Ik had per ongeluk de verkeerde maat kussens besteld, te groot. Ik wilde ze retourneren en een maat kleiner bestellen. Maar op advies van de klantenservice de kussens toch gehouden met de tip: je kunt zelf de vulling uit de kussens halen en deze zo kleiner maken!! Dat scheelde mij een hoop kosten: retourkosten en weer opnieuw verzendkosten. Dit is pas meedenken!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Bezorging zeer traag.Belt niet aan, telefoneert niet.vergist zich van deur.Reeds 9 dagen besteld,nog steeds niets.Bestelling terug nr depot en jullie zijn op vakantie
Het pakket was na 3 dagen bij u aangeboden, u was toen niet thuis. Daarna heeft u geen leverafspraak gemaakt en is het pakket enkele dagen in het depot blijven liggen. Wij waren op dat moment gesloten, ik heb het zo snel mogelijk opgepakt en er voor gezorgd dat het pakket 2 dagen later bezorgd is bij u. Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Mijn bestelling kwam na dagen van onzekerheid dan toch aan. Vier kalenderdagen gingen verloren door een onduidelijk probleem bij de start (pakket hele tijd onvindbaar bij vertrekpunt Transmission Hoorn?). Reviews over Transmission stemden intussen ook niet hoopvol... Maar verder een prima en correcte webshop, op mijn noodvragen werd prompt en efficiënt gereageerd. Vijf sterren binnen bereik als ze met een andere bezorger in zee gaan!
Bedankt voor de beoordeling! Helaas is er bij uw bezorging wat misgegaan, 99,9% van de zendingen die wij versturen via Transmission komen goed en op tijd aan. Helaas gaat er net als bij PostNL en DHL wel eens wat mis. Onze excuses nog voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Nieuw schuimrubber besteld voor de Loungeset. Snel in huis.
2 kussens besteld en 2 dagen later in huis! Prima
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Goed geholpen en snelle reactie per mail. Keurige levering. Een aanrader.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Fijne website met goed advies. Snelle en perfecte levering.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Zondag besteld, Woensdag geleverd wat er besteld is. Kan natuurlijk 1 dag sneller, maar dit was prima.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Alles verliep zoals het moest.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Erg fijn dat ze mailden met een advies om er zeker van te zijn dat we de juiste hardheid hadden besteld.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Het was de bedoeling en snel service, Bedankt, ben tevreden mee…
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Schuimrubberplaten besteld om bankkussens mee ol te vullen. Alles keurig op tijd geleverd, daarnaast goed en degelijk verpakt.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Juiste product, geleverd volgens afspraak en goed verpakt
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
We hebben voor matrassen in de camper de aanbevolen slaap-zit combinatie HR45 medium schuimrubber besteld. Snel geleverd kwamen de matrassen binnen en maken een super eerste indruk. Ik heb er een mooie hoes om genaaid en we gaan deze zomer verder testen of het ook echt goed slaapt. Maar de eerste zit- en ligtests voelen heel goed.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
kussen op tijd en corect ontvangen
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Ik wil de koudschuim bovenop mijn watermatras gebruiken omdat de vinyl hiervan toch voor mij niet stevig genoeg is. Weet ook niet of dit de juiste oplossing is. Deze nacht had ik het te warm terwijl de watermatras ervoor zorgt dat ik de goede temperatuur kan kiezen maar ik lig nu op het koudschuim.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk went het koudschuim, het voordeel van koudschuim is dat het juist heel goed ventileert in tegenstelling tot een watermatras. Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Goede kwaliteit en verzorgde zending top! Waar voor je geld.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Doen wat ze moeten doen. Kan wat sneller
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij verkopen veel maatwerk wat tijd kost helaas kunnen we niet alles op dezelfde dag toesturen. Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
prima produkt en een snelle levering voldoet aan onze verwachting
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Snelle levering Alles precies zoals besteld En zeker niet duur.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Nieuwe tuinkussens besteld. Nadat we de bestelling hadden geplaatst kwamen we erachter dat de maten toch iets aangepast moesten worden. Dit gemaild. En het werd meteen aangepast en 1 dag later was het al verzonden. Top service!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Gelijk reclame gemaakt bij vrienden
Het bestelde snel geleverd. Prima
Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Duidelijke website, daardoor makkelijk om een keuze te maken. De levering van het product was snel.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar