Bestelling snel geleverd

Goede en snelle levering. Makkelijk via website te bestellen.

Zoals besteld.

Tevreden

Alles in goed overleg geregeld. Keurig verpakt. Snel afgeleverd. Bij een volgende bestelling ga ik naar Schuimrubbergigant. Bedankt. Met vriendelijke groet.

Fijn schuimrubber netjes in de besteldd maat

2 x schuimrubber op maat besteld. Prima schuimrubber. Stevig en netjes jn de juiste maat Alleen zou dd bezorger iets geduldige mogen zijn. Was op de bovenverdieping en toen ik de deur opende reed de bezorger al weer weg zodat ik eeen nieuwe afspraak moest maken

Weeral een heel en snelle goede ervaring

goede kwaliteit net zoals de vorige keer !

Meer dan uitstekend.

Dit was de 1e keer een bestelling bij jullie. maar super, en een super kwaliteit.

Zitcomfort

Heb uit de vele aanbieders Schuimrubber Gigant gekozen omdat deze het schuim wat ik zocht in de aanbieding had. Het werd snel geleverd en het zitcomfort is met 80% verbeterd.

correct en snel

De bestelprocedure is eenvoudig, bestelling is snel en goed verpakt afgeleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering,zeer aan te raden

Ik kon makkelijk mijn keuze maken en als ik een vraag had, kreeg ik snel antwoord

Levering prima. Schuim niet wat ik had verwacht

Ik had traagschuim verwacht dat langzaam inzakt en langzaam terug veert. Dat was niet het geval.

Top service, er wordt goed meegedacht en oplossing aangeboden.

Snelle levering, veel goedkoper dan de bouwmarkt.

Gelukkig na geschrokken te zijn in de bouwmarkt nog even online gezocht. Bij schuimrubbergigant veel meer keuze, veel goedkoper, en ook nog op maat gemaakt.

hele goede service!

ondanks onze kleine bestelling, we hadden schuim nodig als inzetbak voor onze drinkglazen in de camper, heel fijn geholpen! De zending is snel verstuurd en de kwaliteit is prima !

Snel geleverd en prachtig op maat gemaakt

Zeer tevreden van goed product en snelle levering

Na 3 dagen de bestelling al ontvangen. Prima voorlichting per telefoon en instructie video's.

☆☆☆☆☆ --- 5 STERREN

Uitstekende ervaring met Schuimrubber Gigant. Denken goed mee met de klant en zijn gefocussed op de beste uitkomst. Het is zeker aan te bevelen hier je 'schuim' te halen of te laten bezorgen op locatie.

Top producten

Al jaren items gekocht en nog steeds bij met het aanbod, levering en kwaliteit

Goed produkt en op perfect op maakt geleverd binnen 2 dagen na bestelling

Diverse maten schuimrubber besteld en deze zijn perfect op maat geleverd. De bestelling werd efficiënt verpakt bezorgd binnen 2 dagen na het plaatsen van de bestelling.

snel en goed

we hebben het schuim op de juiste maat en snel geleverd gekregen,,

Zeer snel!

Ik had mijn bestelling snel nodig en het werd zoals beloofd op tijd geleverd, ik ben tevreden!

Geweldige service en bezorging

Fluorietweg 23