supersnelle en correcte levering.

Makkelijke site. Alles na bestelling snel en correct geleverd. Ben er zeer tevreden over.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Artikel was top is prima te verwerken.

Goed product voor een prima prijs

Persoonlijke klantgerichte service

Nadat we eerst telefonisch contact hebben gehad werd op verzoek van de schuimrubber gigant gevraagd om een tekening van de afwijkende maten van hoeken. Wij hebben een tekening aangeleverd en de zit en rugleuningen van schuimrubber besteld voor onze zelfbouw camper. Alles sluit nu perfect aan en kunnen nu van ons zitgedeelte een riant slaapmatras maken wat ook nog eens fantastisch zit en ligt. Nogmaals dank voor de geboden mogelijkheid om een tekening aan te leveren ivm schuine hoeken en inkepingen.

gewoon goed

Na een weekje wachten , is het artikel goed goed gearriveerd ,waarvoor mijn dank.

Geweldig goed bedrijf

Ben zeer tevreden snelle levering, en goede kwaliteit schuimrubber. Voor een lage prijs, ik blijf zeker klant bij jullie, ik beveel al mijn vrienden en kennissen en familie, jullie aan.

Service prima , product minder.

Snelle en correcte levering. Maar product viel tegen. Het materiaal had ik veel harder en dichter van structuur verwacht. Kan het niet gebruiken helaas. Zal dit niet weer doen via internet want het is erg lastig kiezen zonder te voelen.

Geen klachten

Goed geregeld en prima kwaliteit

Snelle service. Prima kwaliteit!

Snelle service. Prima kwaliteit!

Snelle levering en goede producten

Zondag besteld, dinsdag geleverd, netjes verpakt en de producten zien er goed uit. Ze zijn nog niet in gebruik dus daar kan ik nog niets over zeggen. Vrg. Grietje

Prima schuimrubber en netjes verpakt.

Goed advies tijdens het telefoon gesprek.

Snel en goed

Zeer snelle levering en de stukken exact op maat.

prima webshop

Snelle levering en prima kwaliteit aanrader!

Goed verpakt en snelle service

Goeie kwaliteit supersnel geleverd

Goede informatie welke kussen voor welk gebruik Ben weer zeer blij met mijn kussens

Fantastisch product en uitgebreide service!

Ik zocht een toplaag om op te slapen in mijn T3 camperbus, dat ook makkelijk opgeborgen kon worden. Via mail kreeg ik snel en uitgebreid advies. Het aangeraden product is perfect en werd snel geleverd. Top service!

Topbedrijf!

Vanaf de bestelling t/m de levering ging alles perfect. Deskundigheid, kwalieit en snelle levering. Wij zijn blij met het polyester opvulmatras

Niets op aan te merken

Makkelijk te bestellen en levering binnen 1 werkdag

Correcte levering

Makkelijk bestellen, en snelle levering

Prima winkel

Snelle levering en mooi gesneden

Snelle levering voor afgesproken producten

Prijs, kwaliteit op orde. Eerst heb ik gebeld en advies gewonnen daarna heb ik producten op maat besteld.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar