Verkeerde bestelling geplaatst, maar goed advies gekregen!

Ik had per ongeluk de verkeerde maat kussens besteld, te groot. Ik wilde ze retourneren en een maat kleiner bestellen. Maar op advies van de klantenservice de kussens toch gehouden met de tip: je kunt zelf de vulling uit de kussens halen en deze zo kleiner maken!! Dat scheelde mij een hoop kosten: retourkosten en weer opnieuw verzendkosten. Dit is pas meedenken!

Slecht

Bezorging zeer traag.Belt niet aan, telefoneert niet.vergist zich van deur.Reeds 9 dagen besteld,nog steeds niets.Bestelling terug nr depot en jullie zijn op vakantie

Wellicht vijf sterren met een andere bezorgdienst

Mijn bestelling kwam na dagen van onzekerheid dan toch aan. Vier kalenderdagen gingen verloren door een onduidelijk probleem bij de start (pakket hele tijd onvindbaar bij vertrekpunt Transmission Hoorn?). Reviews over Transmission stemden intussen ook niet hoopvol... Maar verder een prima en correcte webshop, op mijn noodvragen werd prompt en efficiënt gereageerd. Vijf sterren binnen bereik als ze met een andere bezorger in zee gaan!

Super geregeld

Nieuw schuimrubber besteld voor de Loungeset. Snel in huis.

Goed en snel!

2 kussens besteld en 2 dagen later in huis! Prima

In één woord fantastisch

Goed geholpen en snelle reactie per mail. Keurige levering. Een aanrader.

Perfecte en snelle levering

Fijne website met goed advies. Snelle en perfecte levering.

Perfect op maat en snel geleverd

Zondag besteld, Woensdag geleverd wat er besteld is. Kan natuurlijk 1 dag sneller, maar dit was prima.

super

Alles verliep zoals het moest.

Erg fijn dat ze mailden met een advies om er zeker van te zijn dat we de juiste hardheid hadden besteld.

Goede kwaliteit

Het was de bedoeling en snel service, Bedankt, ben tevreden mee…

Keurig geleverd

Schuimrubberplaten besteld om bankkussens mee ol te vullen. Alles keurig op tijd geleverd, daarnaast goed en degelijk verpakt.

Er valt niets te verbeteren

Juiste product, geleverd volgens afspraak en goed verpakt

Snelle levering en goede kwaliteit

We hebben voor matrassen in de camper de aanbevolen slaap-zit combinatie HR45 medium schuimrubber besteld. Snel geleverd kwamen de matrassen binnen en maken een super eerste indruk. Ik heb er een mooie hoes om genaaid en we gaan deze zomer verder testen of het ook echt goed slaapt. Maar de eerste zit- en ligtests voelen heel goed.

werd op tijd en goed afgeleverd

kussen op tijd en corect ontvangen

Misschien iets te hard of toch een beetje wennen?

Ik wil de koudschuim bovenop mijn watermatras gebruiken omdat de vinyl hiervan toch voor mij niet stevig genoeg is. Weet ook niet of dit de juiste oplossing is. Deze nacht had ik het te warm terwijl de watermatras ervoor zorgt dat ik de goede temperatuur kan kiezen maar ik lig nu op het koudschuim.

Perfect materiaal

Goede kwaliteit en verzorgde zending top! Waar voor je geld.

Doen wat ze moeten doen. Kan wat sneller

snelle levering mooi produkt

prima produkt en een snelle levering voldoet aan onze verwachting

Goede service, snel en betrouwbaar

Snelle levering Alles precies zoals besteld En zeker niet duur.

Top bedrijf. Top service

Nieuwe tuinkussens besteld. Nadat we de bestelling hadden geplaatst kwamen we erachter dat de maten toch iets aangepast moesten worden. Dit gemaild. En het werd meteen aangepast en 1 dag later was het al verzonden. Top service!

Snel bezorgd

Gelijk reclame gemaakt bij vrienden

Het bestelde snel geleverd. Prima

Snelle levering en goed product

Duidelijke website, daardoor makkelijk om een keuze te maken. De levering van het product was snel.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar